avatar uživatele

Venda:)

off
JménoVenda
Věk31 let — narozeniny slaví za 85 dní (Rak)
BydlištěSM
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Venda:)
plakát
Pojišťovna štěstí
30. srpna 2008
další názory k seriálu

:(

No no no no no no...První čeksý rodinný seriál, mám ten pocit. Jo, byla jsem zvědavá:)

První řada se mi moc líbila. Jako třináctileté holce se mi hrozně líbil ten nápad. Byla tam hodná mamina, "sexy" taťka, blonďatá mrcha, libovej frajer (Franci - to se mě hrozně líbí, ta přezdívka), zmatenej pojišťovák(nevím, jak se jemnoval ,ale hrál ho Igor Bareš) a v té době VELICE OBLÍBENÝ Vojta Kotek. Bavilo mě to sledovat díl od dílu víc.

Jenže když vyplítvají všechny možné zvraty v jedné sérii (smrt, narození, rozchod, skorosvatba...), nemlžete od pokračování čekat nic extra. Ale ono ani to "nic extra" nebylo ke koukání :(. Úroveň seriálu klesla o 125%, po 2 minutách jsem se nudila:/.

Jediné plus celého seriálu pro mě je Miroslav Etzler a pan Nárožný :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
Ulice
29. srpna 2008
další názory k seriálu

:/

Nevím proč jsem si na seriál vzpomněla, asi pro to, že začíná "nová sezóna":). Doufám, že bude ALESPOŇ na takové úrovni, jako ta minulá.

Když seriál začínal, sledovala jsem ho poměrně pravidelně. Líbil se mi. Byly tam děti, maminky, tatínkové, babičky a dědové:) A dělali "od všeho něco":) Jenže jsem taky měla o tři roky méně. Postupně jsem začala díly vypouštět. Seriál mi nijak nechyběl.

Nyní se na něj podívám, ovšem pouze z "relaxačních" ůčelů. Ale myslím, že tento, alespoň pro mě atraktivní televizní čas (především v zimě), by se dal využít mnohem lépe.

Sympatická postava je mi už od začátku "Gryša" a "vesnická drbna" paní Nyklová. :)

Seriálu přeji, ať si drží alespoň takovou kvalitu, jako má teď a ať se to "nekonečno" protáhne alespoň na další rok:)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
40 %
plakát
Will a Grace
29. srpna 2008
další názory k seriálu

:)

Pár dílů jsem stihla ráno teď přes prázdniny a docela se mi to líbilo. Nevím, jak se Will a Grace seznámili nebo tak, ale jsou vtipní a zábavní:)

Will je takovej zmatenej trouba a Grace docela afektovaná paní :) Ale oba jsou sympaťáci a jejich rozhovory nemají chybu.

Seriál má svoje mušky a vady na kráse (někdy jsou vtipy herců opravdu přinejměnším "zvláštní"), po pár dílech jsem si ho zamilovala a ráda se na pár dílů zase podívám.

Jako velké plus vnímám režiséra Jamese Burrowse, který má na svědomí fenomenální Přátele. :)

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Ajťáci
29. srpna 2008
další názory k seriálu

:)

O seriálu jsem před navštívením tohoto webu neměla ani tušení. Něco jsem si o něm přečetla tady a jinde a řekla jsem si, že se do toho pustím.:)

Po prvním díle jsem byla na rozpacích - nevěděla jsem, co si o tom mám myslet. V seriálu jsem, ač nemají co do děje moc společného, viděla Black Books. Ten mi dříve z britských seriálů nedostižný.:)

Ale koukala jsem dál a dál a seriál si mě začal získávat. Témata jako "shit on your head" a "zdeformovaná noha" mě dostaly:D Nenapadlo by mě, že takové "kravinky" se dají vpracovat do tak vtipné podoby. :)

Přemýšlím, jestli je chyba, že je natočeno tak málo dílů, nebo jestli je kouzlo toho seriálu právě v tom.


Každopatně TEĎ je to jeden z mých nejoblíbenejších seriálů.:)

85 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy
22. srpna 2008
další názory k seriálu

:)

To je hit. Na Smolíky jsem koukala s babičkou a ta mi vyprávěla, že když byl táta v mým věku, tak se na to koukali taky /mě bylo asi 9 :)/


Líbí se mi označení "Simpsonovi z východu." Je to vlastně pravda. Chytrý otec, ochotná mamča a děti, co neví, kam dřív:). Seriál mě bavil, kéž by si aspoň 2 z 5 dnešních seriálů udrželi takovou popularitu :)

Takže vysoké hodnocení :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Juanin zázrak
21. srpna 2008
další názory k seriálu

:(

Píšu tu první názor na tento seriál, ale mám pocit, že Juanu a její bandu nepoteším :/
Určitě jsme každá měly nějakou oblíbenou telenovelu - ať už to byla Esmeralda, Divoký anděl nebo Rosalinda (Ta byla moje:) ). Ale Juanin zázrak to snad nemůže být pro někoho. Přes nepříznivou vysílací dobu(a to je nejmenší problém :D), po chabý děj a velice špatné herecké výkony. Celé prostředí na mě působí velice divně. A to jsem viděla celkově asi 20 minut útržků:(

NE NE A JEŠTĚ JEDNOU NE!!!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
0 %
plakát
Dobrá čtvrť
21. srpna 2008
další názory k seriálu

:)

Jeden z nejlepších současných českých seriálů. Na ČT možná ten nejlepší. Vnesl na její obrazovku něco mladého, nového, neotřelého :) To není nikdy na škodu.

Seiál jsem si zamilovala až po několika dílech 1. řady. Jako herečka mě zaujala M. Issová, od sledování seriálu jí považuju za jednu z nejlepších českých mladých hereček.

2. sérii Dobré čtvrti jsem také ráda sledovala, ale na další díly jsem se těšila už méně než u 1. řady:). Původní díly byly lepší. Ale i tak je to super seriál :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Letecké katastrofy
17. srpna 2008
další názory k seriálu

:)

WOW!

Opravdu kvalitní rekonstrukce havárií. Nahánělo mi to husí kůži chvílemi. Ráda jsem se na něj koukala - ne pravidelně, ale pár dílů jsem stihla :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Světla pasáže
17. srpna 2008
další názory k seriálu

:)

Je to divný, ale mě se tento seriál líbil. Tak nějak mi připadal zajímavý, nový a "americký". :)

Výkony herců mě moc neoslovily, ani zápletky nebyly bůhvíjak zamotané a nevyřešitelné - klasický český seriál. Ale já jsem se těšila, že s novým týdnem přijde i nový díl.
Rozhodně jeden z lepších nováckých seriálů:). Možná proto, že Nova měla rozum a nepřitáčela nové díly, tyto původní stačily:)

I přesto jsem ho měla ráda:)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Hospoda
15. srpna 2008
další názory k seriálu

:(

NE. To ne. :/

KOukala jsem na Hospodu jako malá holka a o proto, že "tam hrál major Majsner" :) Nic proti tomu seriálu nemám výrazně, ale je to o ničem.

Ladislav Potměšil se mi líbí asi nejvíc. Takovej typickej "vesnickej buran", kterej všechno ví, všechno zná a co neví, o to se rád podělí:)

Divný bylo, že když už tam byla nějaká zápletka, tak byla "děsná". To divný ale je, že zápletka byla v jednom z pěti dílů :(

46 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
46 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
40 %