avatar uživatele

Sauron.mat

off
Jméno
Věk
BydlištěPraha
Twitter@MatSauron
Instagram
Facebooksauron.mat@gmail.com
Poznámka
Názory uživatele Sauron.mat
plakát
České století
29. prosince 2013
další názory k seriálu

Zajímavý pohled na dějiny

Po prvním nepříliš přesvědčivém dílu nastal výrazný posun vpřed a zbylé doposud odvysílané díly byly velmi zajímavé. Zajímavé především z toho pohledu, pokud máte rádi dlouhé rozhovory mezi postavami a máte alespoň částečnou představu o dějinách. Rozhovory Moravec-Beneš, ale především Gottwald-Slánský mi z paměti jen tak nezmizí. Palec nahoru pro autory i pro ČT. Rozhodně doporučuji zájemcům o české moderní dějiny. Nebál bych se některé díly pustit jako zajímavý doplněk ke středoškolskému dějepisu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Živí mrtví
29. prosince 2013
další názory k seriálu

Zombie s příběhem

Vždy jsem měl velmi rád filmy se zombie tématikou, Romero je můj oblíbený režisér. Pokud to vidíte obdobně, nenechte si tento seriál ujít. Určitě nebudete zklamáni. V poslední době jsem se začal navíc více soustředit i na hudbu, která doprovází stěžejní pasáže některých dílů a musím smeknout před těmi, kdo soundtracky sestavují. Podle mého názoru jde o nejlepší seriál, který je v poslední době k vidění.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Wallander
24. prosince 2013
další názory k seriálu

Atmosférické převedení knih do TV

Wallander mě vtáhl a nepustil. Rád čtu severské krimi a z tohoto seriálu na Vás dokáže dýchnout obdobná atmosféra. Mohu vřele doporučit všem. Kenneth Branagh je navíc velmi dobrý herec, který mě přesvědčil o tom, že být Wallanderem opravdu není med.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %