avatar uživatele

AnnaZ.

off
JménoAnna
Věk
BydlištěLitoměřice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky AnnaZ.
plakát
Kriminálka Las Vegas
12. července 2011
další názory k seriálu

Grissom vede

Tuhle kriminálku miluju už od jejích začátků, které byly asi nejlepší. Líbí se mi spojení vědy, kontroverzních a neokoukaných námětů, mírně strašidelné atmosféry a dobrých herců. Bohužel mám i jednu výtku. Podle mě měla skončit, když odešel Petersen. Jeho charisma, broučci, typický humor a mírná filosofie tomuto seriálu dávala to, co ostatní postrádají. Byť je Fishborne, nebo jak se jmenuje, sebelepší, Grisoma netrumfne. On je důvodem, proč se na seriál dívala fůra lidí. I já jsem přestala, když odešel. Spadlo to totiž do bahna.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Případy detektiva Murdocha
12. července 2011
další názory k seriálu

Můj názor

K prvnímu shlédnutí seriálu mě vybídla přítomnost mého nepříliš obaszovaného oblíbence Petera Outerbridge. Upřímně řečeno myslela jsem, že to asi sspíš jen přetrpím. Jaké tedy bylo mé překvapení, když jsem celkem napjatě zírala až do konce. Líbila se mi jak temná atmosféra patřící k detektivkám, tak i výkony herců. Hlavní hrdina je charismatický a trefně obsazený.
Můj názor podepírá i můj odpor k Agathtě Christie, za který nemůže tak úplně sama autorka, jako spíše nespočet nepříliš koukatelných filmových zpracování.
Toto je zobrazení stejné doby a přesto to má šmrnc. Plus je pro mě i nepřítomnost Agathina oblíbeného morfia.
Celkově vzato je zápletka srozumitelná, smysluplná a věrohodná.
Plně si to zaslouží 100 i více procent.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Castle na zabití
21. května 2011
další názory k seriálu

Zabijte už Castla

Tolik jsem se na tento seriál těšila a tak moc jsem chtěla, aby se mi líbil a byl tak skvělý, jak všichni komentují, ale...
To ale je bohužel dost podstatné.
Backetová a její hlášky jsou milé oživení, ale bohužel je celkem nepropracovaná a nezajímavá postava. Castle má šarm a určitou milou dětinskost, ale nemůžu se zbavit dojmu, že to je slaboduchý a pomalejší jedinec s charismatem, co by se vešlo za nehet. Kluci na oddělení celkem jdou. Nej je určitě Castleova máti, ta nemá chybu.
Co je hodně špatné je nepropracovanost postav. Mám z nich trochu pocit, že po každém díle zalézají do skříně a vypnou baterie. Případy jsou matoucí, nudné a bez nápadu. Techniky policie jsou mírně pochybné.
Možná jsem ale ta slaboduchá a nechápavá já a tento seriál je vrcholem světové televizní tvorby. To je na každém z nás.

61 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
23 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 31 lidí
40 %
plakát
Sherlock
21. května 2011
další názory k seriálu

Kluci šikovní

Ze seriálu jsem měla obavy a zapínala jsem jej s velkým strachem. Kdybych jen věděla...
Originál jsem četla a jsem nadšená, jak se povedlo jeho přenesení do moderní doby, což je v kursu, ale málokdy se to povede. Perfektní zpracování od kamery, přes scénář a režii až po volbu herců, která mimochodem byla tím největším a nejmilejším překvapením. Benedict Cumberbatch(to jméno bylo něco si zapamatovat)je neokoukaná a zároveň velice talentovaná vycházející hvězda s velkým talentem a charismatem. Martina Freemana mám ráda už z jeho předcházejících počinů a i zde se předvedl kluk jeden šikovná.
Přiznávám, že mě Sherlock s počítačem, mikroskopem a ipodem nadchl.
Jeden detail, který si prostě nemůžu odpustit, za vše. Sherlock, který střílí do zdi smajlíka ve mě vyvolal ohromný řehot.
Jinými slovy, BBC opět ukázala, že Briti se svým typickým humorem a odvahou dokážou přenést do naší uspěchané doby i Sherlocka se svou dýmkou a zvídavým Watsonem stejně tak elegantně, jako to kdysi udělal sir Arthur Conan Doyle, který by se po zhlédnutí minisérie nejspíš usmíval úplně stejně jako my.

81 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
94 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
100 %