avatar uživatele

Leslie

off
JménoR.
Věk
BydlištěZlínský kraj
Twitter@Ruh Adar
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/gwendolyn.deguess?fref=ts
Poznámka
Na ICQ nechodím.
Názory uživatelky Leslie
plakát
Veronica Mars
15. srpna 2013
další názory k seriálu

Zázrak se zatím nekonal, ale mohlo být hůř

Světe div se, ale do letošních prázdnin jsem vůbec neměla tušení, o čem ten seriál vlastně je, ačkoli v programu ho vídám už od dob, co jsem u televizní obrazovky s nadšením očekávala nový díl Gilmorek nebo Čarodějek. Název mě tak nějak odrazoval, nevím proč. Věřím však, že kdybych se na něj v té době (kolik mi bylo? 12? 13??) podívala, byla bych naprosto unešená. Teď však budu hodnotit trochu jinak.
K seriálu jsem se dostala hlavně díky nadšeným reakcím a vysokému hodnocení tady na serialzone. Jak jsem napsala výše, co to je jsem vůbec neměla ponětí, takže jsem byla překvapená, co to na mě vykouklo. Taková teenage (tady je to diskutabilní, někdy mi to přišlo tak strašně absurdní, že by se o kategorii pro teenagery dalo silně pochybovat, jindy to zas bylo docela drsné) kriminálka. Kristen Bell Veronicu zahrála dobře, konečně hlavní hrdinka, která se mi zamlouvá, ne žádná fňukna, alespoň po prozatím shlédnuté první sérii. Její tatík mi už tak sympatický není. Logan mě zklamal nebo spíš jeho představitel v mých očích nedosáhl takových kvalit, jako v očích ostatních diváků, jeho postava však postupem času u mě jakési sympatie získala, což se nedá říct o Duncanovi, ke kterému můžu říct, že mi zatím připadá značně divný. Wallace je fajn. Weevil (nemám tucha, jak se to píše) mi přijde celý přitažený za vlasy, stejně jako šerif. Meg a Mac mi nevadí, jen ten jejich dabing je strašný. Matka Veronicy mi neskutečně pila krev.
Dabing > příšerný. Budu upřímná, ale nic horšího jsem ještě neviděla. Všechny ženské vedlejší postavy dabuje jedna naprosto příšerná dabérka s hlasem, o kterém se mi v noci budou zdát noční můry. No co to je?

K hodnocení sérii za sérií:
1. série
Z mého pohledu se začátek trochu vlekl a Veroničiny případy někdy nebyly moc zajímavé. Hlavní dějová linie s vraždou nejlepší kamarádky Lilly se mi poměrně líbila, ačkoli pochodující mrtvola s ránou na hlavě... Vedlejší dějová linie s Duncanovou epilepsií (možná jsem něco nepochopila, ale jako epilepsie mi to vážně nepřišlo, to spíš nějaká schyzofrenie nebo tak něco) mě moc nebavila. Loganova dějová linie se mi pozdávala. Vrah mě párkrát napadl, ale nakonec jsem byla překvapená, že to byl skutečně on. Celkem mě tím šokovali, dalo by se říct. Celkově můžu říct, že jsem se někdy nudila více, jindy méně, nad trapností jsem někdy chtě nechtě protáčela oči, ale nakonec jsem s tím bůh ví proč docela spokojená.
Verdikt:70%

2. série
Ne ne, dámy a pánové. Tohle bohužel nebude šálek mé kávy. A mrzí mě to. První díl druhé série byl jedno velké WTF, z Veronicy jsem moc nechápala. A další díly? Nevím, série a kus pryč a pořád mě to nějak nebaví... Vážně, je mi to líto, ale tohle nedokoukám.
Verdikt: 50%

Neříkám, že vyloženě nedoporučuji nebo že je to odpad (to není), protože vás to může bavit. Mě bohužel ne.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
2/2
12