avatar uživatele

Kryptak

off
JménoMiroslav
Věk32 let
BydlištěNeznámé
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/Kryptak
Poznámka
Názory uživatele Kryptak
plakát
Time After Time
30. března 2017
další názory k seriálu

já to čekal

toto téma jakožto pro fanouška pro mě bylo povinné, nicméně vůbec to nemělo tu správnou atmosféru a hercům jsem nevěřil jediné slovo. pilota jsem shlédnul a zaměřoval se spíš na rozdílnost s filmem než samotný seriál.
film měl sice mizerné efekty ale zahrané to bylo prvotřídně a to už je to řekněme historické dílo.

z Rozparovače ani Wellse nevyzařovala aura minulého století nýbrž zabržděnější přítomnosti. tím rozhodně neříkám že to jsou špatní herci ale spíš špatné role pro ně.

kdy to skončí byla jen otázka času..
za snahu dávám 20% a to se snažím být objektivní.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
20 %
plakát
Dallas 63
17. března 2016
další názory k seriálu

You shouldn't be here

tak tento seriál je přesně to, co jsem již dlouhou dobu očekával. špičkově zpracované a promyšlené cestování časem s nádechem neznáma a v neposlední řadě atmosféra. mít tuto sílu v moci, jistě bych se téhož úkolu zmocnil zcela jiným způsobem ale to nemění fakt že určitě stojí za to se na to podívat.

mrzí mě akorát dvě věci,
1) po pár dílech vymizelo (You shouldn't be here)
2) pouhá Minisérie, ale zase se v tom odráží kvalita.

hodnotím 100% protože tento seriál si to opravdu zaslouží.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Sedm dní
17. března 2016
další názory k seriálu

Seven Days

osobně tento tip seriálů/filmů můžu, bohužel v tomto případě musím vypnout mozek abych byl schopen koukat dál protože téma cestování časem je zde dost nelogické a nedomyšlené. sice jsem ještě nedokoukal první sérii ale s určitostí mohu říci že si víc jak 60% nezaslouží.
v každém díle záhadně zmizí koule jíž přicestuje a po Frenkovy jež by tam měl být ještě 7 dní než by odcestoval ani vidu ani slechu a nikoho to nezajímá. řekněme že by odcestoval do doby kdy zrovna vedl rozhovor či byl na veřejném místě? to nikdo vědět nebude. však i v blázinci měli o blázna míň a nic se nedělo.

SPOILER
v jednom díle se setkali s jedním z původních subjektů pro cestování koulí a ten tam tu kouli někde měl. ano. byla to jiná koule ale,
SPOILER///

to mě chcete říct že po každé kdy přicestoval tu kouli dopravily na základnu? to si nevšimli že jím tam chyběla? nebo jích měli fůru to by pak nehledali tu další viz. spoiler.

tento seriál beru více jako vytváření alternativních realit přičemž nehledě na časový úsek, všechny existovali souběžně. Frenkovy vzpomínky zůstávaly, ale už to nebyl původní Frenk, spíš klon klonů. jedině tak se to dá brát aby to aspoň trošku dávalo smysl ale hodně aspektů bohužel vysvětlit nejde.

když to budu brát objektivně a zaměřím se na to jako na běžný sci-fi seriál a také na rok natáčení, nezbyde mi nic jiného než hodnotit 70% za občasnou poutavost, sympatické postavy a (+10%) téma.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Nemocnice Hope
17. července 2013
další názory k seriálu

co říct..

tento druh seriálu bych normálně nesledoval ale jak jsem uviděl Michaela a Ericu, rozhodl jsem se na to mrknout. po pár dílech jsem se snažil to nezavrhnout a první série dopadala v celku dobře. když to vezmu kolem a kolem, vypadalo to jako každý druhý seriál obsahující jistou mírou předvídatelnosti,klišé a v neposlední řadě s duchařským nádechem. co se týče nemocničního prostředí a originality je to mírně pod průměr což se dá čekat, není to něco co bych nepřekousl.

druhá série je teprve v plenkách ale nemůžu se zbavit pocitu že to bude pokračovat formou " Ghost Whisperer " a tudíž můj zájem rapidně klesá, né proto že bych (GH) neměl rád ale alternativy si u mě moc nezískají.

hodnocení první série: 70% za herecké výkony a styl.
hodnocení počátku druhé série: 20%.
celkový dojem 40%.

PS: víte jak se říká že by seriál měl skončit v nejlepším? pro mě to byla právě ta první série.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Continuum
17. srpna 2012
další názory k seriálu

continuum

jakožto fanoušek cestování časem jsem se rozhodl hodnotit 80% .
je tu spoustu věcí které lze vytknout například o postavách víme minimum a u většiny dokonce jen co dělali/dělají jak vypadají a jméno, seriál si drží standart ale čekal jsem něco víc. nutno podotknout že je to teprve první série a v případě pokračování to snad trošku víc rozvinou.

mezi klady lze zařadit obsazení,každá postava má co nabídnout ať už kladná či záporná a herecké výkony také nejsou k zahození, rozhodně to stojí za shlédnutí.
a nakonec téma, naše potencionálně reálná budoucnost která se možná vyplní což má za následek kolektivní zamyšleni.

se seriálem jsem do jisté míry spokojen a pevně doufám že dostane další řadu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %