tftka

off
JménoTereza
Věk
BydlištěČeské Budějovice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky tftka
plakát
Lovci pokladů: Na hraně historie
18. ledna 2023
další názory k seriálu

:(

Nezvládla jsem ani dva díly, jelikož to pro mě bylo dost náročný i tak. :D
Pro mě bohužel naprosté zklamání.
Zbožňuju filmy, seriály, knihy, hry atp. s námětem hledání pokladu, i proto jsem se rozhodla tomuhle dát šanci. K tomu, že v dnešní době všude rvou ženy, LGBT tématiku, POC, anti misogynii a všechno možný, se stavím neutrálně, jelikož někdy to může být zpracované do příběhu dobře. Hlavní hrdinka mi je dokonce i sympatická (i přesto, že mi připadá, že je poměrně taková nijaká), nicméně její nejlepší kámoška mě vytáčela, jelikož mám pocit, že to je přesně nějaká připitomělá aktivistka, která zmiňuje různý v dnešní době populární témata, co jsem před chvílí zmínila, a přitom pro příběh v tu chvíli nemají význam a situace by se dala zvládnout i jinak, více přirozeně (např. scéna na pánských záchodech - jakože co?).
Navíc mě zklamaly hádanky, jelikož mám pocit, že si člověk musí dost domýšlet a není to takový ten logický závěr (oproti původnímu filmu, kde vše dávalo dokonalý smysl, pokud jste měli dostatek znalostí - tady prostě víte, že je před vámi hádanka a hrdinka najednou bez jakékoliv nápovědy ví, jak ji vyluštit, ale nikdo vám neřekne, jak to ví).
Já nevim, no, za mě fakt příšernost s divnýma charakterama a nezajímavými hádankami.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
0 %
plakát
The 100
14. ledna 2021
další názory k seriálu

Jeden z těch nejlepších

Já miluju dystopické a postapo dějové linky, takže tohle mi doopravdy sedlo. Prvních asi tři série jsou skvělé a nemohla jsem se nabažit.
Krutý svět, ve kterém jsou postavy nuceny přežít a žít, jim nic neulehčuje, a to ani ve chvíli, kdy si myslí, že možná našli spojence, protože v takovém světě, se může kdykoliv všechno změnit.
Naprosto jsem si zamilovala vývoj postav, jelikož každá má své přednosti i stinné stránky, se kterými musí nějakým způsobem pracovat a vzhledem k tomu, co všechno se v seriálu děje, se musí přizpůsobovat, přehodnocvat své názory a měnit sami sebe, aby přežili.
Bohužel se ale i s tímhle seriálem stalo to, co se všemi dobrými seriály - postupně tvůrcům dojdou nápady, takže se kvalita začne snižovat. Poslední dvě tři série se sice dají přežít, nicméně u některých dílů jsem trpěla, protože to na mě bylo až moc. Občas už to prostě nešlo a jen jsem chtěla bouchat hlavou o stůl.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Fairy Tail (2009)
13. ledna 2021
další názory k seriálu

Příjemné překvapení

Nečekala jsem žádnej zázrak a místo toho jsem dostala naservírované něco, po čem bych jindy doopravdy skočila!
Zajímavý nápad "kouzelnických klanů", kde členové vyráží na výpravy, aby si vydělali peníze a samozřejmě se to různě komplikuje, jsou tu záporáci a tak, nicméně pokud se chcete zasmát, tak trochu vypnout a odpočinout si je to ideální.
Nicméně takový varování pro starší diváky: pokud už nejste v pubertě, možná se vám to bude zdát až trochu dětinský a chvílema až moc jako sbírka motivačních citátů a plakátů s koťátkama.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Sword Art Online
13. ledna 2021
další názory k seriálu

Skvělý, ale...

Ten nadpis je asi dostačující vysvětlení. Je to naprosto skvělý, ale jen dokud jste v prostředí SAO. Když se pak prostředí změní, začne to být takový meh.
Takže jo, dávám tomuhle sice 100 %, nicméně opomínám to, že to třeba vůbec má druhou sérii, protože taková věc vůbec nemusí existovat.
Jako vážně. Pokud máte rádi tyhle gaming seriály, tohle anime by vám nemělo utéct! Ale pak si rozmyslete, jestli se vůbec. hcete podvíat na druhou sérii. A neříkejte, že jsem vás nevarovala!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Pokémon
13. ledna 2021
další názory k seriálu

Ideál na odpočinek a zasmátí

Všem je asi jasné, že tohle nebude úplně skvělé a dokonalé ve všech ohledech, nicméně myslím, že k takovému odpočinku nebo k zasmátí je to ideální anime. Plus je, že vám asi jen tak nedojdou díly... a taky to, že se vrátíte do dětských let a vzpomenete si, jak jste chtěli taky v deseti vyrazit do světa chytat pokémony.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Attack on Titan
13. ledna 2021
další názory k seriálu

Překvapení od prvního dílu

Do tohodle jsem šla hlavně proto, že to vypadalo dystopicky a bylo vidět, že to bude drsnější. .. Tak nějak jsem ale nečekala, že mě to chytne hned asi v prvních pěti minutách.Než se nadějete, stane jeden zvrat, pak druhej a pak další. No a pak zjistíte, že jste shlédli celou sérii za jeden den.
Nevím, k čemu přesně bych to přirovnala, nicméně si myslím, že je to naprosto idální pro lidi, co mají rádi dystopii, která může být lehce do fantasy/scifi.
Jestli si říkáte, že tohle by mohl být váš šálek kávy, tak neváhejte ani o minutu dýl, protože tohle je epický od začátku až do konce!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Pán času
26. února 2015
další názory k seriálu

Timey Wimey stuff

Jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděla, ale jeho kvalita postupně klesá. 9. a 10. Doctor měli úžasné epizody, krásné nápady a nic se nepřehánělo. U 11. Doctora kvalita postupně tak nějak klesala, ale bylo to vynahrazeno všeobecně oblíbenou pomocnicí Amy.
Vždycky jsem měla ráda fanatsy a scifi, proto jsem se rozhodla na tenhle seriál podíval a úplně mě uchvátil. Doopravdy jsem si oblíbila všechny Doctory - každý je něčím jiný a zajímavý, každý je něčím specifický.
Bohužel je ale vidět postupný úpadek. Většinu epizod, hned od začátku, jsem hltala ve velkém, šíleně jsem se těšila na další díl a nemohla jsem vydržet, až budu mít čas na to, abych se na další díl koukla. U 11. Doctora to už přestalo být takové. Většina dílů byla super, ale byly tam takové ty občasné úplně mimo díly. Neříkám, že takové díly jinde nebyly (byly, všichni víme, že byly), ale připadalo mi to častější. Na Claru jako spolčenici jsem se strašně těšila a oni z ní nakonec udělali chudinku. A nejvíc to schytal Peter Capaldi. Jako Doctor je úžasný, ne že ne, smekám. Ale scénáře už tak dobré nejdou a tak to se seriálem jde trochu z kopce, alespoň podle mého. Jeden díl je výborný a koukám na něj s úžasem a další díl je naprosto o ničem, totálně nudný a nezajímavý a tak nějak moje nadšená opadlo.
Ještě před několika sériemi bych dala 100%, ale teď už ne, bohužel.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Dominion
17. srpna 2014
další názory k seriálu

Slibný začátek, ale...

Když jsem se koukla na první díl, seriál mě zaujal. Velmi zaujal. Těšila jsem se, že to konečně bude něco nového a zajímavého, co budu sledovat. Bohužel už u druhého dílu jsem začala větřit, že někdo do toho nedal, co mohl. Seriál se tak stal neprostým průměrem. Líbí se mi představa vyšších a nižších andělů a že andělé nejsou buclatí amorkové s úsměvy na tvářích, ale pěkně nasraní zabijáci. Ale to je asi tak jediné. Příběh šíleně zaostává za efekty a hereckými výkony.
I když, ne že by některé herecké výkony byly zrovna úžasné.
Přesto se mi nechce nad Dominion zanevřít a doufám, že alespoň těch pár dalších dílů bude o něco lepších, protože seriál má super námět.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
50 %