avatar uživatele

Richard Ježek

off
JménoRichard Ježek
Věk38 let (Beran)
BydlištěJohnstone, Scotland
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/richard.jezek.5
Poznámka
Názory uživatele Richard Ježek
plakát
V zajetí kouzel
20. února 2016
další názory k seriálu

Trošku nuda

Na seriál jsem se po traileru těšil a první díl zaujal naprosto. Jenže tím to tak nějak skončilo. Teď už to začíná být celkem nuda a nic se tam skoro neděje. A to střídání barev NY a té školy mě neskutečně štve, až ty scény z města úplně nemám rád. Jediný důvod, proč se držím na koukání je to, že jsem zvědavý, jestli vypukne nějaké zlo (jak bylo slíbeno na začátku) a bude nějaká magická bitva lepší než v HP.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Dallas 63
20. února 2016
další názory k seriálu

Fajnovka

Ačkoliv nejsem příliš fanda dramat a americká historie mi je vlastně putna, tak proč se na to vlastně dívám? Jo už vím, jako manikak do sci-fi jsem na to začal koukat jen kvůli cestování časem do toho jedinýho momentu. A sakra, ono mě to chytlo hned od začátku. Franco září, docela mu i sedí ta role chlápka v 70. letech a ještě k tomu to je takové barevně chytlavé. Kamera je tak dobrá, že si připadám, jako bych tam byl s ním. Servírujte mi další díly. A pokud to někde nespadne nudy, tak se k vraždě JFK můžeme dostat klíďo až na konci nějaké 5. série.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Jessica Jones
28. listopadu 2015
další názory k seriálu

Jak to bude dál?

Jsem v cca půlce a masakr. Je to zajímavé a těším se na to, jak to dopadne. Začíná se tu trošičku odhalovat další Marvelácké universum a moc se těším na celé to propojení. Luke Cage už v Jessice, paráda. Objeví se někdo další? Jakou to bude mít spojitost s filmy od Marvelu. zatraceně nasypte mi to na hlavu vše naráz, já nechci čekat několik let.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Ash vs. Evil Dead
28. listopadu 2015
další názory k seriálu

Nuda

Bohužel. Po prvním díle jsem si říkal: OK, něco novýho a zajímavýho v seriálech pro mě. Jenže pak už to začalo nudou a už se mi nechtělo ani koukat. Možná shlédnu později, až nebudu mít co. Lehký humor, hororové věci, kterých se vlastně ani nebojíte a obsazení celkem podivné. Teda až na Ashe samozřejmě. Původní film jsem neviděl.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
50 %
plakát
Všemocný
21. října 2015
další názory k seriálu

Návaznost

Seriál už samozřejmě není tak dokonalý, jako byl film, co si budeme povídat. Na druhou stranu jsem velice rád za návaznost na film i včetně Bradleyho, který se ochotně ukáže. To se moc nestává, že by filmoví herci chodili do těch seriálů, které navazují. Zatím jsem bohužel k seriálu ani hercům nenavázal žádný cit, je to prostě jen sledování, na druhou stranu zpracování je na jedničku. Jsem zvědavý, jestli se seriál pokusí vytěžit víc a zkusí jít i do něčeho nového, než jsme viděli ve filmu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Živí mrtví: Počátek konce
25. srpna 2015
další názory k seriálu

První díl

Ze začátku prvního dílu jsem se začínal bát, že FTWD bude spíše rodinné drama s city, ale finální scéna pod mostem v tom korytu mi ukázala, že se to pokusí minimalizovat a raději si pohrají na pořádný nával adrenalinu, hereckých výkonů a dodá svůj slib ve velký překvapivý vývoj postav. Už v prvním díle je to tímto náznakem doslova nasáklý. Starší bratříček TWD jede ve svý určitý lajně a začíná už pomalu omrzovat a doufám, že tam udělá v další řadě nějaký refresh a zahýbe s postavami, přeci jen neustále nerozhodný Rick a ufňukaný Carl už přestávají pomalu bavit. Je škoda, že nedávají větší prostor dalším postavám a nerozvíjí je natolik, jako mladší bratříček. Další pokračování názoru si nechám na konec první série :)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Humans
12. července 2015
další názory k seriálu

Oni vědí

Angličani vědí, jak mají točit sci-fi. Sice je tam trochu brzdí USA, ale je tam vidět silná převaha anglického scénáře. Jen ta Katherine Parkinson mi tam nesedí, ona patří prostě k IT Crowds jako komediální herečka. Drama moc nezvládá, ale na druhou stranu mám u ní pocit, že to bude postava, která se bude nejvíce vyvíjet, až budeme překvapeni. Tak snad se vyplní má vize. Jinak asi zatím nejlepší dílo o UI, kam se hrabe Já, robot.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Dark Matter
12. července 2015
další názory k seriálu

Proč?

Proč se autoři raději nezaměřili na nějakou další peckovou hvězdnou bránu v novém? Tohle není, to co bych chtěl vidět, ikdyž nějaký plusy to má. Jenže tak nějak jsem si zatím nevytvořil vztah ani k jedné postavě. Možná malinko jen k té maličké. Moc hlavních postav většinou znamená průšvih.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Killjoys: Vesmírní lovci
12. července 2015
další názory k seriálu

Co chybí

Dost dlouho nebyl žádný nový seriál z vesmíru a rok 2015 konečně nějaké dotáhl. Sice to není úplně to ono, co bych chtěl, ale celkem velmi příjemně se na to kouká. Chybí mi tam nějací ti mimozemšťani a nějaký ten silnější příběh s tajemnem. Hold asi něco podobného jako BSG se už nedočkám. No uvidíme, jestli nás to zavede k lepším zítřkům nebo ukončení po první sérii.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Osmý smysl
28. června 2015
další názory k seriálu

Hodně kvalitní

Musím uznat, že po zpackaném filmu Jupiter vychází si u mě Wachowski udělali opět puntík k dobru. Výborně zpracované drama se sci-fi prvky a s neuvěřitelnou výpravou. Vidět tolik nádherných míst s tak nádhernou hudbou, skvělými postavami v neuvěřitelných 12 hodinových epizod, to chce opravdu kumšt a hodně příprav. Věřím, že seriál byl poměrně drahý na dopravu a často si říkám, jak to dokázali zkloubit a přesně trefovat všechno - počasí, oblečení a to jak ti herci vypadali, aby to sedělo na to, co budou třeba za měsíc natáčet v jiné zemi. No prostě neuvěřitelné :) Tady v tom seriálu bylo geniální naprosto všechno a nemám tomu co vytknout. Bude další řada?

95 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
100 %