avatar uživatele

Ajvinka

off
JménoI
Věk25 let (Lev)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Ajvinka
plakát
Temný případ
11. září 2015
další názory k seriálu

Škoda

První série mě bavila neuvěřitelně, druhá vůbec a po 3 dílech jsem skončila. Nesmírná škoda!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Flash
4. ledna 2015
další názory k seriálu

The fastest man alive

No nějak mě nenapadá co říct, prakticky tu platí to samé jako u Arrowa, akorát tu jdou přes superschopnosti. To samozřejmě není nic nic špatného, ale nic se nemá přehánět ;)
Nevím jestli je to jenom mojí zvrácenou osobností, ale přijde, že v Central City je všechno růžové. Asi už jsem si moc zvykla na brutální Starling :D
Postavy mi nesedly tolik jako ty z Arrowa, ale jsou fajn :) Ale na druhou stranu musím uznat, že tento seriál má skvělého padoucha a jsem zvědavá, jak se o bude všechno s ním vyvíjet ;)
Celkově jsem asi prostě čekala trochu víc, ale pořád je to velmi povedený seriál a palec nahoru :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Arrow
4. ledna 2015
další názory k seriálu

You have failed this city!

Musím přiznat, že toto byla tedy jízda.
Ale hezky od začátku. Budu upřímná, Arrow jsem začala sledovat už asi v červnu a zvládla jsem asi 8 epizod. A pak jsem prostě přestala. Nechytlo mě to a tak jsem Arrowa pověsila na hřebík.
V září se, ale ke mně doneslo, že začíná seriál o Flashovi, ale že je to spin-off. Tak jsem se smířila s tím, že, mám smůlu. A dlouho se nic nedělo.
Až na začátku prosince, kdy se seriály blíží k midseason finálím sem zase zachitila, že oba seriály jsou skvělé, a že Arrow je na úplně jiné úrovni než na začátku.
No a tak jsem mu dala druhou šanci a nelituji! Od druhé poloviny první série už jsem prostě nemohla přestat. Zamilovala jsem si postavy a konečně mě jejich osudy začaly zajímat. Dokonce mě začaly bavit flashbacky z ostrova, které jsem před tím považovala za nejslabší část.
Nejoblíbenější postava bude v tomto případě háček. Řekněme prostě původní Team Arrow :)Ale s tou nejméně oblíbenou postavou to bude lehčí. Laurel. Já tu holku prostě nesnesu!
Seriál mě nakonec velmi mile překvapil a přes naše těžké začátky se zařadila mezi velmi oblíbené. A dokonce předčil i Flashe, kvůli kterému jsem na něj prakticky koukala :D
P.S. I jako věrná Marvel-girl musím uznat, že Hawkwye by na Olivera prostě neměl :D

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Sherlock
26. listopadu 2014
další názory k seriálu

Život na Baker Street 221b

Baker Street 221b, každý člověk, který se je aspoň mírně v obraze, si tuto adresu vybaví jako domov slavného fiktivního detektiva z 19. století. Jak by to však vypadalo na této adrese dnes kdyby tam Sherlock Holmes stále žil? BBC nám to podává na stříbrném podnose.
Před objevením seriálu jsem už dřív viděla oba dva filmy s Robertem Downeym Jr. a líbili se mi. Ale nikdy jsem neměla takový ten postoj, že bych ho příjmala jako jediného představitele Sherlocka, a nebránila jsem se jiným zpracováním.
Sherlocka od BBC jsem objevila náhodou přes mojí mamku. Mamka jako velká fanynka Benedicta Cumberbatche si na iPadu otevřela IMDb.com s jeho filmografií a tam jsem uviděla Sherlocka. No a další den jsem měla zkouklý první díl a následující víkend jsem dokoukala všechny epizody.
Sherlock je neuvěřitelně zábavný.Seriál umí být velmi temný a v druhé chvíli se najednou hihňáte :)
V každé epizodě se divák na věc podívá dvěma pohledy. Super mozkem Sherlocka Holmese a obyčejně smýšlejícím mozkem Dr. Johna Watsona.
Jedna věc, kterou na seriálu obzvláště miluji je grafické zpravování Sherlockova "myělenkového paláce" a celkové zpracování jeho myšlenkových proudů.
V tomto seriálu však člověk nesmí zapomenout ani na úžasné vedlejší postavy jako Irene Adler, Marry Watson nebo nejpadouštějšího padoucha James Moriartyho.
Musím říct, že první dojem, který jsem ze seriálu měla by se dal popsat jako Mentalistna na vyšším levelu ;)
Seriál mě velmi nadchl a jsem schopná koukat na epizody stále dokola :)
P.S.JohnLock forever <3

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Mentalista
26. listopadu 2014
další názory k seriálu

Bystrá mysl

Mentalista byl seriál, u kterého jsem se jeden večer rozhodla, že ho budu sledovat. Občas jsem viděla nějaký ten díl na Nově, ale rozhodně nic pravidelného. Nikdy jsem však nebyla nucena litovat mého rozhodnutí zkouknout všechno od začátku.
První sérii jsem zvládla ve dvou nocích. Další série trvaly trochu déle, ale do 2 měsíců jsem měla hotovo.
Je to ten typ seriálu, který s vámi zůstane a s chutí se vždycky podíváte v TV na díly, které jste viděli už třeba dvakrát.
Postavy, a obzvláště Patrick Jane osobně, jsou nezapomenutelné.
Jediné mínus pravděpodobně budou "výplňové" epizody, které jsou zařazeny jen kvůli natáhnutí sérií.
Mentalista je skvělá kriminálka se skvělými postavami, skvělou dějovou linií s Red Johnem (i když slabším ukončeném jeho příběhu) a skvělou epizodou 6x22 Blue Bird :)*

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %