Rimmer

off
JménoRimmer
Věk32 let
BydlištěRokycany
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Rimmer
plakát
Go On
24. října 2012
další názory k seriálu

Go On Matt

Tak po precteni popisu serialu se mi do toho vubec nechtelo, ale nakonec jsem to zkusil a byl jsem prijemne prekvapeny. Serial je popsany skvele dle popisu Gorilly. Neni to serial u ktereho se smejete nahlas, ale serial u ktereho se usmivate a usrkavate nezvykle dousky optimismu. Matthew Perry co slovo to hlaska a uprimne, jinak si ho predstavit nedokazu. Jeho postava je dle meho gusta. Strucne receno negativni osobnost, kterou nemuzete nenavidet (neco jako House). Mr. K. vyborna postava, s tou divnosti mozna trochu prehnana, ale tesim se na kazde jeho slovo. Velke + mi take dodava Lauren, ktera je mi desne smypaticka (az podivne podobna Courtney Cox ) Ja davam serialu 80 a doufam, ze se kvalita jedine zlepsi. Jedine co bych vytknul, je dle mne prehnana funkcnost postav. Preci jen by se tak moc odlisne osobnosti nesesli v jedne mistnosti a nedokazali si tak dokonale prohazovat dialogy.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Oz
18. září 2012
další názory k seriálu

Co víc říct než OZ

Oz je skvělý seriál, který je u nás bohužel tak docela neznámý. Oproti (jediný vězenský seriál co znám) Prison Breaku má prvky reality. Kruté vězeňské reality. Příběh se točí okolo věznů, které se často kvůli úmrtí střídají. Je zajímavé sledovat původní obsazení jak řídne a řídne a z našich oblíbených postav se stávají homosexuálové, mrtvoly, agresoři a nebo i vzorní vězni. Rozhodně si tento seriál nenechte ujít, protože se jedná o u nás opomenuté dílo. Také mě seriál nadchl ve sledování počinů gangů různých komunit (muslimové, hispánci, taliáni) a to jak pracují spolu a proti sobě a celkové strategické plány k eliminaci nepříjemných věznů a dohody, které se mezi nimi uzavírají. Ještě jedna poznámka pro ženy. Každý kdo v tomto seriálu hraje se objeví bez oblečení a s tím co seriál ukazuje, nemá vůbec žádné problémy. Oblíbenci : Beecher, Said, McManus :) 90%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Futurama
18. září 2012
další názory k seriálu

Simpsonrama...

Od tvůrce Simpsonů, které jsou mnohem oblíbenější. Což je velká škoda. Futurama je dle mého o něco lepší. Bender, Zoidberg, Fry to všechno jsou skvělé postavy a u Simpsonů mě dokáže pobavit jen Homer a občas Bart. Už jen to, že každá postava je sama o sobě vtipná dokazuje, že seriál je opravdu dobře napsaný. Hlavně si tvůrci mohou dělat srandu z čehokoliv co se dle nich v minulosti, tedy v naší přítomnosti stalo. Mají větší volnost díky vynálezům a různým námětům budoucnosti. U Futuramy se skvěle pobavíte a vztah mezi Fryem a Leelou je opravdu srdcervoucí (pro me plus) :) Nedát 100% by byl zločin.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Průměrňákovi
18. září 2012
další názory k seriálu

Průměrňákový seriál...

Seriál se dostal až k nám na obrazovky (TV COOL), avšak já ho znám jen z originálu. To nic nemění na tom, že tento seriál je co se týče příběhu opravdu průměrný. Rodina, tři děti, rodinné problémy... ale! Něco je tu jinak. Je fajn pro změnu sledovat zábavné ztvárnění problémů americké rodinky ze střední třídy. Jen v málokterém seriálu jsem viděl hádky kvůli koupi pračky, navrácení knih do knihovny bez poplatků a dalších běžných věcí. Sice to zní nudně, ale v podání tohoto seriálu je každá situace jedinečná. Rodina se doplňuje a díky pestrosti postav se může z jednoduché běžné záležitosti stát nekontrolovatelný problém, který se snaží rodiče či děti vyřešit. Seriál se mi moc líbí a doufám, že si najde oblibu i u jiných. Když se přehlédne fakt, že seriál vypadá jako tuny dalších seriálů, může vás velice překvapit, že tomu tak není. 100% si zaslouží opravdu výtečný seriál, ale tento je jen výtečný.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Man Up
2. prosince 2011
další názory k seriálu

Super...

Jeden z tech lepsich sit-comu i kdyz to ma tedy negativni kritiky, serial se mi moc libi, je zabavny a sympaticky. 80% za serial + 20% za Kennyho a -10% za originalitu. Davam tedy 90% :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Městečko South Park
19. května 2011
další názory k seriálu

Super...

Je to vyborny animovany serial a ani po letech nestraci kvalitu ale naopak ji nabira :) jen mi stve ze vetsina lidi videla jen prvnich nadabovanych 5 serii kde opravdu slo jen o sprosta slova a zvracenost tudiz si mysli ze south park je jen o sprostych slovech, nemyslim tim ze dalsi dily nejsou zvracene a sproste ale maji vetsi filozoficky nadech a resi s velkou davkou vtipu dnesni problemy a dovoli si opravdu to co si jen tak zadny serial nedovoli :) tesim se na dalsi dily a doufam ze serial vydrzi co nejdele :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %