Drunk_Queen

off
Jméno
Věk25 let — narozeniny slaví za 19 dní (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Drunk_Queen
plakát
Případy v cizině
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Mám pocit, jako by za okny plynuly měsíce, roky, staletí...

Myslím, že této 4dílné sérii hlavně ublížila jedna věc - délka. 90 minut je na seriál moc, tolik mívají filmy. Za 90 minut se děj neuvěřitelně 'rozplizne' a je to příšerná nuda. Bohužel nevím, jestli by i to zkrácení pomohlo. Protože děj vidím tak akorát lupou a postavy jsou nezajímavé až hanba.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
Doctor Who Confidential
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Confidential - zákulisí Doctora Who

Doctora Who samotného mám strašně ráda, ale koukat navíc na to, jak jednotlivé díly vznikají, je vážně zajímavé. Kromě toho se nám divákům dostává taky velké množství scén bývalých Doktorů, rozhovorů s herci a ukázky efektů. Jak už jsem napsala, je to vážně zajímavá podívaná, na kterou se stojí za to podívat. A navíc je to i zábava. Ale to i Doctor Who samotný...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Odložené případy
16. prosince 2013
další názory k seriálu

Cold Case - ne zrovna současné vraždy

Skvělá kriminálka, která určitě vybočuje tím, že se řeší vraždy ze vzdálené minulosti a celý seriál má takové zvláštní kouzlo díky krásné doprovodné hudbě. Lilly Rushová a její tým je povedená parta. Líbí se mi i začáteční návraty do minulosti, kde vidíme poslední chvíle života oběti, ale neúžasnější na tomhle seriálu jsou "zjevení" obětí na konci jednomu z pozůstalých nebo detektivů, která mě pokaždé hodně dojmou.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Drtivá porážka
16. prosince 2013
další názory k seriálu

Americká Drtivá porážka

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Top Gear USA
16. prosince 2013
další názory k seriálu

Americký bratříček nejlepší show o autech

Když jsem viděla Top Gear USA poprvé, bylo to pro mě obrovské zklamání. Nebyl tam Jeremy Clarkson, Richard Hammond ani James May, a navíc i humorem byl tohle takový chudý příbuzný. Naštval mě. I tak mi to nedalo, a po době jsem se na TG USA podívala znovu. Teď už ne jako na TopGear, ale jako na pořad o autech, lepší než Autosalon, horší než TG. A překvapivě se mi TG USA líbil. Takový fajn pořad o autech na odpoledne. Že bych nedočkavě očekávala každý premiérový díl, to se asi nestane, ale když nebudu mít co dělat, tak se na TG USA určitě ráda kouknu.. I když Adam Ferrara mi tam nesedí dodnes a Rutledge a Tanner jsou lepší. Jenže Jeremy, Richard a James jsou MILIONKRÁT lepší a nikdy se nedají nahradit :). Takže TG USA radši doopravdy nebudu brát jako Top Gear.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Castle na zabití
26. prosince 2012
další názory k seriálu

Castle

Hlavní hrdina tohoto seriálu je velmi nečekaně chlapík jménem Richard Castle. Je to spisovatel, který je opravdu hodně otravný. Možná by v tom dokázal i bořit rekordy. Ale on má těch otravných vlastností ještě víc. Chová se jak malé rozmazlené děcko a je taky dost arogantní. I když by to ale člověk nečekal, má i ty dobré vlastnosti. Má neskutečně velké a zlaté srdce (někdy, když ho nepopadne nápad otravovat), je vtipný, charismatický a šarmantní. A jeho teorie taky stojí za to :D. A pak tu máme taky detektivku Kate Beckettovou, která má své tajemství, a Castlea by taky nejradši na začátku zabila, ale nakonec si na něj zvykla, a z Ricka se stal její právoplatný parťák. Kate je také dost svérazná a tvrdohlavá a přitažlivá žena. Pokud jste všímaví, hodně brzo si všimnete, že tihle dva se určitě dají jednou dohromady a začnete jim fandit a pídit se kdy. Pak tu máme další detektivy - det. Kevina Ryana, det. Javiera Esposita a kapitány - nejdříve kpt. Roye Montgomeryho, a po tragické události kpt. Victorii Gatesovou. Máme tu také patology - Lanie Parishovou a Pearlmuttera. Nedílnou součástí je také Rickova povedená famílie - téměř bezchybná dcera Alexis a velká herečka Martha Rogdersová. Myslím, že bych dokázala napsat ještě spoustu řádek, možná celou knihu :D, o tom jak mám seriál ráda, ale velkou nápovědou je i délka mého názoru. Nevadí, když neznáte ani Firefly (já ho nikdy neviděla), ale asi vám ujde spousta hlášek jako mně. Doporučuji také knihy série Nikki Heatová, napsané Richardem Castlem, hodně moc připomínající samotný seriál :). Seriál doporučuji ale ještě víc :), je totiž neskutečně zábavný, hodně pobaví a i samotné případy stojí za to :).

85 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %