avatar uživatele

Earenis

off
JménoLenka
Věk36 let (Beran)
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Earenis
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
3. května 2016
další názory k seriálu

Pro mě konec

Hodnocení za první řadu, na druhou mě už nenalákali. I přes to, že oceňuji návaznost na marvelácké filmy a jsem ráda, že Coulson dostal více prostoru a má svůj seriál, stále mi to nestojí za to, abych mu věnovala svůj čas. Třeba až budu v důchodu a nebudu mít co dělat :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Dallas 63
3. května 2016
další názory k seriálu

Tleskám

Já osobně musím zatleskat, že se konečně úspěšně podařilo převést "kingovku" na televizní obrazovky. Knihu jsem četla dávno, a i když se místy seriál ubíral trošku pozměněným směrem, stále je na co se dívat a vesměs to důležité dodržel. Hrozně mě potěšil James Franco, kterého si pamatuju ještě coby mladého cucáka. Po tomhle jsem si ho oblíbila na maximum. Sadie byla taktéž úžasná, stejně jako celá atmosféra šedesátek a vůbec, končím a jdu si utřít slzy, které mi teď čerstvě přivodil poslední díl.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Vražedná práva
2. prosince 2014
další názory k seriálu

Po 9. díle

Seriály s právnickou tématikou nijak zvlášť nevyhledávám. Ovšem toto je jiné kafe, to nejsilnější, na kterém si vypěstujete závislost. Dějová linie mě nadchla a po zatím posledním odvysílaném díle musím hodnotit velice kladně. Některé případy mě sice moc nebavily a spíše mě zajímalo posunutí hlavní zápletky, ale chápu, že ta omáčka kolem tam patří.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Řím
27. září 2014
další názory k seriálu

100%

Pro mě špička, co se týče seriálů z tvorby HBO. Úžasné zpracování příběhu o Caesarovi, Kleopatře a nástupu císaře Augusta k moci, protkané osudy dvou vojáků, kteří celou etapou procházejí a mnohdy se "připletou" do cesty a zamíchají kartami. Nic tomu nechybělo. Intriky, nenávist, zvraty, to vše podpořené krásnou hudbou a skvělými hereckými výkony. Hned jsem si postavy buď zamilovala nebo je nenáviděla. Je to seriál, ke kterému se ráda vracím a vracet vždycky budu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Once Upon a Time in Wonderland
27. září 2014
další názory k seriálu

Naštěstí konec...

Alenka mě moc neuchvátila. Shlédla jsem všechny díly jen kvůli Willovi a nakonec si mě získala i královna. Hlavní představitelka Alenky mi byla v této roli krajně nesympatická. Nu, jsem docela ráda, že pokračování už nebude.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Ospalá díra
27. září 2014
další názory k seriálu

Po první sérii

Ne a ne a ne a ne! Nesdílím vaše nadšení. První sérii jsem shlédla celou. Neurazilo, ale nenadchlo. Za 13 dílů jsem si nevybudovala vztah ani k jedné postavě, což mě nenutí pokračovat dál ve sledování série druhé. Epizodu 2x01 jsem po deseti minutách vypnula a seriál tak smazala ze svého watchlistu. Je mi vlastně fuk, jak to celé dopadne.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
40 %