avatar uživatele

nela8000

off
JménoNela
Věk27 let — narozeniny slaví za 5 dní (Býk)
BydlištěOstrava
Twitter@nelalysakova
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky nela8000
plakát
One Tree Hill
7. července 2013
další názory k seriálu

Somebody told me...

OTH bych rozdělila do několika následujicích etap:

1. Od 1.-4. je to klasický teen seriál který je dost nabitý emocemi a který v mnoha ohledech předčil ostatní podobné teen seriály. V těchto sériích mě bavilo snad všechno: trojúhelník Lucas-Brook-Peyton i když byly skvělý od první chvíle jsem zbožňovala pár Nathan-Haley. Byly naprosto skvělý a to jakou obrovskou změnou, překážkami a dobrýmy chvílemi prošly je úžasné. Strašně jsem se nasmála snad vždycky když byly na scéně Karen a Deb, jejich přátelství a společné zbrojení proti Danovi (naprosto skvělý Bad-boy) a samozřejmě rozvodová válka mezi Deb a Danem (sice jen v jednom díle) u toho dílu jsem se nepřetržitě smála.
A nesmím opomenou basket který je nedílnou součástí prvních čtyř sérií.

2. 5.-6. tak tady mě hned na začátku zarazil ten obrovský skok od té chvíle kde ve finále čtvrté série stály čerství maturanti na Rivercourtu a byly šťastní a plní nadějí a najednou na začátku páté série je každý z nich úplně jinde, jejich životy jsou zcela jiné než si představovaly některým se jejich sny nesplnily, některým ano ale i přesto nejsou šťastní a tak se rozhodnou vrátit tam kde před 4-5 lety skončily. A proto bych nazvala celou pátou řadu jakýmsi "comebackem" pro všechny postavy a svým způsobem je to tak trochu záležitost i série šesté jeden z ústředních páru se vrátí k sobě a vystaví si pohádkovou budoucnost, jiná postava si vybuduje svůj sen v rodném městě a snaží se taky o to aby měla vlastní rodinu.
Ale jsem strašně ráda že v jednom z dílů páte série ukázaly že Karen je šťastná, je zpátky s Andym a mají se i s malou Lily jako rodina skvěle (dost mě zamrzel její odchod z OTH).
A mimojiné je malý Jamie naprosto rozkošný. :)

3. 7.-9. po odchodu dvou hlavních postav a příchodu několika nových už byl celý děj seriálu v celkem spomaleném tempu skoro všichni si budují rodiny nebo je nechávají rozrůstat, ale žádný velký zvrat pro ovlivnění celkového děje se nestal i když nějáké "situace" se oběvily (smrt Haileyiny matky a následné narození malé Lydie, svatba Brook její problémy se snem mít děti, neustálá snaha ohromit své rodiče a krach její společnosti, šílená Katie která se snažila všemocně dostat ke Clayovi a taky jeho zjištění a rozpomenutí na to že je otcem, Nathanuv únos,).
Pro mě strašně překvapující proměna Dana Scotta celým seriálem. Od zcela ukázkového Bad-boye přes předstírání nápravy, vzbuzování lítosti kvůli nemocnému srdci až po samaritána který dá všechny peníze charitě a nakonec se jako napravený obětuje aby zachránil syna a nakonec mu většina odpustila včetně Keitha.
A musím říct že ve fínální scéně posledního dílu bylo úplně všechno a taky zpěv celého Tricku = I dont wanna be!

Bylo to skvělých 9 sérií i když bylo hodně šanci ukončit OTH mnohem dřív třeba na konci 4, 6 nebo 8 série a vyhnout se tak kolísání a zase zvedání děje.

Ale strašně bych chtěla vyzvednout celé herecké obsazení každá postava je jedinečná a skvěle napsaná a herci jsou vážně skvělý.
Hudba je naprosto úžasna podkreslení každé situace a jednotlivých momentů no prostě paráda. (Mimochodem dle mého má Peyton báječný hudební vkus :D )
Prostě v tom seriálu je všechno drama, napětí, láska, radost, momenty štěstí i smutku.

1.-4.série = 90%
5.-6.série = 65-75%
7.-8.série = 65%
9.série = 70%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Bylo, nebylo
31. května 2013
další názory k seriálu

Pohádky..

Po shlédnutí pár dílů jakoby se mi splnil můj děcký sen kdy jsem si představovala jak se všechny pohádkové postavy navzájem znají a že to dobro nemusí tak úplně vždycky zvítězit...ale nikdy by mě nenapadlo že se mi to splní a až v takové míře. Tento seriál mi neustále ukazuje že i ti zlý mají city, že když bylo řečeno že karkulku sežral vlk nebyla to tak úplně pravda a že potomek Sněhurky a Krasoně se může živit jako lovec lidí nebo taky krást. A když tohle všechno zahrnu do světa naší dnešní doby nemůže to dopadnout špatně přeci jen propojení "Začarovaného lesa, Země nezemě a říš divů" slibuje velkou podívanou. A i to časté zmiňování "TRUE LOVE" no jsme přeci v pohádce.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Třetí hlídka
31. května 2013
další názory k seriálu

Všichni z 55. okrsku

Propojení zdravotníků, hasičů a policistů? No proč né. Je to seriál především o akci a hodně povedený. V celku zajímavé případy každodeního dění v New Yorku, propojení a propletení všech postav zase ukazuje že i tyhle záchrané složky města mají vlastní trable, a vytvořená pracovní dua jsou taky perfektní. Povedený seriál..

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Přátelé
7. února 2013
další názory k seriálu

PŘÁTELÉ!

Joey - Roztomilý ňouma, sukničkář a tak trochu natvrdlý. Herec když se zrovna zadaří, kluk který je zavřený ve skříni mezitím co mu vykrádají byt, kluk kterému když se rozbije lednice chce jí zaplatit po ostatních a samozřejmě Dr.Drake Remorei...

Phoebe - Naprosto střelená, potrhlá, příšerně náladová, "hraje" na kytaru a "zpívá" vlastní písničky. Masérka která klidně odnosila trojčata svého bratra a která se spontálně (jen v jednom díle) nechala přejmenovat na Princezna Consuela Banana Hemok...

Ross - Upovýdaný, nejistý, paleontolog "doktor" které skoro nikdy neberou vážně. Vždycky když povídá o své práci nebo cokoliv s tím spojené nikdy nezaujme nikoho jiného než sám sebe a taky milující otec který ovšem neváhá vydávat převlečenou dýni za svého syna aby se vymluvil z balení věcí...

Rachel - Milovnice módy, dost naivní. Ze začátku byla hodně rozmazlená a nesamostatná ale postupem času se vypracovala jak v práci tak v osobním žívotě. Proběhlo u ní mnoho změn od chvíle co utekla ze svatby a s těžkým srdcem stříhala kreditky...

Chandler - Vtipálek, hodně ukecaný, dokáže si udělat srandu snad úplně ze všeho. nikdo pořádně neví jak pracuje a ani nemá smysl aby to vysvětloval protože to stejně nikdo nechápe. A taky jeho věčné prokletí stará láska Jenice na kterou vždycky nečekaně narazí...

Monica - Pořádkem posedla, stále něco organizující kdysi tlustá šéfkuchařka. Když má příležitost snaží se trumfnout svého bratra a zavděčit se své matce. Při tom se dokáže pohádat kvůli lenošce pod nohy která není na svém místě a taky zvládne péct o vánocích cukroví pro všechny sousedy...

Myslím že když spojíte těhle šest osob, spoustu vtipu, zábavné situace a vtipné dialogy doplněné o příběh, skvělý scénář a samozřejmě občasné hostující hvězdy není snad ani možné aby jste se nebavily :D.

Jasných 100%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Glee
28. ledna 2013
další názory k seriálu

Glee..:)

Glee?..příjemná oddychovka plná nejrůznějších hitů, neokoukaných tváří a provokativního-popichujcího vtipu a samozřejmě velmi časté střídání párů.

12 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
50 %
plakát
Super drbna
28. ledna 2013
další názory k seriálu

GG

Ze začátku mě to vážně chytlo byl to v celku zjímavý seriál o zbohatlých rozmazlených teenagerech kteří vždy dostanou co chtějí.
Od první řady mě dost bavila dvojce Chuck + Blair ale když se věčně rozcházeli a dávaly dohromady tak se to hold časem omrzí.
Nicméně jsem se dokoukala na kompletní seriál a musím říct že mě to bavilo asi do takové půlky 3 série pak už se "da se říct" opakovalo pořád to samé i když po skončení finálového dílu jsem zůstala sedět s otevřenou pusou :D.

1.série - 90%
2.série - 90%
3.série - 75%
4.série - 60%
5.série - 50%
6.série - 55%

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Sběratelé kostí
28. ledna 2013
další názory k seriálu

...

Na BONES jsem se začala dívat potom co jsem viděla pár dílů v televizi, zaujala mě hlavní představitelka. "Kůstka" mou pozornost upoutala svou odlišnosti (její analyzování a podrobné popisování věcí a situací, puntičkářství a občasná nechápavost zcela běžných věcí) a samozřejmě její vztah s Boothem.

Pro mě oddechovka s dobrým tématem.

PS:Vůbec jsem nepřekousla to jak to mezi Boothem a Kůstkou scénáristi nakonec odflákli po tolika sériich to chtělo něco lepšího...

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
American Horror Story
27. ledna 2013
další názory k seriálu

Záhady a vraždy..

Upřímě jsem byla přemluvena sestrou abych se koukla na první díl protože normálně horory nebo strašidelné seriály/filmy nemám ráda ale po skouknutí prvního dílu jsem byla celkem příjemě překvapená a zároveň trochu šokovaná, a okamžitě jsem musela vidět další a další díly protože u tohodle záhadamy a tajemnem natřískaného seriálu to ani jinak nejde. Moc dobrý nápad, skvělá kamera a akce doplněná dobrým výběrem hudby a herců. Zatím mám za sebou 1.sérii a za mě 90%....tak doufám že mě 2 a následně pak i 3 série nezklamou.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
27. ledna 2013
další názory k seriálu

Krimi...

Okamžitě sem si ten seriál zamilovala a to hlavně kvůli Marka Harmona. Seriál má neotřelý vtip, propracované postavy které jsou dojedné prostě úžasné a dobrý děj. A samozřejmě skvělá Abby a Gibbs. Moje srdcovka, jeden z těch lepších krimi serošů :D.
Dost mě zamrzelo když umřela Kate měla jsem ji radši než Zivu ale zas tak moc to u mě na oblíbenosti neztratilo.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Pohotovost
27. ledna 2013
další názory k seriálu

Pohotovost - ER

Moc se mi na tomhle seriálu líbí ten občasný zmatek a to jak je to podánon :). Taky sem si moc oblíbila některé postavy - dr.Carter, Abby, dr.Moris :). Moc dobrý seriál ve kterém o drama není nouze :D

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
1/2
12