avatar uživatele

Dahllia

off
JménoIna
Věk32 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Dahllia
plakát
Upíří deníky
13. srpna 2012
další názory k seriálu

Konečně normální upíři...

Nejsem faninka upírů a po tomhle seriálu jsem sáhla, až když jsem neměla co dělat. Ale nečekala jsem, že mě chytne tolik, abych zkoukla všechny tři série za jeden týden. Ano, takhle dopadla moje dovolená :-)

Upíří deníky mají něco do sebe, je pravda, že pár věcí bych tam mít nemusela, ale tak nikdy nejsem se seriálem spokojená natolik, aby byl bez chyby.

Ale co se mi opravdu líbí je vybraná hudba na určitý scény, vybírání mezi Damonem a Stefanem, Caroline jako střeštěná upírka. Vypisovala bych víc a víc, ale myslím že je to zbytečný. Jen bych chtěla podotknout, že když už se to jmenuje Upíří DENÍKY, tak by se tam mohlo o nich víc mluvit, protože pokud si vzpomínám, tak tam zrovna moc úryvku co se týká deníků není.

Proto dávám 90%.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
O krtkovi
4. srpna 2012
další názory k seriálu

Ach jo...

Jak tak koukám, budu asi jediná, kdo okomentoval Krtka nízkým hodnocením. Pro mě je to prostě jen postavička, co neumí mluvit (ani po těch 40-ti letech se to nenaučil) Z těch X dílů, co vyšlo, se mi líbí nanejvíš tak 4. Je to bída a přitom já ty dětský večerníčky tak zbožňuju. Ale popravdě... Nezaujal mě.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
30 %
plakát
Broučci
4. srpna 2012
další názory k seriálu

:-(

Omlouvám se, ale opravdu ne. Broučci mě nikdy nezaujali, nebavili, prostě nic... Neříkám že je to nejhorší večerníček, ale z našich večerníčků je to pro mě jeden z nejhorších.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
20 %
plakát
Chalupáři
4. srpna 2012
další názory k seriálu

Klasika

Přestože jsem nebyla ani zdaleka na světě, tak Chalupáři patří mezi mých TOP 30. Povedený děj, ještě lepší herci, s velkým H. Ano, takhle dobrý český herce už na scéně většinou nemáme. Možná proto se tak ráda na to koukám. Klasika, která mě zatím nikdy neomrzela a když nevím co zkouknout, šáhnu právě po Chalupářích :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Přátelé
28. července 2012
další názory k seriálu

Seriál za všechny prachy!

Spousta vtipnývh hlášek a scének, příběhů, zápletek... A hlavně smíchu. Přátelé jsou mým nejoblíbenějším seriálem a co si budem povídat, za těch 10 let se stali i oni mými přáteli. Nehledě na to, že i na představitele se dá krásně koukat. Ať už na chlapi, tak i na ženy.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Čarodějky
23. července 2012
další názory k seriálu

Moje dětství

Na Čarodějky jsem začla koukat jako malý pískle, co přiběhlo ze školy a s radostí si pustilo nový díl. Hltala jsem každý díl a nerada se loučila s posledním dílem.

Ale když nad tím teď tak přemýšlím, tak se mi k nim teď vracet nechce. Nedávno jsem zkoušela první sérii a už mi to bohužek nic neříkalo. V každém dílu se ukázala nějaká příšera, nebo démon, čarodějky otevřeli knihu kouzel a dali všechno do pořádku. Takže se tam vlastně neděje nic novýho. Což ale neznamená, že to je seriál, na který nemá cenu koukat. Jen jsem asi vyrostla a mám vyšší priority. Proto dávám 70%.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Odpočívej v pokoji
23. července 2012
další názory k seriálu

Dokonalost :-)

málo který seriál mě zaujme toli, že ho musím dokoukat celý. A tento seriál jsem zhltla jedním dechem.
Ano, je lehce depresivní, ale málo kdo si troufne natáčet seriál z prostředí, kde se připravujou pohřby.

Každá hlavní postava má něco do sebe. Přiznám se, že nejdřív u mě vedl Nate, ale ve třetí sérii jsem se zaměřila víc na Claire a v duchu si říkala, proč já nemám tak prořízlou "hubu". :-)

Každý díl má něco do sebe. Ale nejpovedenější díl je pro mě úplně ten poslední. Hlavně posledních cca 7 minut. I když se na něj kouknu za rok, dva... Vím, že mi ukápne slza.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Tisíc a jedna noc
23. července 2012
další názory k seriálu

Ach bože...

Telenovela, co stojí za starou belu. Nepříjemní herci, nezáživný děj, spousta nekvalitních epizod. Nedokážu pochopit, jak to mohl někd sledovat. Viděla jsem první díl a měla jsem dost. Rozhodně nedoporučuju a lituju ty, co to musí abslovovat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
0 %
16/16
1 ... 10111213141516