avatar uživatele

sinflowera

off
JménoAdéla
Věk24 let (Vodnář)
BydlištěČeské Budějovice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky sinflowera
plakát
Hawaii 5-0
30. června 2013
další názory k seriálu

Hawaii

Mám ráda kriminální seriály např.Sběratelé kostí a Hawaii sem si nemohla nechat ujít.Moc se mi líbí nové prostředí na Havaji.I když to není novinka každá epizoda mě pokaždé nadchne.Steve a Danny jsou prostě jedinečná dvojka,která nemá konkureci.U káždé epizody se těším jak se zase budou popichovat atd.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Nemocnice Hope
30. června 2013
další názory k seriálu

Můj názor

Na Saving Hope jsem narazila náhodou a všimla jsem si, že tam hraje můj oblíbenec z TVD Daniel Gillies.Ze zvědavosti jsem si ho pustila a moc mě nanadchl.Michael Shanks prostě pořád jen leží a jeho duch se prochází po chodbách nemocnice a sem tam prohodí slovo s jiným duchem.Jediné co je podle mě na SH skvělé je obsazení.Ale dávám mu naději zatím sem viděla jen polovinu 1.série takže až shlédnu všechny díly třeba se můj názor změní.Takže prozatím 60%. :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Původní
27. dubna 2013
další názory k seriálu

Originals

Včera večer jsem zkoukla pilot The Originals a musim přiznat, že u toho padali fráze jako omg, wtf a podobně. Například, když Elijah, Hayley a Sophie oznamují Klausovi, že Hayley čeká jeho dítě. Podle mě byli při natáčení týhle scény všichni zhulený, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. Moc fandím Klaroline a Hayley nemám ráda. Klaroline tímhle úplně zazdili. Ale taky o něčem jinym. Rebekah se vůbec nedivim, že chce svůj život a ten lék. Elijah "Zjistit, kdo plánuje spiknutí proti našemu bratrovi, a pak... Je buď zastavím, nebo jim pomůžu. Záleží na mé náladě." u tohohle sem se začala telit jak praštěná až sem vzbudila sestru. A Klausův telefonát Caroline. Nevím, co si o tom mám myslet. Miluje jí ještě? Cítí něco k Hayley? A co to dítě? Nebylo by to dokanalý kdybych se na konci nerozbrečela. Konkrétně při scéně, kdy Elijah říká Katherine sbohem. Moc jim přeju, ať jim to vyjde. Oba dva by si to zasloužili.

34 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 35 lidí
90 %
plakát
Bylo, nebylo
7. dubna 2013
další názory k seriálu

Pohádky

Líbí se mi propojení světa lidí a pohádek.Pohádky jsou trošku jiné než jak je známe ale to je super.Originální nápad.Každý díl skončí tak aby diváka donutil okamžitě si pustit další.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Sběratelé kostí
6. dubna 2013
další názory k seriálu

Bones

Bones patří jednoznačně k mým oblíbeným seriálům.Jsou tam originální vraždy,každá postava je dostatečně rozvedená takže toho o každé divák ví stejně,originální humor vždycky mě dostanou nějakou hláškou a tvůrci dokážou překvapit.Jeden z nejpovedenějších kriminálních seriálů všech dob.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Kriminálka Miami
6. dubna 2013
další názory k seriálu

Miami

Prostředí je nejlepší ze všech CSI.Ve Vegas je to o stavění casin v poušti a New York prostě velkoměsto.Postavy jsou naprosto skvělý.A nejvíc mě zaujali zvraty.Speedova smrt,Erikův(dočasný)odchod,Horatiova svatba s Marisol,Horatiův syn a jiný který bych ani nezvládla vyjmenovat.Je to nej seriál ale některý postavy by mohli trošku víc rozvést.A docela mě mrzelo že Jesse tam byl jen jednu sérii a pak ho hned zabijou.Ani ho diváci nestačili poznat.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Prolhané krásky
6. dubna 2013
další názory k seriálu

-A.

Nejdřív jsem četla knížky a moc mě zaujali jen je škoda že v knížce Toby umře téměř na začátku a vůbec nezačne chodit se Spencer.Jsem trošku knihomol a neříkám to moc často ale tady je seriál jednoznačně lepší.Začala sem se dívat na 3.sérii a jestli vám první dvě přišli drsný u třetí umřete.Já u toho seděla jak u hororu.Podle mě se nejlíp vyvedla 2. a 3.série.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
13 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Upíří deníky
6. dubna 2013
další názory k seriálu

Upíří :)

Ani nevím jak sem se k seriálu dostala.Asi jsem o něm četla někde v časopise.Okamžitě jsem propadla.Nejlepší je bezkonkurenčně Damon a ve 2.sérii jsem si oblíbila Elijaha.Moje ségra tvrdí že je to jen kopie Stmívání.Vůbec s ní nesouhlasim.Upíři z Deníků jsou krvelační a nepřadvídatelní.Přesně tak si upíra představuju.Žádná kopie.Navíc jsou tady zapojeny čarodějnice,hybridi,Původní upíří.Nedávno jsem zkoukla díl 4x18 a Elena, která u mě v prvních 3 sériích byla jedna z nej postav, se změnila na Katherine.Fakt sem nemohla uvěřit jak tam chladnokrevně zabíjela a byla přesně jako Katherine.Naopak mě zaujal vztah mezi Katherine a Elijahem.Že by přece jen Katherine nebyla taková mrcha?No nechám se překvapit.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %