avatar uživatele

fanik

off
Jméno
Věk29 let
BydlištěČesko
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele fanik
plakát
Helix
28. března 2015
další názory k seriálu

Po 1 sérii

Spíše tady budu kritizovat takže se nedivte vysokému hodnocení. Takže radši začnu z klady tohoto seriálu. Nejsilnější na něm jeto, že vás udržuje v neustálém napětí co bude dál také má výbornou atmosféru. Tak a teď k záporům předem říkám, že je to strašné béčko. Nelogické chování postav je jen začátek protože takhle přehrávající herce uvidíte snad jen na stanici SYFY a mám dojem že nějak úzce spolupracuje s Asylumem :D. Navíc děj je neuvěřitelně překombinovaný a je v něm spousta děr. Tolik dějových zvratů snad není ani v sérii Saw.

P.S. Ti herci jsou kolikrát hrozní ale oproti hercům v Dominion by si zasloužili Oscara.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Brooklyn 99
11. října 2013
další názory k seriálu

Brooklyn Nine-Nine

Pilot: Výborné jeden z nejnadějnějších sitcomů letošní sezony. Docela vtipné a opravdu slušně natočené.
2 díl: Hodně jsem se po prvním díle na o těšil o to větší bylo zklamání. Vtípky až na vyjímky dost trapné a opravdu nevím co si o tom mám myslet

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
23 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
80 %
plakát
Upíří deníky
9. října 2013
další názory k seriálu

Vampire Diaries, The

1 série 8/10. Očekával jsem od toho blbost ve stylu stmívání tak jsem to ani moc vidět nechtěl ale to byla moje chyba. Těžko říci co mě tak tom zaujalo. Možná, že to byly ty hlavní herečky který jsou fakt všechny hodně sexy především Nina Dobrev. Nebo třeba výborně hrající Ian Somerhalder, který je v roli Damona opravdu dobrý.No nicméně velice dobře natočené a napsaný seriál (ne knížky ty jsou naprosto špatné). Nicméně se dá říct, že prvních 5 epizod bylo tak o ničem a zachraňoval to jen Damon. Ale postupem času se to začalo zlepšovat sice mě trošku zklamal ten závěr. Ale to mi až zas tak moc nevadí 2 Série 10/10. zu tohle se dá říct že je tady všechno dobré. Až na to, že sem fandil Katherin a to asi není moc dobře, když je to záporná postava. Dále mě už tak nějak začal štvát Stefan. Který furt jen fňuká. Jinak se rozjíždí už od začátku. Řekl bych, že proměna ve vlkodlaka je nejlepší v dějinách kinematografie. Od té doby co se tam objeví Eliajh. Takto začíná mít pořádný koule. 3 Série 10/10. Musím říct, že když jsem si myslel, že druhá série zůstane nepřekonaná tak jsem zmýlil. Protože tohle je mnohem lepší. Sice Stefanovi sem tu zlou roli moc nevěřil ale to mi nevadilo. Spíš sem začal fandit Damonovi a Eleně než Stefanovi a Eleně. Především musím vyzdvihnout poslední dva díly. A to v epizodě 21 menší bitku mezi Damonem a Klausem která je opravdu nezapomenutelná. Dále hodně emotivní umírání hlavních postav.Po čtvrté sérii snižuji na 3 hvězdičky.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Lost Tapes
9. října 2013
další názory k seriálu

Lost Tapes

Zajímavý seriál to opravdu je takový napůl dokument a napůl nějaká taková příběhová linka ale jejichž kvalita je kolikrát hodně pochybná. Nic moc herecké výkony něco bych asi zahrál líp i můj pes. Něco strašidelné něco kolikrát hodně trapné.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Studio 30 Rock
9. října 2013
další názory k seriálu

30 Rock

1 série: 8/10 Velice dobrý seriál který stoji na výkonech herců a na bravurním scénáři. Alec Baldwin je zde ve své životní roli a docela se mi zdál sympatický a to jsem tohoto herce nikdy neměl moc rád. Tracy Morgan se mi nezdál trapný ani mi nalezl moc na nervy. Jane Krakowski moc sice nemusím ale úplně nepříjemná mi také není. Jack McBrayer zde hraje pořádného vesnického burana. Zbytek ansámblu je též dobrý. A teď se dostávám k hlavnímu důvodu proč je tento sitcom tak kvalitní. Je to Tina Fey která je naprosto dokonalá a ve svých směrech je krásná, vtipná, chytrá, nesmělá, a to brejlatý holky moc nemusím. Tina zde ukazuje, že je naprosto dokonalá herečka s scénáristka. Je pravda že u seriálu se nepočůráte smíchy protože servíruje trošičku jiný druh zábavy než u ostatních sitcomů. Je pravda že to občas trošku uklouzne do trapnosti především že začátku série ale je to díl od dílů lepší uvidíme u druhé série. 2 série: 10/10 3 série: 9/10 4 série: 10/10 5 série: 10/10 6 série: 10/10 7 série: 10/10

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Dads
9. října 2013
další názory k seriálu

Velká nuda

Po 1 díle: určitě se podívám aspoň na jeden díl. I když trapnost a vtipnost jsou tak půl na půl. Ale zase si můžu říct, že je to lepší než posledních pár sérií HIMYM. Po druhem díle snižuji protože už je to hovadina takže s tímhle končím.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
30 %