avatar uživatele

Elisabeth Katharina Petrova

off
JménoNelly
Věk26 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Elisabeth Katharina Petrova
plakát
Gilmorova děvčata
11. září 2012
další názory k seriálu

Jen samá chvála

Je mi 15 let a tento seriál si pamatuji ještě když sem byla velmi malá a musím říct že je čím dál lepší! některé díly jsem vyděla už několikrát ale stejně se k nim pořád vracím. Myslím že tento seriál hlavně ukazuje jaký může být hezký vztah mezi matkou a dcerou jelikož v této době děti nedokážou být vztřícní a milí ke svím rodičů a nemají k nim vůbec žádnou úctu a ohledy. Já osobně se nažím být na svou mámu milá a mít k ní kladný vztah a úctu jako má RORY A ROLERAY protože mi jsou opravdovím vzorem a ukazují že máma může být s cerou něco jako kamarádky a ždy si spolu najdou společný program a nikdy se spolu nenudí.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Upíří deníky
11. září 2012
další názory k seriálu

TVD

tento seriál mi přijde prostě úžasný. Mím prvním upířím filmem bylo Stmívání byla jsem do něj téměř zažraná ale od té doby co sleduju TVD jsem na Stmívání ani nepomyslela. Nyní jsem oběvila i seriál The Secret Circle (no skátka mě tyto nadpřirozenosti prostě přitahují) a tak jsem začala sledovat i tento seriál atak začala další posedlost. :D jen mě trochu mrzí že TSC se zrušilo a proto i když to sem nepatří sem tímto vkládám odkaz na petici Vím že to sem nepatří ale PROSÍM!!

Fanoušci,vy všichni co máte rádi TSC a chcete aby pokračoval tak prosím podpeiště petici!! Potřebujeme 27 000 podpisů zbýva už jen necelých 200 podpisů ,věřím že to dáme!!:) Prosím rozesílejte dál! Tady je odkaz na podepsání petice: http://www.thepetitionsite.com/344/294/756/save-the-secret-circle/

Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/secret-circle/nazory/?razeni=hodnoceni#ixzz26AxzBmYU

Jinak ještě jednou TVD je prostě úžasný seriál a moc se těším na 4 serii jen by mě zajímalo kdy ude 3+4 serie vysílaná na TV obrazovkách na nově. Proto kdybyste někdo měl nějaké nové info tak mi písněte do zpráv. :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Tajemství kruhu
8. září 2012
další názory k seriálu

Nejlepší seriál + petice k tomu :)

Tento seriál mě velmi zaujal a je mi velmi líto že se zrušil. Podle mě je tento seriál (the secret circle) a The Vampire Diaries nejlepší je v tom kvalita, seriál je vždy napíbnaví, každá epizoda má svou zápletku a ikdy mi žádný díl nepřipadal nudný a dokonce si myslím že je tu více lidí kteří semnou souhlasí a tk jim dávám moýnost aby hlasovali a podepsali petici jelikož si myslím že to bude velká škoda a zklamání když tento seriál bude zrušen!!!!! petici najdete zde: http://www.thepetitionsite.com/344/294/756/save-the-secret-circle/

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %