avatar uživatele

Roux

off
JménoRoux
Věk114 let
BydlištěNuuk
Twitter
Instagram
Facebook:)
Poznámka
Názory uživatelky Roux
plakát
Stoupenci zla
29. srpna 2013
další názory k seriálu

Following

Já vám nevím.. proč mám pocit, že ze začátku mají seriály šťávu a baví mě.... po čase se ta šťáva vytrácí a začíná to být poněkud nudné, hloupé... U The Following to bylo to samé. Po Pilotovi jsem si říkala, že jsem našla konečně seriál na, který se dá koukat. Jenže po čase už pomalu dopředu víte, co která postava udělá. Možná se budu opakovat, ale dost mě štve to, jak se postavy nepoučují ze svých chyb a dělají stejná hloupá rozhodnutí. Do konce série mi zbývají snad ještě tři díly, ale nějak už nemám chuť se na to dívat. Třeba se to změní a já to přeci jen dokoukám :)

Zatím můžu napsat jen toto:
+ parádní soundtrack
+ herci: James Purefoy, Shawn Ashmore

- nelogické chování postav
- po čase mi lezlo Hardyho chování pěkně na nervy - což je vlatně i důvod proč jsem sledování přerušila

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Upíří deníky
4. ledna 2013
další názory k seriálu

Takže....

.... abych to tak přímočaře zhrnula. První sérii jsem viděla před dávnou a velmi dávnou dobou, nemohla jsem nějak překousnout hlavní představitelku a tak jsem v podstatě další série nevyhledávala.
Z dlouhé chvíle na nočních směnách jsem se před nedávnem rozhodla na seriál dokoukat, našla jsem ho online a tak jsem si řekla proč ne. Přímo jsem od toho nic nečekala, možná to bylo dobře... Zklamání nebylo tak velké. Tenhle seriál má jeden velký mínus a to ten, že jsou v něm hloupé a až stupidní zvraty, u kterých se mi chtělo smát. Sice se nestane to co očekáváte, ale stane se ještě větší hloupost. Sranda přišla až když se na scéně objevil tajuplný Klaus pouze v mezi řeči, načež se dostavil i osobně. Zatím co první série řešila jedno a to samé, Klaus byl záporák ve zbývajících... více méně tedy - k tomu se tedy nedá co napsat. Viděla bych je něco mezi Stmíváním a Buffy, přemožitelkou upírů.
Plusy jsou snad jen herci... neděste se, nemyslím jejich herecké schopnosti, ale vzhled. Hlavní představitelka je hezká holka (Nina Dobrev), Joseph Morgan hrající Klause taky a i jeden z bráchů není k zahození (Ian Somerhalder). Rada na konec zní: Mozek se dá vypnout vždycky. Pokud té umíte, tak hůrá do Upířích deníků.
Pro ty, kteří samozřejmě Upíří deníky mají rádi - neberte to tak vážně. Je to jen seriál/kniha :)

PS: Bohužel Stmívání nám ukázalo, že upíři z doby Stokera a nebo Anne Rice vymřeli... A bude hůř.

62 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
54 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
60 %