avatar uživatele

Dahllia

off
JménoIna
Věk32 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Dahllia
plakát
Beze stopy
25. března 2013
další názory k seriálu

Neoslní, ale ani neurazí...

Průměrná detektivka. Jack Malone a jeho tým vyšetřuje zmizení beze stopy. Pozitivně beru fakt, že se zde střídají dobré konce s těmi špatnými, tedy že pohřešovaná osoba je v jednom díle nalezena živá a zdravá a třeba v tom dalším jí nejdou mrtvou. Divák si tak nemůže být nikdy jist, zda obeť bude zachráněna či ne.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Hannah Montana
25. března 2013
další názory k seriálu

Nevidím problém.

Náhodou, ač si troufám tvrdit, že už nejsem puberťačka, tak tenhle seriál se mi prostě líbí. Zápletky jsou většinou jednoduchý a jde tam většinou o "puberťácký" problémy, ale co? No, myslim, že tenhle seriál je mírně řečeno podhodnocený a ovlivněný předsudkama "dospělých" lidí. Mě tenhle seriál přijde vtipný a dokonce i poučný. Není úplně dokonalý, ale dá se na něj v pohodě koukat bez nudy a taky si u něj člověk odpočine. Takže tak.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Čmuchalové
25. března 2013
další názory k seriálu

Čmuchalové

Ze začátku mě seriál bavil, pak to začala padat do průměru - méně případů a více osobních problémů hlavních postav. Jedna řada (13 dílů) je odpovídající, víc by jenom uškodilo.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Robin Hood
21. prosince 2012
další názory k seriálu

Hood

Hned na úvod (abych obhájila hodnocení) bych řekla asi toto: Tenhle seriál je strašná praštěnost, já ho tak beru a musím přiznat, že mě zatraceně baví i přes všechny chyby, které bezpochyby má (a přesto, že polovina hereckého obsazení viditelně přehrává). Na tom, že mě baví, se trochu podílí i fakt, že mě dokázal upřímně rozplakat (a ač brečím u televize každou chvíli, nerozpláče mě jen tak něco). Postavy jsou jasně dané a víte co od nich čekat - většinou ničím nepřekvapí (důležité je to slovo většinou). Robin se sice chová jako nejšvihlejší puberťák, ale já si na něj už docela zvykla. Marian mu tvoří důstojný protipól a ač herecký projev Lucy Griffiths občas trochu pokulhává, není vůbec špatná a navíc je doopravdy krásná. Sheriff je vyloženě parodie sama na sebe a je asi jedinou postavou, která mi obsazením doopravdy vadí a jeho "záchvaty šílenství" působí hrozně rušivě. Richard Armitage v roli jeho nejdůležitějšího poskoka Gisborna je naopak výborný (možná vůbec nejlepší a nejkrásnější mužská postava seriálu :-), která prochází jednoznačně nejzajímavějším psychologickým vývojem - od bezcitného grázla k zamilovanému grázlovi, přes grázla, který váhá zda být či nebýt grázlem, až po grázla, který se vyprovokován v návalu vzteku stane vrahem oběktu své vlastní touhy), takže v pohodě zastíní nedostatky Keitha Allena. Malý John je přesně takový, jaký by měl být a Much je zase "roztomilá" zábavná figurka, kterou už pomalu přestávám nenávidět :). Pak je tam řada méně důležitých postav, z nichž (podle mě) žádná nijak nevyčnívá z průměru. Co mě taky otravuje je věčně se opakující znělka. S postupujícími díly je ale seriál celkem napínavý a někdy si dokonce na pár sekund řeknete: A co bude teď? ---- Po bombastickém a téměř dokonalém pilotu jsem byla nadšená. Pak ale přišlo stejně velké zklamání z průměrného pokračování, kde leckdy převládala trapnost nad vtipem (o což se velkou měrou zasloužil i úděsný Allen). Já jsem ale vydržela a někdy po 4. dílu (nazvaném Otec Hood) se to konečně začalo nést v tom správném hravém duchu. Sem tam se tak jednou za díl objeví nějaká skutečně trapná scéna, ale zase jsou tam jiné zajímavější, které ji vyváží. Ano, některé komplikace děje jsou vyloženě přehnané, ale zase je to celkem kvalitní a vtipná parodie.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Parťáci
21. prosince 2012
další názory k seriálu

Lepší, než horší...

Dva přátelé, jeden gay, druhý straight, oba mají partnery, své problémy... Žádný zázrak, ale pár dílů bylo koukatelných. Dobré je, že jsem se opravu párkrát zasmála, některé sexistické dvojsmysly jsou povedený. Dle mého názoru, to je seriál jen pro ty, co od toho nečekají zas tolik a stačí jim prostě na chvilku vypnout u seriálu, který není náročný na koukatelnost.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Roseanne
18. prosince 2012
další názory k seriálu

Ano i ne

Abych řekla pravdu, nejedná se o nijak geniální sitcom, na druhou stranu je tahle rodinka skutečně kvůli své "výjimečnosti" celkem dobře zapamatovatelná.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Co mám na tobě ráda
18. prosince 2012
další názory k seriálu

Amanda Bynes

Co k tomuto sitcomu napsat??? Šance, že se přiřadí ke kultovním seriálům je titěrně malinkatá (možná ještě menší) – na druhou stranu totální ztrátou času bych to také nenazval. Amanda Bynes je přesně taková jak jí známe z jejich filmových pokusů tj. nedospělá, roztomilá, ztřeštěná, živelná - zkrátka ničemu neubližující. Problém však mám s její seriálovou sestrou – z 90210 slávy žijící Jennie Garth a jejich 150 grimas a výrazů v jedné větě jsou spíše nepříjemně rušivým elementem než přínosem pro celek. Bohužel situaci příliš nezachraňuje (ba naopak) ani zbytek hereckého ansáblu včela se nevýrazným Simonem Rexem (Scary Movie, Superhrdina). Suma sumárum – seriál asi nejvíce ocení ti, jenž ujíždí na teenager komediích s Amandou Bynes.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Beyblade
17. prosince 2012
další názory k seriálu

Beyblade

Další z rodu nejdětštějších anime, které možná mají své místo na slunci, ale které dělají skutečně hodnotným legendám ostudu a snižují v povědomí veřejnosti obraz anime jako celku. Káčovina bez nápadu, a dokonce i bez občas vtipných zvířátek jako byl třeba Pikachu...ještě že za pár let po tom ani pes neštěkne...jenže přijdou další jim podobní...ach jo...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %
plakát
Velmi křehké vztahy
17. prosince 2012
další názory k seriálu

Brak

Tak tuhle hloupost tupě sledovala moje tchýně každé úterý a čtvrtek na Primě a nevynechala ani jediný díl. Několikrát jsem se přinutila na pár dílů s ní podívat a nevidím v tom žádný rozdíl od nějaké Argentinské natahované telenoveli. Musím uznat, že jsem neměla tušení, proč postavy jednají tak jak jednají a jaké jsou jejich motivace tak jednat, protože jsem zrovna neviděla 52. díl předtím, kde to bylo vysvětleno. Totální brak.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
0 %
plakát
Digimon Adventure
17. prosince 2012
další názory k seriálu

Odpad

Je to možné, aby jen rok po Pokémonech vznikl ještě o třídu horší seriál? Ano je to tak. Horší ze tři důvodů: 1. Vykrádá Pokémony 2. Nepředcházela mu famózní hra, jako v případě "konkurence" 3. Japonci se tu spolčili s Francouzema, takže to nutně muselo dopadnout hůř než byl původní záměr.

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
22 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
0 %