avatar uživatele

reallyreallychildish

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky reallyreallychildish
plakát
Veronica Mars
16. května 2012
další názory k seriálu

Duncan nebo Logan?

Tak tuhle otázku jsem v průběhu seriálu řešila několikrát, naštěstí jsem si nakonec vybrala toho, co tam byl až do konce. :)
Veronika je skvělá, obdivuju ty její duchaplný hlášky (který fakt sype z rukávu snad v každý situaci) a tu její drzost a paličatost.
Jen mi přišlo, že by seriál snesl ještě alespoň 1 řadu, protože konec tý poslední byl dost otevřenej a ještě by se s tím dalo dál pracovat - na druhou stranu, radši konec než aby se seriál zmítal v nezajímavý nudě. :)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Ve znamení raka
16. května 2012
další názory k seriálu

Cathy s velkým C

Zatím jsem shlédla 1. řadu a musim říct, že i když spousta postav je vlastně děsně protivných, ten seriál jsem si zamilovala.
Cathy je prostě úžasná a dokáže vymyslet neuvěřitelně bláznivý kousky.:D A vážně obdivuju ten její přístup k tý nemoci - užít si život, dokud to jde, přijmout to realisticky a přitom neztratit optimismus.

Edit:
Čas postoupil a brzo nás čeká finálová řada.
Když srovnám první řadu se dvěma následujícími, musím říct, že se seriál hodně vyvinul, už to nebyla taková komedie jako ze začátku, naopak se začala řešit vážnější témata - tedy spíš se na dané téma začalo pohlížet vážněji než v řadě první. Stále je tu spousta vtipných scén, ale vztahy i postavy samotné se hodně změnily, víme o nich víc a to se mi líbí.
Jsem zvědavá, jak to s Cathy nakonec dopadne, doufám, že se jí podaří nemoc porazit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
4/4
1234