avatar uživatele

Shppen

off
JménoŠtěpán
Věk31 let
BydlištěČeská Republika
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Shppen
plakát
Banshee
11. února 2013
další názory k seriálu

Velké překvapení

Tenhle seriál se dá shrnout do jednoho slova - Badass. Brutalní rvačky a přestřelky se střídají, až s téměř pornografickými scénami. To vše pojí příběh, který je dávkován po malých dávkách každou epizodu. Hlavní postava je vskutku brilantně stvárněný bývalý trestanec s pořádnou dávkou psychických problémů. Co mě nejvíce udivuje je fatk, že tohle běží v americké televizi, něco tak necenzurovaného jsem totiž už dlouho neviděl. Pilot byl sice takový pomalejší, ale další epizody už byly parádní, obvzláště pak 3. epizoda byla opravdu drsňácká :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
80 %
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
24. října 2012
další názory k seriálu

Propadak

Jakozto fanousek pribehu sira Arthura C. Doyla jsem se na tento novodoby remake tesil. Ocekaval jsem kvalitni show s dobrym obsazenim, to se vsak nestalo. Tenhle serial je absolutne nemastny a neslany, Sherlockovsky duvtip a elegantnost tu silne pokulhava a vse je dovrseno tim, ze je z Holmese udelan fetak a Watsnova je nejaky druh terapeuta(?). Cekal jsem neco na zpusob Lie To Me nebo The Mentalist a dostal prinejlepsim beckovou adaptaci na velkeho Holmse.

9 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 23 lidí
40 %
plakát
Revoluce
21. října 2012
další názory k seriálu

Ujde to...

Myslenka je vyborna, skoda jen, ze logika opet opustila tvurce. Rict ze prestala fungovat elektrina a pak nechat bouri, kde slehaji blesky mi prijde opravdu jako velky preslap. Postavy jsou vyborne a i dobre obsazene s jednou velkou vyjimkou - Charlie (je to jedna z nejprotivnejsich postav co sem kdy videl).

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %