avatar uživatele

Keydii

off
JménoAnna
Věk30 let
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Keydii
plakát
Prolhané krásky
13. února 2013
další názory k seriálu

PLL

Už si ani nevzpomínám jak jsem na tento seriál narazila, ale absolutně mě pohltil do světa intrik, lží a nezodpovězených otázek. Nápad hodnotím zcela jistě na 100% a rozsáhlým příběhem si seriál získal mou pozornost.

První série mě oslnila. Jinak skvělý vstup do děje, zahrnovalo spoustu vedlejších postav, což může některé řádně zmást. Ovšem díl po díle se okruh vedlejších postav zužoval a zůstaly opravdu ty hlavní, na které se můžeme zaměřit, což seriálu chválím, protože tak ukončil moji počáteční zmatenost.

Nekonečné pátrání po vrahovi Alison a zjišťování, kdo je ve skutečnosti -A je však už celkem monotónní záležitost a tudíž už ve třetí sérii není nic moc překvapivého. Snad jenom to, že Spencer zjistila, že Tobby patří k -A.

Takže velmi doufám, že až bude čtvrtá série, bude se pomalu vše vyjasňovat a společně všichni přijdeme na nezodpovězené.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Nová holka
10. února 2013
další názory k seriálu

Who's that girl

Chtěla jsem načít nový seriál a jelikož mě zaujalo obsazení rolí v podobě Zooey a spol., zkusila jsem se podívat na první díl.

Pilotní díl mě bohužel ani nenadchnul, ani neurazil. Dialogy mi přišly nemastné a neslané, ale přesto tu byla pořád taková jiskra, která mě nutila podívat se na další díl a tak začala závislost na seriálu New girl. Jedinou věc, kterou bych vytkla je snad jednoduchý děj, který prokoukne absolutně každý. Naštěstí vtipné hlášky a situace tomu dodávají potřebnou šťávu.

Seriál mě po pár dílech příjemně překvapil a bavil, klobouk dolů :)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %