avatar uživatele

xanos

off
JménoSonča
Věk
BydlištěJMK
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky xanos
plakát
Dharma a Greg
29. června 2008
další názory k seriálu

Prima zábava

Potkali se a vzali se po jednodenní známosti. Jsou neuvěřitelně rozdílní, ale úžasně jim to klape. Dharma všechno vidí spirituálně, do všeho se s nadšením vrhá, nic složitě neřeší a všechno podporuje, Greg vždycky všechno naplánuje a pro Dharmu je vpodstatě "opruz". Seriál je příjemným zamyšlením nad konfrontací materialismu s jinými hodnotami v životě. Občas je sice až moc studiový a plný klišé, ale myšlence to nevadí. Doporučuji, pokud si myslíte, že peníze nejsou smysl života a že je taky potřeba have some fun:)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Scrubs: Doktůrci
29. června 2008
další názory k seriálu

Guy love

Naprostý souhlas se Scr00chym. Velmi dobře napsaný seriál.
Doporučuju nedělat si názor hned po prvním dílu, protože když se na to dívám znova a znova, pořádně \\\"Scrubs\\\" je to až od druhého dílu. Love story J.D. a Turk. Dr. Cox rules! Reaheaheaheally.

Hlášky jsou naprosto úžasné, muzika taky. Postavy jsou velmi vyhraněné a konzistentní, casting se za sedm sezón nijak výrazně neobměnil a přesto to není nuda.

Až se dopracujete do šesté sezóny, doporučuju díl 606 - My Musical. titulky od Scr00chyho jsou sice super, ale angličtináři si to v originále vychutnají přece jen líp. Tento díl považuju za naprosto nejlepší.

And what has two thumbs and doesn‘t give a crap? Bob Kelso. Nice to meet you.

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %