avatar uživatele

Magdalyaly70

off
JménoMagdaly
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Magdalyaly70
plakát
FBI
16. srpna 2019
další názory k seriálu

FBI

Seriál dle mého gusta ... klasika na relax, nemusí se moc přemýšlet a zlo bude nakonec potrestáno. Co díl, to nový kriminální případ, vskutku každý není o teroristech. Sympatické obsazení, děj pěkně "odsejpá", jen Jubal Valentine (Jeremy Sisto) na můj vkus zbytečně moc řve :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Mizera
6. dubna 2014
další názory k seriálu

Rake

Žádné vážné drama, pohodová zábava, lehce humorné ... proto mne tento seriál baví. Jen škoda, že zřejmě už nedostane šanci na další sérii.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Those Who Kill
11. března 2014
další názory k seriálu

Pilot

Pilot plně uspokojil tušení, že půjde o moje gusto. Hodně mnohdy překvapivě přicházejících momentů napětí, děj se rozhodně netáhne, má švih a není až tak složitý, aby člověka unavil tím, že musí nonstop ukrutně přemýšlet. Trocha tajemství okolo hlavních postav se zřejmě ponese celou řadou. Postava profesora Schaffera mi tak trochu připomíná zvláštního agenta Willa Grahama v Hannibalovi, popravdě mne nervuje mnohem méně než on, což si pochvaluji :D Hlavní hrdinka na mne působí pohodově. Seriál by mohl mít svůj vlastní styl i přes to, že podobných už se natočilo mnoho. Já však říkám, že krimiseriálů není nikdy dost. Zatím hodnotím jako hodně lepší průměr, ale na další díl se těším vcelku nadprůměrně ... tak snad se i zadaří někomu titule k dalším dílům.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %