avatar uživatele

Katusloveyou

off
JménoKateřina
Věk22 let (Váhy)
BydlištěSeverozápadní Čechy
Twitter
Instagram
FacebookNedám...
Poznámka
Názory uživatelky Katusloveyou
plakát
Pretty Dirty Secrets
12. března 2017
další názory k seriálu

Výplň pauzy

"Seriál" jsem viděla poprvé v době, kdy jsem koukala na PLL (před hodnocením jsem si PDS zkoukla znovu), takže tak rok, dva zpátky (připomeňte mi někdo, ať to někdy dokoukám...). Nejde o žádný plnohodnotný seriál, prostě jen taková výplň mezi sériemi.

Myslím, že není nutné, tento webseriál k úspěšnému sledování PLL vidět, ale proč ne. Někomu to může pomoc s teoriemi (já tedy u PLL nikdy moc nespekulovala), někdo to může brát jako ztrátu času. Asi hodně záleží.

Za mě to tedy nebyla žádná hrůza, prostě přesně něco, co od webseriálků, na zaplácnutí díry mezi sériemi/díly, očekáváte.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
The Originals: Awakening
20. listopadu 2016
další názory k seriálu

Čarovný Kol

Kola jsem sice nikdy nemusela, ale toto bylo příjemné, kraťounké odreagování. Zejména proto, že já mám ráda flashbacky (odhalování důležitých i méně důležitých dalších dějových linek je moje slabost) a vidět Kola jako čarovného mentora? To není zlé. Není to sice žádné extra komplexní dílo, ale za těch pár flashbacků to stálo.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Původní
20. listopadu 2016
další názory k seriálu

Always & Forever

Asi před 5 minutami jsem dokoukala poslední díl 3.série. Sledovala jsem TVD a TO hezky pravidelně každý týden, ale pak jsem někdy začátkem roku přestala mít čas a začala být až moc unavená neustále se zvyšující nudou v TVD, že jsem přestala sledovat oba seriály a řekla si, že se k nim vrátím později. Před víkendem jsem si řekla, že by to chtělo něco staršího, nějakou klasiku, ke které mám stále velmi silný citový vztah - napadlo mě TO. Tudíž jsem za poslední 2 dny zhlédla posledních 6 dílů TO co mi chyběli. Můžu říct jen tolik, že se za to právě teď naprosto nenávidím, neboť jak mám teď přežít tu bolest, která vyvrcholila ve finále, až do poloviny března?

Již od objevení Mikaelsonů v TVD, jsem k nim cítila velké sympatie. Tato rodinka mi prostě... učarovala a to hlavně tím, jak klidně vyrvou srdce z těla komukoli, kdo se křivě podívá na jejich rodinu. Oddělení Původních od TVD byl ten nejlepší tah, co jen mohli tvůrci udělat. V době vzniku TO mě zrovna začínali nudit vztahy v TVD, které tu prostě nejsou! Tady jde o rodinu, pýchu, lásku, čest, historii, vůdcovství... ne jen o to, jestli "tuhletu dostane tenhle a nebo támhleten" (neberte to špatně, TVD mám ráda, jenže...). Tohle je skutečná historie, prožít spolu více než celé milénium, ne jen něco kolem sto let. Normální lidé tvrdí, že bych měla být odrazena tím, kolik krve bylo prolito, ve jménu jednoho hloupého slibu, který si kdysi dávno dali tři tehdy ještě skoro děti - ale pardon, toto je důvod, proč se mi to líbí.

Dost mých citových výlevů k seriálu obecně - ještě stále jsem rozhozená z prozatímního závěru - pojďme si říct něco k postavám:
Niklaus - velmi, velmi, velmi impulzivní jedinec, což většinou moc nemusím, ale i přes to, že je klidně schopen probodnout svou sestru/bratra když ho začne štvát, mu nesmíme odepřít skvělé charisma. Opravdu mě ani neodrazuje to, kolik krve je na jeho rukou a to z velké části zcela zbytečné. Ne. Vše co mi stačí, abych mu okamžitě odpustila, je vidět ho zlomeného. Ani jeho obrovská pýcha a potřeba moci mi nevadí, o to více dokážu ocenit, když se jí ve skutečnosti alespoň na chvíli vzdá.
Elijah - omlouvám se všem, chápu, že Klaus by měl být můj oblíbenec (také, že ho opravdu ráda mám), ale Eli je prostě... tak trochu více můj styl. "The noble one"... Občas když ho vidím nešťastného tak mě napadají myšlenky, čeho všeho bych se vzdala, jen aby mohl být šťastný. Líbí se mi na něm hlavně to, že není tolik labilní jako jeho bratr, ale zároveň pokud ho naštvete tak vám vyrve srdce z těla - doslova - (což je také snad jeho nejčastější styl zabíjení a také asi nikdo jiný tento styl nepoužívá tak často jako on) a poté se umyje, převlékne do čistého obleku a požádá o odpuštění. (P.S. nemohu být jediná kdo si kolikrát musí části, kde Elijah mluví pouštět alespoň dvakrát, neboť Danielův hlas je prostě geniální a já se v něm ztrácím - jeho drobné trhlinky (v angličtině bych to nazvala "those little cracks in his voice") mě dostávají na kolena ještě více než celý Josephův přízvuk.)
Rebekah - oh ano, Becca... ze začátku jsem jí moc nemusela - zdála se mi až přespříliš naivní, avšak postupem času se tato postava stávala více a více komplexní, až jsem si jí nakonec zamilovala také. Jen opět... ach ta její labilita, kterou sdílí se svým drahým bratrem...
Kol - velké část publika (hlavně ta ženská) Kola zbožňuje již od začátku pro jeho vzhled. Já ho tedy nikdy moc nemusela (neříkám, že není hezký, ale pro mě ani zdaleka ne dostatečně, abych překousla jeho chování) začala jsem ho mít alespoň trochu ráda až ke konci, když byl s Davinou...
Finn - od začátku byl prostě mým nejméně oblíbeným bratrem, ale zase musím uznat jeho skvělý vztah s Freyou... a ano. Jeho smrt (tu poslední) jsem obrečela.¨
Freya - Myslím si, že je pěkné, aby naši drazí chlapci měli i další sestřičku, která jim může krýt záda...
Henrik - pamatuje si někdo nejmladšího, dávno mrtvého, pouze zmíněného, Mikaelsonovic syna? Je mi ho líto, chtěla bych vědět, jaký by ve skutečnosti byl.
Mikael & Esther - ne. Ne. Ne. Nikdy jsem s nimi nedokázala byť sebeméně soucítit. Přece jen, která zrůda by mohla takhle zničit své děti? S jakkoli dobrým úmyslem.
Hope - ach zlatíčko... můj nejmenší vlčku, princezničko v království svého otce... jedna z nejlepších věcí co se Klausovi mohla stát. Schválně - jak moc se změnil Klaus kvůli ní?
Hayley - pamatuji si, jak jsem jí ještě v TVD nesnášela. Kde jsou ty časy? Holka, jsi super. Prosím, ty to zvládneš. Hlavně pokud se ti to povede, už si nenech Elijaha vzít... (jen mě stále štve to vše s Jacksonem...)
Marcel - Proč jsi jen nechal svůj vztek zaslepit ti lásku, kterou k Mikaelsonovým stále cítíš? Pořád však věřím, že pro tebe existuje jisté vykoupení... Marcellusi, pokud dostaneš další šanci, nepromarni ji.
Camille - kam se hrabe Klausova láska ke Caroline... Cami všem nám budeš chybět. Ty spolu s Hope jste největším důvodem, proč se alespoň trochu změnil. (I když v době, po tvé proměně jsem opravdu nesnášela. Klausovi se neubližuje.)
Davina - většinu času jsem jí prostě a jednoduše neměla ráda. Pouze její vztah s Marcelem...
Vincent - tady létám jako na houpačce... co si mám vůbec myslet? Já opravdu nevím.

Když to shrnu celý seriál by si zasloužil tak 95%, ale vzhledem k tomu, že TVD jsem udělila 90%, musím sáhnout po 100. Neříkám, že je to bezchybná show, avšak je to velmi příjemný zážitek. Uvidíme se opět v březnu, tentokrát budu opravdu čekat na nové epizody, prosím jen ať to tvůrci tím časovým posunem nezkazí tak, jako v TVD.

P.S. Slibem "Always & Forever" by se nemělo plýtvat... Když ho opravdu vyslovíte, ujistěte se, že vám za to ten člověk stojí a vy nebudete později muset litovat...

P.P.S. Opravdu jsi to dokázal dočíst až sem? O.o Gratuluji k trpělivosti, máš u mě bonbón.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Okresní přebor
16. listopadu 2016
další názory k seriálu

Česká kvalitka

Jeden z mála českých seriálů, které doopravdy stojí za to.
Mám ráda fotbal (sice jeho hraní není moje silná stránka, ale pravidelně chodím na zápasy mého oblíbeného českého klubu (FK Teplice) a mám přehled i o světovém fotbale - FC Barcelona stále vede v mém srdci), tudíž to je jeden z důvodů, proč tento seriál dokáži ocenit. Také jsem se narodila na vesnici a do teď tam částečně bydlím, což znamená, že mám tak trochu přehled i o tom, jak to chodí ve vesnickém fotbale - tento seriál to vystihl dokonale. Když se k tomu všemu přidá většinou povedený humor - výsledek je skvělý.
Není to sice dílo světového charakteru, ale v případě nudy dokáže příjemně zabavit. I výkony některých herců jsou dokonce velmi dobré (ano Ondro, mluvím o tobě).
Také musím dodat, že "pane Kjob" je v naší rodině poměrně zaběhlá hláška...
Za mě tedy velmi slušných 80%.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Stardance: Když hvězdy tančí
15. listopadu 2016
další názory k seriálu

Když se jeden opravdu nudí...

Stardance tedy rozhodně není něco, kvůli čemu byste byli upoutáni k obrazovce od začátku do konce. Ale zase, když opravdu není co dělat, není to, to nejhorší co v televizi běží.
Nejlepší část na celé show jsou ale záběry z tréninků. Avšak ani taneční vystoupení mnohdy nejsou k zahození (očima laika, profesionálové by to očividně viděli jinak).
Momentálně Stardance nijak aktivně nesleduji, ale byli doby, kdy jsem se na něj jako mladší s rodinou dívala - nebylo to tak zlé.
Ve srovnání se zahraničními soutěži (např. obdobou - Dancing with the Stars) jsme na tom možná trochu hůře, avšak kvalita se hodně odvíjí od právě pozvaných osobností i tanečníků.
Vše však také trochu zachraňuje sympatické moderátorské duo - kort když porotci většinou nejsou ta nejpříjemnější věc, co zde uvidíte.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
28. října 2016
další názory k seriálu

Překvapení

Jsem jedna z těch, která před shlédnutím seriálu četla knihy - jsou to také jedny z mých oblíbených. Filmem jsem byla velmi zklamaná - nesympatičtí herci, pro mě nezajímavé zpracování atd. a proto jsem se původně chtěla vyhnout i seriálu. Avšak pak jsem si prohlédla obsazení a všimla si pro mě starých dobrých známých tváří - Doma a Harryho. Tak jsem se tedy rozhodla stáhnout si prvních pár dílů a zkusit, jestli mě to zaujme, nebo ne.

Zaujalo. Co překvapilo i mě samotnou, bylo, že se mi dost líbí i to, na co většina lidí, která četla knižní předlohy nadává - aneb fakt, že si seriál ke knihám pouze "přičuchl" a pak se vydal svou vlastní cestou. I když ano, v některých věcech bych si přála, aby se knih drželi - např. to, jak uvedli Meliorna... nejsem si jistá, že pokud se budou v dalším pokračování držet knih, ho dokážu nenávidět, tak jak bych měla. Ale na druhou stranu se mi poměrně líbila celá zápletka s Lydií (i když ano, přiznávám, stálo mě to hodně nervů).

Něco málo k postavám/hercům:
-Clary: Naprostá většina sledujících ji, jak jsem zjistila, nemůže vystát. A ano... herečka mi nepřipadá jako jedna z nejlepších, ale podle mě by to mohlo být i mnohem horší (Avšak jestli je tu jedna věc, kvůli které asi rozbiji obrazovku, tak je to, to jak pokaždé stojí s pootevřenou pusou. Ano já chápu, že to má působit sexy či co, ale PROSÍM tohle NE. Nenávidím to i v reálu, ale na té obrazovce je to snad ještě horší.). Pro ty co četli knihy - musíte si uvědomit, že Clary je tak trochu nepříjemná (či jak to nazvat), i tam - hlavně ze začátku. Jen si říkám, že by tvůrci mohli Clary do druhé série aspoň maličko více zrealizovat, v seriálu občas působí jako postavička z nějakého Simonova komiksu.
-Jace: Ach ano... Dominica jsem si oblíbila již dávno před seriálem - jeho cover k písničce "Plane" jsem slyšela opravdu hodněkrát a jeho podání Christiana ve VA bylo také skvělé. Občas má sice slabší momenty, ale myslím si, že jako herec je většinou poměrně uvěření-hodný. Líbí se mi také fakt, že se tvůrci rozhodli nechat ho "vyměknout" mnohem dříve, než v knihách. Jen by občas opravdu mohl trochu více myslet na Aleca... A ano, většina lidí si myslí, že Jamie (z filmu) se na roli Jace hodí mnohem lépe, ale... já si nikdy opravdu nedokázala představit Jace s úplně dlouhými vlasy i přes to, že je tak popisován, takže tady tvůrce opět chválím (plus - Jamie mi nikdy nebyl úplně sympatický).
-Simon: No... u Simona se moje pocity vůči němu střídají opravdu z minuty na minutu a to jak v knihách, tak i tady. Ale zas si myslím, že Alberto se se svou úlohou vypořádává poměrně slušně - musíme vzít v potaz fakt, že je to vlastně ne-herec. Jen opravdu doufám v tvůrce, aby zničili jeho snahu o Clary co nejdříve... s tím už začíná být opravdu, opravdu, opravdu otravný. Snad se to změní příchodem Mayi (i když se na ní vůbec netěším).
-Isabella: Tady mohu jen sklopit oči k zemi a červenat se. Tohle je totiž přesně ta Izzy, která se zjevuje v mojí hlavě během čtení. Také se mi líbí, že její vztah s Clary je mnohem otevřenější než v knihách.
-Alec: Opět to samé, co u Izzy. Lightwoodovi prostě zmákli vý-teč-ně. Sice mě mrzí, že Matt nemá modré oči, ale co naděláme. Matt je nejenže velmi sympatický (ano, ano... nebudeme si lhát), ale i jako herec prokazuje své kvality. A ano, vždy jsem měla ráda Alecovu povahu celkově...
-Magnus: Má oblíbená postava. Co víc dodat? Harry je prostě profesionál, opovažuji se říci, že nejlepší herec na place. Tady opět tvůrci měli velmi šťastnou ruku. Ještě ke všemu jeho šatník... sice to není nic, co bych si na sebe někdy vzala, ale je to přesně to, co to být má.
-Luke: Skvělý ochranitelský otec/neotec. Sice to není přímo ten brýlatý "starší Simon" jak by měl podle knih působit, ale mě to nevadí.
-Jocelyn: Uvidíme, jak se k ní tvůrci zachovají... Zatím mě zaujalo hlavně její mladší já.
-Valentýn: Zatím dobré. Tvůrcům se daří - nenávidím ho.

Když to vezmu kolem a kolem, opravdu to není tak zlé. Sice má seriál spoustu nedokonalostí, ale když uvědomím, jak špatný rozpočet na první sérii měli - vyrovnali se s tím velmi dobře. Zatím je mé hodnocení 80% (dobře, z velké části kvůli provedení našeho úžasného shipu - Malec!) a opravdu doufám, že po další sérii to tak zůstane, seriál bude jen stoupat a nenechají tento skvělý námět zničit a zetlít v propadlišti dějin. Uvidíme...

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Lucifer
26. října 2016
další názory k seriálu

Láska na první pohled

Jak naznačuje již nadpis názoru tak přesně to, pro mě Lucifer byl. A myslím to zcela doslovně, neboť k tomu, abych se do seriálu zamilovala, mi stačila hned první scéna - nejen že v pozadí hrála má nejoblíbenější písnička, ale i Luciferův přístup a přízvuk... prostě se to najednou stalo. Po prvním díle jsem si řekla: "Tak ještě jeden, a jdu spát.", dopadlo to tak, že jsem byla vzhůru asi do 5 a celý seriál (až do epizody 2x04, již se nemohu dočkat, až zítra shlédnu 2x05) jsem měla shlédnutý během víkendu.

Komiksovou předlohu neznám a asi ani zmát nebudu - komiksy nejsou nic pro mě, ale musím říct, že mě zaujalo celé to "Lucifer se nudil, no tak se sebral a odjel do L.A.!". Také dokážu ocenit všechny ty teologické podněty (sice nejsem věřící, ale mám jisté znalosti - i co se týče satanismu...).

Jediné co mě trochu mrzí je to, jak v některých dílech je TAK málo fantasy podtextu (či jak to mám nazvat...) a soustředí se hlavně na řešení případů. Také bych si přála aby Chloe už konečně uvěřila tomu, co je Lucifer zač - začíná to být únavné.

Něco málo k postavám/hercům:
-Musím ocenit Toma Ellise, neboť mi občas připadá, že byl speciálně stvořen pro tuto roli - ach ano, Luciferova mimika, celková řeč těla a způsob jakým mluví (skvělá kontrola tónu hlasu i hlasitosti) jsou něco úžasného. Mimo to si i myslím, že jeho vzhled jen posiluje jeho přitažlivost a důvěryhodnost.
-Také jsem si velmi oblíbila Trixie. Hlavně to, jak si oblíbila Lucifera, i přes to jak na ní reaguje (což je samo o sobě velmi dobře promyšlený tah tvůrců).
-Chloe mi přijde poměrně sympatická, jen občas trochu moc natvrdlá. Ale na druhou stranu je to jedna z příjemnějších ženských hrdinek co běžně jsou v seriálech.
-Dana jsem ze začátku nemohla ani vidět a ani teď to není můj oblíbenec, ale občas to není tak zlé.
-Maze - no... taková typicky démonická žena. Jo, to si nechám líbit, kort když dokáže být i dobrá (pomáhání Lucimu - a netvrďte mi, že to dělá jen kvůli tomu, že je/byl její šéf, a její pomalé uvědomování si svých citů vůči Amenadielovi...)
-Moc nemusím Amenadiela, ale postupem času se mi začíná dostávat čím dál tím víc pod kůži, tak uvidíme. Jen jednu věc na něm mám ráda už od začátku - "Luci".
-Nevím, co si mám myslet o Lindě - moje sympatie/nesympatie skáčou jako na trampolíně, schválně jestli se tento charakter nějak více rozvine, přála bych si aby ano.

Doufám, že během dalších dílů se dočkáme toho, jak Chloe pochopí co je Lucifer zač, Lucifer si otevřeně přizná, že jeho nesmrtelnost v okolí Chloe by mohla souviset s jeho city k ní (to je podle mě zřejmé), Amenadiel s Maze to dají trochu vážněji dohromady a hlavně, že Luciferova a Amenadielova matka zmizí (trochu mě vytáčí ta její občasná samolibost).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Upíří deníky
24. října 2016
další názory k seriálu

Stará láska...

K seriálu jsem se poprvé dostala na podzim roku 2012 (zrovna běžela 4. série), v té době mi bylo čerstvých 11 a zrovna jsem přeskočila z knih o koních do fantasy světa, který mě pohltil a myslím, že mě jen tak nepustí. A když jsem se dostala tak daleko, že jsem přečetla 600 stránkovou knihu za den, řekla jsem si, že bych to mohla doplnit i nějakým filmem, těch jsem v té době shlédla hodně moc no a jednoho krásného dne při hledání co bych si mohla přečíst nebo na co se podívat, jsem objevila něco jménem "Upíří deníky". Řekla jsem si: "Proč ne?" a stáhla si prvních pět dílů. A zničehonic jsem zjistila, že už na to nekoukám v češtině, ale v originále a že už se nemohu denně podívat na 10 dílů, protože musím čekat až vyjde další.

Z předchozího odstavce se dá asi pochopit, že tento seriál mě uchvátil od začátku. Ale nejen to, vděčím mu za mnohem víc. Byl to první seriál, který jsi kdy začala aktivně sledovat (nepočítáme to, co v jednom kuse davali/dávají v televizi a čemuž většinou ani nevěnuji pozornost, ale hlavně to je něco, díky čemuž jsem se naučila anglicky - o školním "základu" ani nemluvím neboť to nemá cenu.

Ale i přes to všechno. Přes to, že tento seriál stál na samém počátku spousty mých zálib (nechápu jak jsem si díky tomu začala všímat svého zájmu o psychologii např. ale jsem za to vděčná...). I přes to, že jsem strávila poměrně velkou část svého života sledováním, či jen řešením tohoto seriálu. Přes to všechno se nyní musím přemlouvat, abych vůbec dokoukala 7 sérii (jsem už asi měsíc zaseklá na 17. díle). Celý ten posun v čase? Co to má být? Akorát jsem zmatená... všechny ty nové postavy (zejména Stefanova bývalka) mě od toho také odrazují, nemluvě o RICKOVI s CAROLINE...

Upřímně, je mi docela líto, že seriál neukončili již dříve... nejsem si úplně jistá, že by teď ještě mohl dostat slušný a uctivý konec jaký by si zasloužil. Neskutečně mě to mrzí, neboť i přes to, jak moc upadá, ho asi navždy budu nazývat svou srdcovkou a jedním z nejoblíbenějších.

Pojďme se vyjádřit k postavám:
-Elena: Ano. Mám ji ráda. Je sice pravda, že spousta lidí ji postupně začala považovat za "brzdu" atd. Já si myslím, že je to výjimečně jedna z hlavních ženských hrdinek, je kterým necítím silnou averzi. Sice se občas chovala děsně, ale stále to není nic nesnesitelného.
-Stefan: Nechápu, jak ho někdo mohl mít už od první série tak moc rád. Nemluvě o tom, jak nesympatický mi je Paul Wesley, Stefan byl na mě až moc přehnaně hodný. Celá ta věc se zvířátkama, ale no tak. Postupem času jsem ho ale přestala nenávidět, z velké části proto, že vzdal naděje na svůj nefungující vztah s Elenou a alespoň trochu se odvázal.
-Damon: Panebože. Už od první scény jsem věděla, že tohle bude moje oblíbená postava. Nejen že si mě Ian naprosto podmanil (jako herec, ale i jako člověk - kdo by dokázal odolat jeho modrým očím ve spojení se záchranou ubohých mořských želviček?), ale i ta postava samotná - založená na vtipu, hodně alkoholu atd. A to jak se dokáže z tohoto dostat během minutky, jakmile jde o někoho pro něj důležitého (tady narážím i na jeho přátelství s Bonnie - což je jediná věc, kvůli které mi to za to stále stojí).
-Bonnie: Z našeho "dívčího tria" mi vždy byla nejsympatičtější. Jediné co mě mrzí, je to jak jí využívají. Ale bez ní by byli vy-víte-kde a ona je moc hodná, aby se na ně vykašlala. A zcela zbožňuji jaký vliv dokáže mít na jiné postavy, jakmile se jí zachce.
-Caroline: Ne. Ne. Ne. Nikdy jsem k ní necítila zrovna moc sympatií, připadá mi až moc Barbie-like.
-Jeremy: Pamatuje si tu vůbec ještě někdo Jerryho? Později co se dostal ze své "emo fáze" to začalo být ještě mnohem lepší... oh Jerry...
-Matt: Tohle je postava, která podle mě silně klesá, na začátku jsem ho zbožňovala, ale celou tu věc "Moje město" atd. bere až moc vážně, což mě neskutečně mrzí!
-Rick: Skvělý člověk, kterého život moc nemusel... Měla jsem ho ráda už od začátku. Jediné co mi teď vadí je to s Caroline.
-Původní rodinka: To je spíše k jinému seriálu - jen říkám, že Elijah pravděpodobně navždy zůstane mým oblíbencem.

Mou oblíbenou sérií stejně zůstane 3. Hlavně začátek - Stefan je pryč, Damon se může přetrhnout aby Eleně pomohl. Někdy od páté série to jde ale velmi rychle z kopce (jediný světlý moment bylo uvězněni Damona s Bonnie v tom roce (teď si nemohu vzpomenout, tak si pouze tipnu) 1973. Ale to nemění na tom, že stále zůstává mou starou láskou, tudíž nemohu dát méně než 90%...

Pokud někdo dočetl až sem, wow. Máš u mě lízátko.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %