ragelly

off
JménoEva
Věk34 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Střelec)
BydlištěJeseník
Twitter@ragellyCZ
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/ragelly/
Poznámka
www.youtube.com/@kilapryc
Názory uživatelky ragelly
plakát
Řekni, kdo tě zabil
25. září 2009
další názory k seriálu

75%

1. série
Hodně zajímavý nápad, první díl byl něco úplně nového, což mě hned zaujalo. V každém díle byl moment, u kterého jsem se opravdu dobře pobavila a zasmála, především ve výrazech a komentářích soukromého očka Emersona Coda. Olive byla také naprosto skvělá, o čemž svědčí i soška Emmy, kterou si Kristin Chenoweth za tuto roli odnesla. Postupem času mě ale díly začaly trochu nudit, připadalo mi, že je každý díl o tom samém s jinou mrtvolou. Pořád jen Chuck a Ned, nemůžou se dotknout, jak smutné...

2. série
V podstatě k druhé sérii platí komentář výše, kromě nadšení z prvního dílu. Naopak díl poslední se umístil v první půlce mých oblíbenějších dílů a líbilo se mi, že celý seriál skončil happy endem. V podstatě Pushing Daisies byla pohádka, jistě, místy strašidelná, často velmi vtipná a chytře vymyšlená, u které by ale nemělo smysl pokračovat další sérií. Pushing Daisies není seriál, ze kterého bych skákala nadšením, rozhodně to ale není seriál, u kterého bych usínala nudou a modlila se, ať už to mám rychle za sebou. Lepší průměr.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
70 %
plakát
Ostrov smrti
22. září 2009
další názory k seriálu

75%

Všechno dobře dopadlo. I když jen pro hoodně malou hrstku lidí. :) Zlo bylo poraženo a zbylí žili šťastně až do konce života. Musím říct, že po shlédnutí pilotu jsem byla naprosto nadšená a natěšená na celý seriál. S přibývajícími díly ale úroveň strašidelna prudce klesala, od půlky už to ani nebyl horor, spíš průměrný triller. Poté, co se vrah ukázal, už se nebylo čeho bát. Celkově jsem si ale Harper's Island vychutnala a těším se, až se na něj budu znovu dívat se sestřenkou, která se bojí i u Ghost Whisperer. :D Rozhodně chválím CBS, že se do takového seriálu vůbec pustila a doufám, že se brzy objeví nějaký podobný. Taky je dobře, že hned na začátku stanice odmítla 2. sérii s tím, že nezáleží na tom, jaký úspěch bude mít ta první. Dvojky totiž většinou nedopadají dobře.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
plakát
Kath and Kim
14. září 2009
další názory k seriálu

Kath & Kim

Co to bylo? Jestli tohle mělo být vtipné, tak jsem to tedy rozhodně nepochytila. Za celou sérii jsem se opravdu zasmála jen jednou, a to už si ani nepamatuju, u jaké scény to bylo, přitom jsem se na to dívala před pár hodinami. Seriálu jsem dala šanci kvůli mé oblíbené Salmě Blair, ale její role Kim mě ničím nedostala. Postavy trapné, bez špetky vkusu. Nejlepší scény byly na konci každého dílu, kdy Kath s Kim seděly na lehátkách a četly bulvár. Ale aby všechno nebylo jen negativní, musím uznat, že Phillova rychlochůze mě dostala do kolen, jak se u toho vrtil, doporučuju najít jednu z těchto scének na youtube.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
20 %
plakát
Samantha Who?
13. září 2009
další názory k seriálu

SW? ... 95%

1. série (2007 - 2008)
Tak tohle jsem nečekala. Samanthu jsem si pustila jen tak z nudy, abych neseděla úplně potichu. Tento sitcom mě ale dostal úplně do kolen. Skvělý příběh, zajímavé podání, neuvěřitelně vtipné scény a sympatičtí herci, pro mě obsahuje Samatha Who všechno, co od kvalitního seriálu očekávám. Každý díl byl zaměřený na jiné téma, které bylo stručně zhrnuté v názvu episody. To musím hodně ocenit, protože se nestává tak často, že když se kouknu na název episody, automaticky mi naskočí, o čem byla. Pro někoho to může kazit dojem ze znovusledování seriálu, ale já to ocením. Jedno z překvapení léta.
Celkově: 95%

2. série (2008 - 2009)
Skvělé pokračování první série. Seriál neubral na kvalitě a i když se ani nezlepšil, zůstal na kvalitní úrovni, která je vysoko nad hranicí minimální tolerance toho, co se sledovat musí a od čeho naopak ruce dál. Trochu zmatené, ale po chvíli to začne dávat smysl. :) V druhé sérii se objevilo pár dílů, které bych vyměnila za lepší (Out of Africa, The Dog), ale závěrečný díl byl skvělý, nádherný, možná trochu otřepaný, ale šťastný a rozbrečel mě a byla jsem úplně ááách, což je naprosto dokonalé. :) Škoda, že se Samantha nedočká třetí série, rozhodně to je seriál, ke kterému se jednou vrátím.
Celkově: 95%

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Smetánka
13. září 2009
další názory k seriálu

Privileged

Já chci ten dům, ten pokoj od holek a hlavně ten jejich šatník. Páni, nejlepší oblečení, krásné boty, spousta peněz, komu by se o tom nesnilo? Takovou práci jako má Megan bych brala hned. Privileged je pohádkový příběh, ve kterém vystupují samí krásní lidé, což dělá celý seriál ještě více koukatelnější (pro mě) a také o stupínek lepší (opět pro mě). Užila jsem si každou minutu každého dílu, pár scének jsem i docela prožívala. Jediné, co mě zarazilo, byl ten konec, který stoprocentně počítal s další sérií (to be continued mluví za vše). Bohužel, Privileged se nedostal mezi vyvolené a skončil tak, jak skončil a už se s tím nic nedá udělat. Rozhodně je to ale jeden ze seriálů, ke kterému se někdy vrátím a pustím si ho znovu. Možná za dvacet let a budu si říkat, jak se mohlo něco takového tehdy nosit. :)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Muži na stromech
13. září 2009
další názory k seriálu

MIT

1. série (2006 - 2007)
Pane bože, co se to děje? Poslední dobou co si pustím, z toho jsem úplně vedle v tom nejlepším slova smyslu! Men In Trees mě položilo. Anne Heche, kterou jsem nemohla ani vystát v Ally McBeal (asi to bude těmi vlasy) se stala jednou z mých oblíbených hrdinek. Marin Frist ztělesňuje všechno, čím bych chtěla v dospělosti být. Je mladá, krásná, úspěšná a bohatá spisovatelka, která žije v New Yorku (víceméně :) ), její nejlepší přítelkyně je její agentka, prostě skvělý život. Poté, co přijede do Elma, je to úplně něco jiného. Seriálu se podařilo zachytit rozdíly mezi těmito dvěma světy naprosto přesně. Episoda, kdy se Marin vrací do NY je jako z jiného seriálu, gratuluju. A příběhy ostatních postav? Někdy trochu otřepané (láska na první pohled), až neuvěřitelné (vztah mezi Buzzem a Patrickem), ale všechny kouzelné a tak skvěle zpracované, že jsem se ze židle odlepila až po úplném závěru. Nechybí tu ani jiskření a flirt, ze kterého se nakonec vyklube I love you ... I love you too, na což všichni celou dobu čekáme. Pro mě osobně jsou tyhle jiskřící vztahy, kdy je jasné, že nakonec ti dva skončí spolu, nejvzácnější a nejlepší věc, kterou mi TV může dát. Marin je krásná, Jack je sexy, kdo by takového chlapa nebral? Mňam.
Celkově: 90%

2. série (2007 - 2008)
Hodně postřehů už jsem napsala u hodnocení první série. Tady můžu jen dodat, že kvalita dílů se udržela i v druhé sérii, pár dramatických scén se taky objevilo, i když bych se bez nich obešla (ztroskotání lodi). Konec seriálu mě nedohnal k slzám, jak se to většinou stává, ale to nic nemění na tom, že to byl skvělý závěr s pěkným tanečním číslem a docela (pro mě) velkým a (opět pro mě) nemilým překvapením co se týče Annie a Patricka. Z postav se mi do paměti vyryla samozřejmě Marin s Jackem, který se mi bude asi ještě dlouho zjevovat ve snech :) a potom Jane se Samem, kterým jsem fandila od začátku a jsem ráda, že jim to nakonec vyšlo. Doufám, že některé herce budu moct opět někdy obdivovat v jiných seriálech, protože by mi bylo líto, kdyby u Men In Trees skončili. LOVE.
Celkově: 90%

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Gary Unmarried
13. září 2009
další názory k seriálu

Garry

Tento sitcom mě mile překvapil. Trvalo mi dost dlouho (15 odvysílaných episod), než jsem se odhodlala si Garyho stáhnout. Ze začátku mě totiž hoodně štvalo, že Jay Mohr (Gary) opustil mou nejoblíbenější postavu z Ghost Whisperer - prof. Paina, aby mohl vzniknout tento seriál. Nakonec jsem ale podlehla a stálo to za to.
Celou sérii jsem zmákla za odpoledne (do včerera, no) a bylo to hodně vtipné odpoledne. Některé scénky neměly chybu. Vztahy mezi postavami jsou pěkně propletené, ale ne tak moc,a by se v tom nedalo vyznat. Hlavní děj zde ale nenacházím, asi je - na rozdíl např. u HIMYM - dobře ukrytý, což je asi tak jediné negativum, které na seriálu vidím. Těším se na druhou sérii.

2. série: Druhá řada Garyho mě nezaujala zdaleka tolik jako ta první. Především úvodní díly byly hodně pod úrovní, od poloviny série už se to ale opět zlepšilo. Bylo tu několik momentů, u kterých jsem se opravdu zasmála - Gary v růžové košilce a mnoho dalších. Hodně dobrá byla postava Curtise, který v této řadě vystřídal Dennise v roli Garyho nejlepšího kamaráda. Sasha také přinesla svěží závan, episoda Gary Has To Choose, kde si Gary vybírá mezi prací v radiu a vztahem se Sashou byla jedna z těch lepších. Seriál končí otevřeně, jak jinak, když byl poslední díl odvysílaný mnohem dříve než bylo oznámeno, že třetí řada nebude. Kromě toho konce ale musím říct, že tento díl velmi důstojně zakončil celý seriál. I když mě nesmírně bavily nadávky, které si Gary s Allison vyměňovali, myslím si, že by se mohli dát zpátky dohromady, a poslední díl měl k tomu dobře našlápnuto. I když už se konec nedozvíme...
Garyho určitě doporučuju, není nic lepšího než si dát tuto oddechovku v přestávkách ve zkouškovém. ;)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Dharma a Greg
13. září 2009
další názory k seriálu

DG

1. série (1997 - 1998)
Dharma je možná ještě trošku šílenější než Ally McBeal. :) Seriál plní stoprocentně své poslání, většina scén a hlášek je neuvěřitelně vtipných. Celkově Dharma a Greg ničím nepřekvapí, jedná se o klasické scény z amerických filmů a seriálů, tedy vztahy mezi odlišnými rodinami. Kitty mi trochu připadá jako starší verze CC Babcock z The Nanny. Celkově vlastně není co napsat, protože všechny díly jsou postavené na stejné bázi, nic nevyčnívá.
Celkově: 65%

2. série (1998 - 1999)
Nějak nevím, co k tomu napsat kromě toho, co už jsem zmiňovala v první sérii. Druhá je úplně stejná jako první, v každém díle je nějaký hlavní příběh, všechny jsou opravdu zábavné, ale nic, co by stálo za zmínku.
Celkově: 65%

3. série (1999 - 2000)
Bavím se víc a víc, Dharma začíná mít krásné dlouhé vlasy. :)
Celkově: 70%

4. série (2000 - 2001)
Pár faaaaaaaaakt dobrých scének. Užila jsem si díl Dharma Does Dallas, úžasný. Kvalita stoupá, ale stále není, co nového k tomu napsat. Co ale na tomto seriálu fakt miluju je to, jak má Jane každý rok nové a úplně jiné vlasy. Ne, že by jí to nějak zvlášť seklo, ale rozhodně to je svěží a zajímavý nápad, který stojí minimálně za zmínku.
Celkově: 75%

5. série (2001 - 2002)
Docela úpadek. Témata se začínají opakovat (Dharma v kapele), vtipu ubývá. Závěrečná dvojepisoda zdaleka nebyla vrcholem seriálu, jak by to mělo být, ale byl to hodně slabý průměr, který skončil tak nějak divně, nemastně neslaně.
Celkově: 50%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Angel
13. září 2009
další názory k seriálu

Angel

1. a 2. sérii jsem viděla na Primě Cool a obě jsem nepřestala srovnávat se skvělou Buffy. Angel jako soukromé očko mi přišel jako dosti špatný nápad, i když postupně jsem si na to zvykla. Ze dvojice (seriálů) Buffy x Angel jednoznačně vítězí Buffy.

3. série (2001 - 2002)
Ale no tak, to neustálé omílání Angelovy minulosti už mě začíná nudit. Neustále jen Anglie 17. století a žádná pořádná akce v současnosti. Děj okolo těhotné Darly a návratu HOltze mě vůbec nedostal, stejně tak ani baby Connor. Náladu mi zvedly díly mimo hlavní dějovou linii, např. Cordeliiny narozeniny nebo balet. Po návratu Connora jako teeneagera můj zájem o seriál opět narostl, scénáristé tady dobře zapracovali a finále jsem si opravdu užila, ne tak ani povýšení Cordy jako spíš pohřbení Angela. Jen je mi líto Wesleyho, to odcizení od ostatních se mi nelíbí, snad se to v další sérii brzy zlepší.
Celkově: 75%

4. série (2002 - 2003)
Tuto sérii jsem si užila. Ze začátku se vše točilo kolem Connora, potom to přešlo na Bestii a nakonec Jasmine. Zejména poslední dvě třetiny (Bestie, Jasmine) byly úžasné, opravdu zábavné díly od začátku do konce. Zlá Cordy byla k sežrání, stejně jako pravdomluvný Angelus a zaslepený Angel uctívající Jasmine. Celou sérii opět provázely rvačky Angel týmu, na to už jsme si všichni za ty roky zvykli. Fred konečně dostala grády a přestala být tou pitomou chudinkou, na kterou všichni musí brát ohledy. Rozhodně jedna z lepších sérií.
Celkově: 80%

5. série (2003 - 2004)
Pravděpodobně jedna z nejlepších sérií, především co se týče poslední třetiny, kdy se do děje dostává Ilyria. Nové prostředí Wolfram & Heart je super, i když hotel v minulých sezónách taky nebyl k zahození. V této sérii byly krásné vsuvkové episody, především výroční s Cordy nebo roztomilá s Angelem a Spikem v Římě. Spike byl můj oblíbený už v Buffy, takže jeho příchod do Angela jsem přivítala a nesklamal, bavil mě celou dobu, možná trošku víc jako duch než jako zhmotněný upír, ale není si na co stěžovat. Závěrečná episoda byla skvělá, nechybělo spousta překvapení (zlatíčko Lorne :( a Wesley :( ), i když úplný konec seriálu se mi nelíbil, protože opravdu nemusím otevřené konce. A tenhle zůstal opravdu otevřený do kořán.
Celkově: 90%

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
80 %
plakát
Ally McBealová
13. září 2009
další názory k seriálu

Ally

1. série (1997 - 1998)
Tenhle seriál je prostě šílenost. Blbost od začátku do konce, ale zároveň to člověka donutí dívat se na každý nový díl. Všechny postavy jsou mile trhlé a z pusy jim vychází často takové hovadiny, že nad tím člověk kroutí hlavou. Ale cílem seriálu je pobavit, což se u Ally stoprocentně daří. Osobně mě nejvíce zaujal Allyin imaginární svět, kde vidí a slyší různé věci, a tento svět je pro mě tak nepředstavitelný, že se u toho nasměju jako u ničeho. Není to typický právnický seriál, ale stojí za to.
Celkově: 75%

2. série (1998 - 1999)
Druhá série bude pro mě vždy nezapomenutelná díky pár dílům, ve kterých se objevuje Johnova žabka. Tyto scény byly přímo boží, konečně jsem se jednou opravdu zasmála. Bezkonkurenční byla ta scéna, kdy si Nelle s Georgeou přehazují žábu na záchodech a Richard pak otevře dveře. LOL... Nelle a Ling jsou skvělé nové postavy, které děj dobře oživily. Naopak Billy s Georgeou už začínají být trochu protivní, pořád mají nějaké problémy... Možná reálné, ale ne moc zábavné.
Celkově: 80%

3. série (1999 - 2000)
Třetí série se mi zdála asi nejslabší. První půlku mě neskutečně štval Billy s tou jeho peroxidovou hlavou. Pak jsem si teda hodně zaplakala u pohřbu, tato episoda byla skvělá a smutná. A druhá polovina série s novým advokátem, no, líbil se mi jeho premierový díl, kdy se hádá s Ally, ale jinak nemastné neslané. Z této série mi nic (kromě pohřbu) neutkvělo v paměti.
Celkově: 65%

4. série (2000 - 2001)
Pravděpodobně má nejoblíbenější série. Ally konečně našla chlapa a my všichni si ho užíváme s ní. Larry je prostě kus a navíc nejlepší charakter pod sluncem. A všichni pláčeme s Ally, když odjíždí do Detroitu a nechává jí sněhuláka. Ten konec se mi moc nelíbil, zdálo se mi, že to tam nebylo nějak tak ukončené. A vůbec jsem nepochopila, proč se poslední díl jmenoval The Wedding, ale to celkovému hodnocení moc neubírá.
Celkově: 90%

5. série (2001 - 2002)
Opravdu nemám ráda to, jak postavy mizí bez vysvětlení. Prostě v jednom díle jsou a v dalším ne. Docela by bodlo, kdybychom věděli, kam se poděla Georga, Renee, ... Poslední díl jsem si představovala úplně jinak, tak nějak jsem věřila v happy end, možná že všichni budou sedět dole v baru a smát se a vzpomínat, ale tohle jsem rozhodně nečekala. Nevím, co mám s posledními díly seriálů, ale vždycky mě dostanou do kolen a celé je probrečím. Ally nebyla vyjimkou. Jelikož jsem na Bygones koukala ve dvě ráno, musela jsem se hodně držet, abych nebrečela nahlas a nevzbudila tak celý barák, ale brečela jsem fakt hodně. Thank you Ally, it's been pleasure to watch you.
Celkově: 85%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %