avatar uživatele

Blouznivka

off
JménoEva
Věk35 let (Váhy)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Blouznivka
plakát
Misfits: Zmetci
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Cockney

Miluji britskou produkci a britský dialekt. Díky tomuhle a dalším věcem si mě seriál získal.

Celý nápad se musí brát s rezervou nebo by se z toho člověk zbláznil. Neberou si tam s ničím servítky, prostě jak to u "normálních" lidí chodí. Skvělé superschopnosti, které né každý umí využít nejlépe, ale o to to je ještě víc zábavné. Taky bych brala takovou bouřku a Iwana Rheona k tomu.

Další plus má u mě seriál za to, že to má jen pár epizod, alespoň se nic nenatahuje do monstrózních patlanin. Z představitelů mi nikdo nevadí, na každého se dá zvyknout a na koho ne, ten jistě brzy zemře. :)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Kráska a zvíře
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Beast?

No, alespoň "Beast" je neobvykle vysvětlené, i když mám raději pohádkovou verzi. Ale tohle taky není pohádka, že?

Každopádně, nikdy nedávat na první dojem, o to se především snažím, ale tady to nejde. Nedokážu se přinutit podívat dál, ani vlastně nevím, jestli jsem dokoukala první díl nebo ne. Přišlo mi to divné, ty přelety nad městem nebo co to mělo znamenat. Hlavní postava (Kreuk), fajn, říkala jsem si, že to bude asi největší tahák, ale nemám ani slov, neupřímné, nedotažené.

Na tohle se už nikdy (nikdy neříkej nikdy, ale u tohohle to klidně řeknu) nepodívám z vlastní vůle. 10% dávám jen proto, že někdo měl odvahu s tím přijít a realizovat to. Omlouvám se všem, kteří můj názor nesdílí. :)

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
10 %
plakát
Šťastní až do smrti
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Výborná dvacetiminutovka

Ani nevím, kde jsem k tomuhle přišla, ale nelituji toho. Bezvadně pobaví, nic těžkého na přemýšlení a mě se to líbí víc než protahované HIMYM (aby nedošlo k omylu, HIMYM mám opravdu ráda).

Jen mi kazí sledování až moc rychlé povídání, někdy se u toho seknu a musím to přehrát znovu. Opravdu výborné, doporučila bych každému skeptikovi, který nemá rád tento žánr :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Upíří deníky
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Mnoho povyku...

...aneb Elena mi leze krkem. Tím nechci říct, že je seriál strašný. Naopak se mi líbí, koukám se na něj, baví mě to, ale Elena je tak všude (chápu, hlavní hrdinka kolem které se všechno točí), občas bych ji nechala nějakým tím krásným upírem či hybridem pěkně vysát do sucha.

Ne, teď vážně, od první série se to pěkně rozjelo, stále se něco děje a scénáristé umí překvapit, to je velké plus. Občas nevím, která bije a to se mi moc líbí, alespoň to není takové předvídatelné jako u jiných seriálů. A fandím Damonovi, Stefan je suchar. ;)

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Řím
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Gladiátoři jsou prostě...

Tenhle seriál mi doporučila kamarádka a já si ho hned zamilovala, Lucius Vorenus, to je chlap. Tady jsem si oblíbila nejvíc Kevina McKidda, takže jsem byla nadšená. Děj je skvělý, opravdu by bylo fajn, kdyby dějiny byly takové. HBO se nikdy s ničím nemazlila a to je jen a jen dobře, tento "seriál" bych doporučila každému. Dokonce se mi líbily obě série, já jsem prostě nadšená.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Pravá krev
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Na Severu je fajn...

Tady jsem se strašně dlouho přemlouvala k tomu, abych se na to podívala. Tak před třemi roky jsem se podívala na první díl a nedokoukala jsem ho, hlavní představitelka mi přišla hrozná, nedovedla jsem si představit, že se budu dívat celou dobu na slečnu, co umí jistě moc dobře zpívat (vem si Kurta Nilsena). Tak jsem to vypnula a to byla ta největší chyba. Nedávno jsem si to pustila znovu, nahlodána od kamaráda, že to musím vydržet a vydržela. True Blood jsem celý shlédla do dvou týdnů a pro jistotu si to pustila ještě jednou, kdyby náhodou. Paráda!

Někde jsem četla, že si lidi stěžují na ty "nature" scény. Pokud to myslí vážně, tak to ještě asi nikdy nic neviděli z tvorby HBO (Rome - nejlepší) a pokud jim to vadí, nekoukat, to je to nejjednodušší, co udělat.

Ponaučení: Nikdy nedávej na první dojem! (je to nesmysl)

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Revoluce
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Škoda

Vrhla jsem se na to s velkým očekáváním, ale nic. Nápad to byl opravdu pěkný, ale to obsazení není nic pro mě. Nevím, jestli jsem z jiného místa, ale ti herci jsou otravní a nic jim nejde věřit. Možná až budu mít nouzi a nebudu vědět, co dělat, tak po dlouhém rozvažování se na to možná kouknu dál (došla jsem ke třetímu dílu), ale nevěřím si.

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
40 %