avatar uživatele

CapAm

off
JménoTereza
Věk33 let (Kozoroh)
BydlištěPraha :)
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky CapAm
plakát
Pravá krev
5. ledna 2013
další názory k seriálu

True blood and more...

Na úvod musím říct, že začít se na tento seriál dívat v období zkouškového je hodně špatný nápad:D

Dlouho jsem otálela než jsem si pustila první díl, ale děj mě okamžitě vtáhl a během pár dní jsem projela celou serii. Některá kliše se dají odpustit, protože zbytek seriálu je dosti originální. Jen jsem zvědavá, jak sem chtějí napasovat další nadpřirozené postavy (zatím jsem na konci 2.serie), dějová linka s Maryann mě moc nenadchla, naštěstí to zachraňuje Eric, Jason a Jessica s Hoytem:D

EDIT: dějová linka s pumodlaky byla podle mého zbytečná:/ to už byla lepší s Maryann. Každopádně i přes to, je 4.serie prozatím podle mého nejlepší.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Continuum
30. září 2012
další názory k seriálu

Continuum

Seriál má dobrý rozjezd,postavy se dostaly do minulosti a je zajímavé sledovat, jak se hlavní hrdinka pokouší adaptovat na vzniklou situaci. ALE po nějakých 3 dílech mě seriál přestal bavit. Když si člověk přečte o čem jsou následující díly, je v obraze a o nic nepřijde.

Teroristi splývají pomalu v jednu postavu, takže když se v seriálu zmíní jedno jméno, musím hodně dlouho přemýšlet k jakému obličeji ho zařadit.

Hlavní hrdinka je nevýrazná a její parťák nudný. Jediným sympaťákem je Alec.

Přiznám se, že jsem neviděla ještě všechny díly poslední 4 mi zbávají, ale jsem si jistá, že názor nezmění. Druhé řadě šanci nedám.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %