avatar uživatele

Ewulle

off
JménoEvelyn Stanley
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Ewulle
plakát
Zoufalé manželky
10. února 2012
další názory k seriálu

Seriálové zpestření dne...

Ze začátku se mi tenhle seriál moc nelíbil. Přesněji vůbec se mi nelíbil. Nechápala jsem proč ona dělá to, ona ono, atd.
S postupem času se mi to ale zalíbilo. Byla jsem starší a tak jsem to už tak nebrala...
Některé scény mi přijdou trapné a přehnané. Ovšem některé epizody stojí za to. Mou nejoblíbenější sérií je 3. série. Je taková...jak to říct, pro mě dokonalá.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Dr. House
20. července 2011
další názory k seriálu

Všichni lžou....

Tento seriál mě ze začátku hned uchvátil. 1.-2. série byly boží. Ale myslím že ve 3. sérii se tam do toho začal plést ten policajt a kouzlo opadlo. Přišlo mi to dotěrné jak se pořád snaží House zničit a tak se mi docela ulevilo když ten soud vyhrál. Na kvalitě 3. série trochu ubírala i Stacy. Říkejte si co chcete ale mě tam neseděla. Po jejím odchodu se tak trochu vyčistil vzduch. Závěr této série byl pro mě naprostým překvapením. Po odchodu týmu jsem očekával konec celého seriálu a tak mě mile překvapila 4.série a to ve všech směrech. House si hledal nový tým a že měl z čeho vybírat. Postava třináctky je celkem zajímavá a Kutner taky celkem ušel ale vůbec mi neseděl Taub. Myslím že postava Amber (zabijácké mrchy) by seděla lépe. Ale přesto že v týmu nebyla děj oživila. Finále 4.série bylo geniálně vymyšleno ovšem 5. série už tak dobrá nebyla. V této sérii se mi zdál nejzajímavější díl když House a ještě pár dalších lidí unesli. House se už moc sjížděl a tak bylo nejrozumnější jít se léčit. 6.série taky nebyla nic moc. Když nepočítám ty díly kdy je v léčebně taky se to točilo jen kolem toho že se Cuddy nemohla rozhodnout jestli by chtěla být s Housem. Konec 6. série byl tudíž předvídatelný. Z konce 6. série jsme mohli předvídat i průběh 7.série a podle mého úsudku to bylo přesné. Cuddy nejdřív House chtěla potom zase, potom jo ,potom ne a tak to bylo dál. Tento seriál ztrací kvalitu.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Kriminálka New York
12. července 2011
další názory k seriálu

mě nejvíce zaujala...

Ačkoli znám všechny kriminálky a všechny sleduju od začátky tak mě nejvíce zaujala právě Kriminálka New York. Bohužel ne od úplného začátku. Tento seriál začíná být zajímavý až po příchodu Lindsay. Nevím snad je to tím že Danny na ní začíná mít takové malé narážky nebo tím že už je to více skutečné. V 1. sérii byl seriál až moc chladný ale to se s přibývajícími epizodami mění. Jen aby nezačal být moc přeslazený. Co se týče postav tak u mě vedou: Danny Messer a Lindsay Monroe a to hlavně z důvodu že jsou vlastně tak trochu vedlejší postavy. Mac Taylor je asi jediný hlavní vyšetřovatel ze všech CSI který tak trochu nesedí. Vždycky byli všichni tak trochu vědci ale on je spíš voják. A co se tká Stelly? Tu radši neřeším. Ano, je to celkem zajímavá postava ale myslím že Macovi a Stelle dávají až moc prostoru v seriálu na úkor jiných postav. Vztah Dannyho a Lindsay jsme prakticky neměli čas ani moc sledovat a najednou už jsou rodina zatímco je tam rozmazáváno jak si Stella neumí najít přítele.
To je asi vše co k tomu říct. Ikdyž tam není velký prostor pro moje oblíbence tak si seriál moje srdce získal.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %