avatar uživatele

sigf07

off
JménoOndra
Věk35 let
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele sigf07
plakát
Ulice
2. října 2010
další názory k seriálu

Vymývání mozků

Prvních pár dílů mělo jakous takous úroveň a pro večerní relax to bylo ideální. Pak šla úroveň radikálně dolů a v současnosti už seriál překročil hranici zvěrstva. Mizerné výkony, stupidní dialogy a zápletky, spočívající v opakování několika málo motivů.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
10 %
plakát
13. komnata
23. září 2010
další názory k seriálu

A koho to zajímá?

Bohužel, aby byl pro mě tento POŘAD(jelikož vážně nejde o SERIÁL) lákavý, muselo by více dílů věnováno zajímavým osobnostem, případně skutečným problémům. Nebaví mě sledovat, jak si ohrané hvězdy showbyznysu vylívají své srdíčka, svěřují se s depkami a mindráky všedního dne.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
20 %
plakát
30 případů majora Zemana
23. září 2010
další názory k seriálu

Major Zeman

Viděl jsem všechny díly a jejich kvalita značně kolísá. Vrcholem je bezkonkurenčně Studna, u které mě dodnes mrazí v zádech a jde také o jediný díl, který mi stál za to, sehnat si jej a vypálit na DVD. Kromě Studny se ještě povedly epizody s démonickým Brzobohatým. Naopak mezi ty špatné spadá většina zbývajících, ty točící se okolo Zemanova uvědomělého milostného vzplanutí nevyjímaje. Propaganda zde škodí víc než kdekoli jinde a mám za to, že kdyby seriál vznikl o 5 až 7 let později, mohlo by jít o další slušnou detektivku, dění v pohraničí po druhé světové válce je totiž téma s obrovským potenciálem.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %