Vojťas

off
JménoVojtěch Pohl
Věk36 let (Lev)
BydlištěLiberec
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/vojtech.pohl
Poznámka
http://www.csfd.cz/uzivatel/17707-vojtas/
Názory uživatele Vojťas
plakát
Expozitura
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Propadliště českých seriálů...

Klasická nezajímavá "českárna". Mdlí herci, dementní dialogy .... a kvůli tomu, že je seriál natočen podle skutečných případů, to dech opravdu nevyrazí! Nechci škatulkovat, že je to opět "povedený" seriál z novácké produkce, ale na jednu stranu vlastně musím! ... Když to stojí za starou belu, ať se na natáčení vykašlou a raději se věnujou dabování kvalitních zámořských seriálů. Český dabing byl a vždy bude mít v mých očích respekt. ..... TOHLE NE! To kdyby raději vysílali zrnění!

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
10 %
plakát
Malá Velká Británie
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Vykrádání sebe sama...

Mně se bohužel opakování toho samého pořád dokola geniální nezdá. Po 3. dílu to vzdávám! :o/

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Vlčí mládě
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Překvapivá TEEN záležitost...

U Vampire Diaries jsem vydržel shlédnout sotva první díl a dosti lidem se toto zdá jako slabý odvar? .... Zajímavé. Asi si zmiňovaný seriál pustím celý, abych to zjistil, ale jestli bude schéma i dále (stejně jako v prvním dílu) podobné Twilightu, tak budu opravdu naštvaný! :-D ...

TEEN WOLF mě přijde takový jinačí než ostatní seriály - v pozitivním slova smyslu. Sice trochu bije do očí jaksi vyprodukované "dynamičtější" pohybování (a vlastně i mluvení) postav. Postavy jsou ale příjemně zvolené, vybrané songy, hrající každou možnou chvíli, jsou také parádní. ... Pro mě osobně překvapení léta a jsem zvědav, jestli bude odklepnuta 2. série!

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
70 %
plakát
Cena za lidskost
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

REMAKE, ale co s tím dál?

70% kvůli znalosti nepřekonatelného ORIGINÁLU. Vykrádání či bohabojné kopírování vytvořeného příběhu je u američanů normální. Zvykl jsem si na to i u jiných "děl", ale zde jsem bohužel zklamán. Velkým MÍNUSEM je, že to na mě nepůsobí tak, jak bych očekával a přijde mi to jen jako (až skoro nezáživné) přepsání a přehrání toho samého s jinými herci, lehce jinak poskládanými scénami, s přidanou postavou vlkodlakovi sestry, s nastolení "amerických" upírských mýtů z předchozích seriálů = upíří hypnotizace. ..... Do kladů bych snad vypíchl postupné sledování ducha Sally, jak se snaží zhmotnit. ;-) ... První série dokoukána a jsem zvědavý, jak se tvůrci dokáží odpoutat od originálu a pokračovat ve VLASTNÍM vyprávění osudů jednotlivých postav! V první sérii totiž vyčerpali valnou většinu děje ze všech tří brtiských sérií.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Castle na zabití
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Překvapivé zlepšení...

Průměrná kriminálka, která se ovšem dokázala rychle vypracovat do špičky žánru a ještě k tomu (stejně jako podobný seriál LIFE) nadprůměrně pobaví! :-)

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
90 %
plakát
Flashpoint
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

S.R.U. válí...

Zase trochu jinak pojatý krimi-seriál o zásahové jednotce, kde je i každý díl svým způsobem jiný a přitom neskutečně zajímavý. Seriál jsem stále přehlížel, ale po české premiéře na TV Barrandov, jsem opravdu rád, že jsem se do něj pustil. ... Zbytek shlédnut s titulky a dosavadní 4 sezóny ode mě prostě ten plný počet dostat musí! ;-) ... Skvěle vymyšlené zápletky, zručně natočené akční scény a zžití se s postavami je zde nevyhnutelné. ... Kriminálky, Mentalista, Policejní odznak, apod. se můžou jít zahrabat!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
24 hodin
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Nepostradatelný Jack Bauer...

Tak po 8. sezóně a filmu 24: Redemption se musíme s Jackem rozloučit. Za TOP sérii považuji 4., i když to je těžké určit a Jack nám v každé sezóně ukázal, jak se dokáže se vším vypořádat! Teď už se jen těšme na zakončující film, který by se snad měl začít brzy natáčet!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Záchvaty smíchu...

Dlouho jsem se tak nenasmál! .... Néé HIMYM, ale tohle je ta správná náhrada za PŘÁTELE! Dosavadní 3 série prostě nezapomenutelné! BAZINGA! :-D

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Cena za lidskost
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

TOP upíří věc...

Takže takový zběžnější přehled všech dosavadních dílů:

S1 (všech 6 dílů): 100%
Naprosto dokonalé zpracování daného tématu, kde je každý díl tak výživný a poutavý, že by vydal aspoň za tři epizody a samozřejmě skvěle propracovaný! TOP upíří věcička!

S2 (díly 01-06): 65%
Bohužel se zde dostáváme k pitvání vztahů a přehnaných citových výlevů s trochu zmatečným nepromyšleným postupem v ději, což seriálu opravdu škodí! Tolik jsem se na 2. sérii těšil, ale přiznám se, že jsem trochu zklamán!
>>
S2 (díl 07): 100% Opět skvělý a - ve stylu 1. sezóny - plnohodnotný díl.
>>
S2 (díl 08): 80% Né dokonalé, ale uspokojující ukončení sezóny, nechávající otevřené takové věci, kdy člověk prostě musí čekat na další rok! :-)

S3 (díl 01): 100% ... Úžasný začátek s nastolením hlavní dějové linie, velkého problému s osudem jedné z hlavních postav.
>>
S3 (díly 02-06): 80% ... Dobře zakomponované díly mezi sebe, které ovšem trochu změnily styl podání. Vyskytují se tu epizodní postavy a řešení jejich problémů ve větší míře než v dosavadních dílech a celkové pojetí je místy nevhodně pojatou hudbou předloženo komicky, což seriálu neuškodilo, ale ani nic dobrého nepřidalo.
>>
S3 (díl 07): 100% ... Snad i nejdrsnější díl, který by fungoval jako finále této série velice dobře. Menší obavy nad finálem.
>>
S3 (díl 08): 100% ... Srdceryvný konec, který by snad i posunul seriál ještě výš, kdyby to bylo možné! :'-(.

S4 (díl 01): 100% ... Mírné rozpaky nad začátkem nové série jsou v polovině dílu vyvráceny a plný počet si asi přecjen zaslouží.
>>
S4 (díl 02): 60% ... Bohužel asi prozatím nejslabší díl. Přijmutí faktu změny obsazení a finále selektující počet nových "spolubydlících" bohužel nefunguje, jak by mělo.
>>
S4 (díl 03): 30% ... Skoro všechno špatně. "Nové" postavy jsou nezajímavé, gotic girl je trapná už od začátku a souboj s upíry na konci je spíše směšný (stejně jako jejich celkové iracionální chování).

Dalšího dílu se velice bojím a nikdy jsem si nemyslel, že mně bude připadat 2. série amerického Being Human (která se právě vydala vlastní cestou) zajímavější než původní seriál. Pokud je záměr britských tvůrců odsoudit vlastní seriál k záhubě, jde jim to až moc dobře. :o/

>>
S4 (díly 04,05,06): Bída, bída, bída. Takhle vše zkazit! Snižuji celkové hodnocení.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Tučňáci z Madagaskaru
25. listopadu 2011
další názory k seriálu

Možná tak pro děti...

Oproti ostatním Madagaskarům (Madagaskar, Madagaskar 2: Útěk do Afriky a kraťasu The Madagascar Penguins in a Christmas Caper) veeelice slabé, a to jak po animační tak po humorné stránce. Už prosím konec tohohle výplodu!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %