avatar uživatele

zuzicek115

off
JménoZuzka
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky zuzicek115
plakát
The Lying Game
11. února 2013
další názory k seriálu

The Lying Game

Bohatá- chudá, zlá- hodná, protivná- milá, mrcha- kamarádka .. Opravdu "překvapující" protiklady. Mě je bližší Emma, ale přistihla jsem se, že v některých dílech jsem si je spletla a uvědomila si to až po tom, co se vyslovilo jejich jméno. Ale mnohem radši mám Suttoninu sestru Laurel. Ona je ( když to tak řeknu) zářící usměvavý sluníčko celýho seriálu. Musím říct, že takovou sestru bych brala. Jen je škoda, že jí ve štábu nedopřejí nějakýho kluka, který by si jí vážil.
Od prvního dílu jsem neměla ráda Aleca, ale v posledních dílech začal být lepší, protože už se nám pomaličku odhaluje pravda. Jeho dcera Mads je (myslím si) něco podobného jako Laurel. Akorát s tím rozdílem, že jí dopřáli druhou drahou polovičku ;).
Thayer vs. Ethan? - jednoznačně Thayer kvůli několika jasným důvodům.
První díly byly fakt dobré, ale pak se změnili v docela fádní. Ale dám 60% právě kvůli Laurel, Mads a Thayerovi.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Horákovi
7. prosince 2012
další názory k seriálu

Překvapení

Překvapení je na mé straně. České seriály vážně nemusím, ale tenhle se povedl. Příjemná oddychovka, u které se i zasmějete. Mě se nejvíc líbil díl Hra o lípu. Opravdu od srdce jsem se u něj zasmála. Jakub Prachař coby Patrik, vlezlej, otravnej, ale taky skvělej kamarád Tomáše mě fakt bavil. Nápodobně je to taky u Ondry, který neustále něco vymýšlí a podniká.
Seriálu odečítám nějaké body za (pro mě) málo dílů a postavu tchýně Zdeny.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Partička
6. prosince 2012
další názory k seriálu

Jedině česká

Já jsem nikdy neměla ráda Genzera a Suchánka, tak jsem si řekla, že Partička bude jenom nějaká jejich další nesmyslnost. Ale na Silvestra jsem viděla ten speciální díl a řekla jsem si, že jsem se asi hodně spletla. A za to se omlouvám.
Nejraději mám Seznamku, kde hádá Geňa a Michal je tam jako Dan Nekonečný nebo tříhlavý drak :D Nebo Blázny. Nemám ale ráda Slovenskou Partičku.
Jedno takové malé mínus (nepodstatné) je Marián Čurko. Ale to nic nemění na 90%

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Moucha
4. prosince 2012
další názory k seriálu

Ptákovina pro všechny

Krátká ptákovina, kterou si zamilujete. A rozhodně není jenom pro děti. Se smyslem pro humor se tomu zasměje i člověk pokročilého věku.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Ulice
1. prosince 2012
další názory k seriálu

Nekončící blbost o ničem

Ulice je jenom nekončící seriál o ničem a ztráta vysílacího času. Zdlouhavý, zbytečně zamotaný děj, který vás ani trochu nenavnadí na další díl. Tolik dílů? K čemu! To už rovnou můžeme nazvat telenovelou.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
0 %
plakát
Tajemství kruhu
1. prosince 2012
další názory k seriálu

Neurazí ale neohromí

Mám ráda TVD, a když jsem se dozvěděla, že SC je od stejné autorky, rozhodla jsem si seriál pustit. Seriál mě bavil. Pilotní díl byl zajímavý, ale obávala jsem se, že už se to nemá kam rozjíždět. Ale překvapivě se to docela rozjíždělo. Z Cassie se stala nejmocnější členka Kruhu a Adam z ní byl paf. Jenže měl holku. A to je právě ono. Diana. Nechápu její uvažování. Takhle by se asi nikdo nechoval. On z Cassie nespustí oči a když spolu začnou flirtovat, Diana se s ním rozejde, ale pořád je tak nějak nejlepší kamarádka s Cassie. A navíc ji u sebe nechává bydlet. No, tohle by asi šestnáctka neudělala. Myslím si že to nedomysleli.
Adama mám ráda, ale nechápu jeho oční linky. Když to má být hlavní herec ze seriálu, tak proč není no jak to říct? Přitažlivej? Ale já jsem si ho prostě oblíbila.
Jake - Po jeho příchodu se SC oživil a zpestřil. A tak se z vedlejší postavy stala hlavní postava. Moje nejoblíbenější.
Hlavní hrdinka Cassie se podle mě asi rozhodla, že kruh hodí za hlavu a nejen odpovědi bude hledat na vlastní pěst. Chápu, že je to pro ni asi těžké, ale když už teda je v Kruhu, mohla by jeho členy "hodit do obrazu". Většinou se to ostatní dozví až od někoho jiného, jenom né od ní.
Takže takový průměr no.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Pretty Dirty Secrets
30. listopadu 2012
další názory k seriálu

Kde nic, tu nic...

Na tenhle "pomocný seriálek" jsem narazila jenom náhodou. I přes průměrné až podprůměrné hodnocení jsem si ho pustila s očekáváním, že mi to pomůže pochopit, nebo spíš vytvořit si teorii o "A". Očekávání se nesplnilo. Jenom jsem si potvrdila, že vážně nemám ráda CeCe. A taky díky poslednímu dílu jsem potom byla připravená na útok "A" ve vlaku.
Jinak to k ničemu nebylo. Když se nepodíváte, tak o nic moc nepřijdete. Ale ztráta času to není. :) Takže 30%

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
30 %
plakát
Gympl s (r)učením omezeným
30. listopadu 2012
další názory k seriálu

Gympl

Byla jsem zvědavá jak si se stejným námětem poradí Prima i Nova zároveň. Musím říct že upoutávky na Primu k seriálu Základka byly hrozné a pilotní díl ještě šílenější! Ale teď ke Gymplu.
Byla jsem (a to jsem i pořád) nadšená z obsazení Lucie Benešová a Ondřej Brzobohatý. Lucie svou roli vzala vážně a opravdu jí její povahu arogantní sobecké zástupkyně věřím. Podobně je to i s Ondrem. Ale co mě nejvíc překvapilo, byla Marta Jandová. Její postava je zajímavá a dobře zahraná. Veliké pozitivní překvapení.
Jinak dobrý je i příběh mezi Majkou a Milanem. Líbilo se mi, jak z počátkové hrané ochoty a dobroty se objevil jeho pravý špatný charakter.
Kdo mi ale vadí je Libuše Šafránková alias Eliška. Je to taková hodná puťka, od které nikdy neuvidíme nějaké přešlápnutí vedle. U ní je to pořád stejný opakující se děj.

Z původních osmdesáti procent snižuju na 50%, protože nějaké díly jsou slabší, než bývaly.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Prolhané krásky
28. listopadu 2012
další názory k seriálu

Pretty little liars

Tenhle seriál mě opravdu dostal. Opět mě k němu v uvozovkách dohnala moje kamarádka a já jsem jí za to moc vděčná.
Obsahově je vážně skvělý a každý díl vás navnadí na ten následující. Opravdu návykový seriál! Hlavní hrdinky jsou naprosto skvělé, možná jediná Emily mi až tak moc nesedí. Nejraději mám Spencer (a Tobyho). Ona má nejzajímavější osobní příběh a ještě k tomu chodí s nejkrásnějším klukem z celého PLL. Mám ráda její povahu. Nic nevzdává, stojí si za svým názorem a nenechá si od nikoho poroučet. Takové lidi mám ráda. Toby (Keegan Allen) je nejenom krásnej kluk, ale i úžasnej herec.
Hanna - moje druhá nejoblíbenější postava. Taky má zajímavý život (jak rodinný, tak milostný). S tou povahou už je to trochu o něčem jiném než u Spencer. Ale neříkám, že je to špatně. Nechápu jak se mohla kamarádit s Lucasem. Toho nenávidím. Caleb je naprosto o něčem jiným. Jsem odvařená z jeho "hackerských" schopností. Nějaké epizody na nich vyloženě stojí.
Aria - měla jsem ji nejraději, ale postupem času mě začala nudit. A právě Ezra ji udělal tou novou nudnější holkou, která ztratila svůj názor. Kde je stará dobrá Aria z pilotních dílů 1. serie? Ale co na ní miluju je její styl oblékání! Naprosto úžasný. Ezru ráda nemám. Je moc nudnej a už by se někdy mohl rozhodnout co vlastně chce. A vzhledově? - zklamání na mé straně
Emily - nuda. Měla jsem ji ráda, když randila s Tobym. Potom už byla (jak pořád dokola opakuje) "SAMA SEBOU" a ztratila šmrnc. Jediná z holek, která mi k ní seděla, byla Maya. Ale i ta se od návratu z tábora negativněji změnila.
"A" team - Prvního člena jsem v podstatě i čekala a nepřekvapuje mě. Druhý člen mi způsobil pocit zklamání a smutek. Nenapadlo by mě to a napadnout ani v životě nechtělo!

Nemám ráda Jennu (a tu vyloženě nenávidím), Jackie, Paige, Monu a Lucase

Ale i přes nějaké ty drobnější mínuska musím dát kvůli obsahu seriálu a tak nějak celkově 100%.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Základka
26. listopadu 2012
další názory k seriálu

No.. bída

Nemám ráda srovnávání, ale tomuto se vyhnout nedá. Prima a Nova začaly vysílat ve stejnou dobu seriál ze školního prostředí. Tak jsem dala šanci oběma. A "primácká" Záladka naprosto zklamala. Už pilotní díl, který by vás měl zaujmout selhal. Jeden učitel je gay, druhý je převlečený za Egypťana a zkoumají jak ho kdo má velkýho. Co to jako je? Nějak extra jsem od seriálu nečekala, ale že by mě to až tak nudilo? Gympl na Nově nastavil mnohem vyšší laťku! :)

Dávám 30% za snahu a tak nějak to je asi všechno.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
30 %
1/2
12