avatar uživatele

vejdelkova.jana

off
JménoJana Vejdělková
Věk25 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky vejdelkova.jana
plakát
Sběratelé kostí
15. března 2012
další názory k seriálu

Booth a Brennanová

Už na začátku mi bylo jasný jak to skončí :)) Ale jsem za to ráda, protože B&B jsou dokonalý pár. Booth se svojí schopností vysvětlovat Kůstce životní situace z jinýho než antropologickýho hlediska a hovorové výrazy, a naopak Kůstka se svými fakty POUZE z antropologickýho pohledu.
Souhlasím že první tři série jsou nejlepší (ale tak to je u většiny seriálů), ale ani ty další rozhodně nespadli nízko.
Na Bones jsem se poprvé podívala proto, že jsem zjistila, že tam hraje můj favorit David Boreanaz ;) Ale ne jen díky němu jsem se začala dívat pořád častějc- až to teď znám na zpaměť (ehmm jako asi dalších 8-10 seriálů..).
Bones je skvělá kriminálka, asi nejlepší kterou jsem kdy viděla. Zamilovala jsem si trojici Hodgins&Zack&jejich pokusy, při kterých jsem občas chytla vážně záchvat smíchu (Kromě toho posledního :( ). Proto mi bylo líto co ze Zacka na konci třetí série udělali :( Naštěstí stážisti ho docela nahradili a v pokusech se pokračuje :) Myslím, že kdyby herečka Emily Deschanel (Dr. Brennan) neotěhotněla, tak by Boothovi a Temperence ještě chvíli trvalo než by se dali dohromady. Bylo by to tak i lepší, protože vlastně Angela porodila a hned po ní je těhotná Brenn...
Každopádně je v mých "Top 10" na druhém místě hned po Přátelích :))

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Přátelé
15. března 2012
další názory k seriálu

Nejlepší

Když moje kamarádka začala být cvok do Přátel, myslela jsem si že není normální. Pak jsem se ale podívala a pochopila jsem. Znám všechny díly na zpaměť; doporučuju všem co se chtějí pobavit. Ikdyž přiznávám (i přes to jaký jsem fanoušek) že se našli asi dva díly, který mě zase tak moc nechytli :). Každopádně se mi Přátelé zdají lepší než (s nimi tak sronávaný) HIMYM. V Přátelích to všechno hezky navazuje, dá se na ně dívat jak v originále tak v češtině a pořád a pořád dokola. A kdyby se dalo dát 200% tak tak budu hodnotit právě Přátelé :))

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
2/2
12