avatar uživatele

Cominick

off
JménoŽaneta
Věk36 let (Váhy)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Cominick
plakát
Tohle jsme my
8. března 2017
další názory k seriálu

Americká VéKáVéčka, aneb dojemnější seriál asi (teď) nenajdete

Jak sám název seriál "To jsme my" napovídá, nečekejte žádné zvraty, šílená dramata, twisty a nevím co ještě. Čekejte tak trochu ne/normální americké rodiny, která má své starosti a radosti.

Když jsem si pustila pilot, čekala jsem, co z toho vyjde. Konec strašně překvapil. Pak to začalo do sebe zapadat a od té doby se to veze. Každá epizoda končí nějakým "WOW momentem", kdy ty puzzle začínají víc a víc sedět. Strašně se mi líbí, jak je seriál udělaný (nechci rozepisovat, abych případným budoucím sledovatelům nevyspoilerovala o co tam jde...). Ale tohle jsem prostě nečekala.

Seriál jede celou dobu na dojemné lince. Od půlky první série se bojíte, kdy TO přijde. A ono to určitě přijde poslední díl. Budete si trhat vlasy, proč, proč, proč. Ale takový je prostě život. Jednou bere, jednou dává.

Seriál má takový úspěch, protože nevykresluje nic navíc. Obyčejně neobyčejný. A hlavně hudba, která doprovází všechny emotivní momenty, tomu přidává. Musím dát 90%, protože za mě prostě ano! A vy si ho taky pusťte.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Nashville
15. října 2014
další názory k seriálu

Kdo nemá rád country, jde proti nám!

Seriál se odehrává v hlavním městě country muziky, v Nashvillu. Sledujeme Raynu a její rodinu, Julliete a její trable v životě a další. Všichni jsou propleteni, všichni se znají. Tak to asi ve světě country chodí.

Na postavy se hezky dívá, že jim věříte, že jsou fajnoví až do morku kosti. Pak se ale dozvíte, že každý má své tajemství (nebudu spoilerovat). A příběh se zamová a vy se těšíte, až zjistíte pro je Julliete taková, jaká je, co skrývá Rayna a co její manžel Teddy.

Druhá série, kdy znáte tajemství všech, zjistíte, že to vlastně pravda není a že je pořád co skrývat. A všechna tato tajemství doprovází překrásná country hudba, kterou normálně nemusíte, ale do seriálu tak nějak prostě patří.

Za mě ano, mně se to líbí, je tam všechno, co od seriálu čekat. Postavy se prohlubují, věříte jim i neuvěřitelné a doufáte, že se tem váš a ta vaše dají dohromady! :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Milionový lékař
24. září 2014
další názory k seriálu

HankMed

Další seriál o lékaři. Tentokrát trochu jinak Hank je vyhozen z nemocnice a hledá smysl života. Jeho brácha ho vezme do Hamptons, kde začne dělat soukromého lékaře na zavolání.

Hank, Evan a Divya jsou úžasná trojka, při které se člověk baví. Nečekejte, že se dozvíte něco o ledvinách, lupusu a tak dále. Tahle slova jsou pro tento seriál pomalu zakázaná. Očekávejte ale že se seznámíte jak to chodí v bohatém Hamptons, jak je nutné sehnat rezonanci a další problémy.

První dvě řady vás nudit nebudou. U dalších to jde s úrovní trochu dolů, přesto se nudit nebudete. Pokud tedy máte rádi seriály z lékařského prostředí. A to se dá říci i tady. Jen to berte s troškou nadsázky.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Friends with Better Lives
24. září 2014
další názory k seriálu

Když se ruší a je to škoda!

NA FWBL jsem se těšila, další sitcom, kde bude "Dawson", když mu zrušili Mrchu. A bavila jsem se. Pilot byl nejlepší díl, ostatní ale také stojí za to. Člověk se zaměje, pobaví. Je to směs přátel, kde najdete čerstvě zasnoubené, rodiče v očekávání, rozvedené a "very very single". A právě single Kate je se svýma hláškama a hlavně s grimasami naprosto dokonalá.

Doporučuji pro všechno, co mají málo času, chtějí se pobavi a nechtějí u toho přemýšlet. Jen škoda, že to zrušili!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Láska v bílém pekle
4. června 2014
další názory k seriálu

Poznala jsem peklo. A je bílé. Bílé jako padlý sníh!

Na seriál jsem narazila náhodou, ale jsem tomu ráda. Klasická díla z produkce BBC jsou naprosto úžasná a ani North and South tomu nevybočuje. Kdo zná předlohu ví, co může čekat. Romantický příběh v sociálním pozadí (smyšleného) města Milton, kam přijíždí Margaret s rodinou ze slunného jihu. Nebudu prozrazovat děj.

Ačkoliv knížka má tři díly, seriál je rozdělen na 4 části. Konec je trochu jiný, než v knížce, ale nebojím se říct, že shledání na nádraží je mnohokrát lepší, než shledání v Londýně.

Kdo tomu přidává, je Richard Armitage. Jak on dokázal vystihnout Thortna, tak snad nedokázal vystihnout Firth Mr. Darcyho (ačkoliv oba dva jsou ve svých rolích naprosto vynikající).

Seriál doporučuji všem, kteří milují klasiky, kteří mají rádi romantiku a kteří doufají v dobré konce! Mě nezklamalo na tomto díle nic, neboť i hudba krásně doplňuje tu dramatičnost seriálu. I tu zamilovanost!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Království
15. listopadu 2013
další názory k seriálu

Pohádka od CW se špatným koncem

Stanice CW nezmění publikum a tohle se divákům CW líbit může. Není to upír, jen to Marie Stuartovna. Příběh který se (ne)stal. Z hodin dějepisu či od tetičky Wiki víme, jak to s Frantou a Máří bylo.

Když si odmyslíme historické nepřesnosti a další menší či větší odchylky a budeme se věnovat seriálu, tak alespoň mě baví. Baví mě postavy, baví mě kostýmy, hudba (ta fakt!), příběh, drby, intriky, tajemnost. Je to mix všechno a baví to.

Když si odmyslíte pro někoho šílený akcent, bude se líbit. Oddychovka na páteční uplakané večery :) Nehledejte ale nic hlubokého či snad historicky přesného!

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Tajemství kruhu
18. dubna 2013
další názory k seriálu

Sotva SC vyjel kopec, vyboural se ...

Seriál ze začátku opravdu nic moc. Pokud člověk překousal nějakých 10-12 dílů, kdy se seriál vyšplhal s funěním na kopec a začal se rozjíždět, to usekli. A ono se není čemu divit. Ačkoliv měli úžasný příběh, nedokázali s tím pracovat. Možná i tím, že většina herců se do role prostě nedostala. Sledovali zbytečně moc linií. Stačila jedna a bylo by vymalováno.

Posledním dílem to mělo začít, jak se říká. Bohužel nezačalo. A neboť začátek velmi nudný, konec lepší, nezbývá mi dát méně než 50%. Třeba někdy příště!

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
2 $ocky
17. dubna 2013
další názory k seriálu

Jsem švorc, tak nebudu smutná!

Na seriál jsem narazila doslova náhodou. A naprosto toho nelituju. Seriál srší černým humorem. Ústřední postavou je Max a Caroline. Caroline díky své "tuposti" nahrává Max na smeče. Do toho je zde Oleg, který je sprosťák už snad od narození a jeho sexuální narážky nejsou oplzlé, ale vcelku vtipné. O zábavu je postaráno i díky Hanovi (majiteli bistra) a úspěšně mu sekunduje Earl.

Seriál je plný různých vtipných smečů, narážek. Člověk se nenudí a často ani netuší, kam až to dojde! Určitě doporučuji, protože se nebudete nudit. Holky jsou přece "williamsburg you must have"!

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Stoupenci zla
24. ledna 2013
další názory k seriálu

What the f...?

Jsem (radši) naivní divák, takže jsemdo toho šla s tím, že nevím, co od toho čekat. Po shlédnutí prvního dílu jsem zůstala zaraženě sedět a koukala na kalendář, kdy bude další díl.

Spojení s A.E.Poem, sektou a policajtem, který je možná dobrý, možná zlý (jak je to i v reálu), mi bere dech. A anglický akcent zabijáka je zabijácký!

Za mě jednoznačně palec nahoru! Snad to Fox neodstřelí v začátcích ...

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %