avatar uživatele

Martin_W

off
JménoMartin W.
Věk27 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Martin_W
plakát
Dva a půl chlapa
5. října 2010
další názory k seriálu

Squab!

Seriál střídající mezi průměrnými, Výbornými a slabými Díly. Ale, co si budeme nalhávat.. Jedna se o průměrný Sitcom, plný skvělých Gagů a parádních Hereckých výkonů, který se z naprosté průměrnosti dostal k tomu co je dnes. Dokonalý Charlie Sheen tomu dodává to co by bez něj seriálu chybělo a další ho skvěle doplňují. Nechci říkat, že je přímo nejlepší, ale přiznejme si co by bylo TAaHM bez něj ? Jake vyrostl jako z vody a řadu od řady perlí lepší a lepší Hlášky. Alan je Alan, k tomu myslím že ani není co dodávat a co se týče Rose, díl od dílu začala být otravnější. Nedívím se že jsme se s ní v Páté sérii rozloučili.
Mínus celého seriálu je menší Ohranost.Po možná 4. Sériích už je jasné co daný charakter udělá, nebo o čem celá epizoda bude.

// 1. Série -.-. 70% 2. Série -._. 80% 3. Série -.-. 85% 4. Série -.-. 95% 5. Série -.-. 90% 6. Série -.-. 80% 7. Série -.-. 90% //

Dabing udělal ze seriálu naprostou Nudnou břečku, při které se nedá čemu zasmát. Orginál je jenom jeden.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Ugly Americans
31. srpna 2010
další názory k seriálu

Pimp my Zombie

Seriál od společnosti, jež vytvořila již dnes jeden z nejznámějších seriálů - South Park s klasickou animací a pomalým začátkem..

První zhruba 4 epizody jsou Naprostá "nudnost" plná prázdných vtípků a nezajímavých dějů.. Od pátého dílu se seriálu dostává kvalita a díl od dílu se Ugly Americans zlepšují. Některé postavy už nejsou tak otravné jako na začátku a pár z nich si člověk i oblíbí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Cleveland show
15. března 2010
další názory k seriálu

No, No, No, No, Noo !

Seth má výborné nápady na Seriály, jenže zpracování The Cleveland Show už nevyšlo tak jako u jeho minulých seriálů..

Ve Family Guy je mnoho dobrých i lepších postav než je Cleveland, kteří by si zasloužili vlastní Seriál. Třeba takový Quagmiere (Sám na to Seth poukazoval v jedné epizodě)

I přesto myslím, že CS se docela povedl/o a stal se z něj průměrný Animák s trochou "Černého" humoru a narážek na The Cosby Show..

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %