avatar uživatele

Weush

off
JménoVeronika
Věk
BydlištěČeská Lípa (Praha)
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Weush
plakát
Záměna
24. listopadu 2012
další názory k seriálu

Switched at Birth

Viděla jsem prvních pár dílů, a musím říct, že na mě seriál zapůsobil. Především tím, že se tam objevuje svět hluchoněmých, což je příjemné zpestření seriálu po všech těch teen seriálech, kde je hlavní zápletkou rozdíl mezi bohatými a chudými. Zatím dávám seriálu 80%.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
81 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
80 %
plakát
The Lying Game
7. listopadu 2012
další názory k seriálu

TLG

Začala jsem na TLG koukat asi tak před 14 dny a nedá se nevšimnout podobnosti Pretty Little Liars. Ze začátku mi to přišlo jako takové "klišé", že jedna je bohatá, drzá a druhá chudá, za to hodná a milá. Mám ráda kriminální nádechy seriálu, takže zápletku bych neměnila. Seriál mě baví (hlavně kvůli Ethanovi O:)) a jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Prolhané krásky
27. října 2012
další názory k seriálu

Better lock it, in your pocket...

Na PLL jsem se začala dívat tak před dvěma měsíci na doporučení kamarádky. Ze začátku jsem váhala, zda-li si to vůbec stáhnout, protože jsem si myslela, že to bude o čtyřech pubertálních kamarádkách, které budou řešit zmizení té páté a ...V životě by mě nenapadlo, že to bude mít takový kriminální nádech, což já mám nejradši. První díl mě moc nezaujal, ale pak mě to naprosto pohltilo a drží se mě to do teď. Seriál mě hrozně ovlivňuje. Ze začátku jsem neměla moc ráda Hannu a Spencer, ale teď je tomu naopak. Nemusím moc Arii a Emily, dost mi vadí, jak je ufňukaná a naivní a Hanna se Spencer jsou mé nejoblíbenější postavy a dle mého názoru mají nejzajímavější dějovou linii v příběhu. Tobyho jsem nemohla vystát, přišel mi jako "úchylák od vedle", byl mi nesympatický, ale teď je to moje další nejoblíbenější postava. Celý příběh je zajímavý, i když sem tam jsou tam zbytečné momenty například textovky od A už mi přijdou ohrané, nebo je něco až moc přitažené za uši, a to, kdo je A už moc prodlužují, ale seriál mě baví a už se těším na další díly. Líbí se mi jaký má seriál strašidelný nádech a některé scény jsou opravdu dechberoucí...Viz. odhalení Mony a Tobyho, u něhož stále pevně věřím v nevinnu:)Dávám 90% za příběh, protože já detektivky prostě miluji, za sympatické herečky a herce (není tam snad ani jeden chlap, který by se mi nelíbil)a za to, že to je pokaždé do poslední minuty napínavé. No, každý si na seriálu najde to své :-)

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
73 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Super drbna
27. října 2012
další názory k seriálu

xoxo

Na Super drbnu jsem se začala dívat teprve asi před třemi měsíce. Myslela jsem, že mě to nijak nezaujme, že to je jen z těch dalších "teenagerovských" seriálů o zbohatlících, kteří nemají co dělat. Nu, Drbna mě pohltila a já během měsíce zkounula všechny série. Každopádně 1., 2., a i ta 3. řada jsou naprosto dokonalé. Čtvrtá série mě nebavila, vše se neustále opakovalo, ale ta pátá zas zvedla seriál o pár příček výše. Na šestou sérii se chci určitě dokoukat do konce, i když mi tam Chuck jako padouch docela chybí, Lily a Rufus jako pár též. Dan je pro mě bohužel už nesympatický a ničím nezajímavý a (ne)kamarádství Blair a Sereny je už pro mě také ohrané. Myslím si, asi jako většina z vás, že seriál měl skončit dříve, tak 4. řadou, ale tak i tak, dávám 80% a věřím, že se k Super drbně jednou vrátím:)

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %