avatar uživatele

Lambert_Kalikus

off
JménoVladimír
Věk
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Lambert_Kalikus
plakát
Agresivní virus
7. srpna 2023
další názory k seriálu

Dobrý postapo

Dobrý seriál, který je hlavně opravdu ukončený. Postavy hrají dobře a většinou ke svým charakterům i logicky.
Snímek není až tak moc děsiví a napětí zde není jako jsem měl třeba při sledování Walking Dead. Mnohé scény jsou spíš nechutné než děsivé, což je škoda.
Seriál hodně věcí vysvětluje, ale u spousty si musíte hodně domýšlet co se stalo, obzvlášť když je někde časový posun.
Celkově je seriál dobře napsán i když ani zde nechybí spousty nelogičností, kdy strany nevyužívají potenciálu co mají k dispozici (např. proč lidé nepoužívají ÚV světlo, kulomety, tanky, proč upíři útočí v hordách jako zombíci, nikdy nenajdou základnu postav, ...).
Přes to všechno, seriál dobře plyne a pokaždé jsem si říkal, ještě jeden díl a jdu spát (no nešel). Kdo má rád postapokalyptické filmy, tak rozhodně doporučuji.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Cesta ven
24. ledna 2023
další názory k seriálu

Seriál na dlouho

Je to vcelku solidní seriál, napětí zvláště v noci je opravdu dobré, postavy jsou fajn, občas zbytečně natahované scény během dne. Úplně jsem si vzpomněl na seriál Lost s kterým vidím částečnou podobnost. Bohoužel během první série se v podstatě nevyřeší vůbec nic, naopak otázky se pouze kupí a jakékoliv řešení je v nedohlednu. Chtělo by to trošku rychlejší tempo, protože takto se bojím, že produkce zařízne seriál dříve než dojde k nějakému rozřešení. Rozhodně převažují pozitiva nad negativy, těším se na další sérii.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Noční závod
24. ledna 2020
další názory k seriálu

Nic moc jsem nečekal a je to fakt dobrý.

Tento seriál jsem si pustil jen tak, protože v něm hraje i můj oblíbený Sean Bean. První díl má pomalý rozjezd a hodnotím ho spíš jako podprůměrný. Od druhého dílu, ale začne mít seriál opravdu spád. Jsou tu velice barvité a výborně ztvárněné charaktery. Seriál rozhodně stojí za zhlédnutí, příjemná oddychovka. Má jen 8. dílů a seriál je ukončen.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %