avatar uživatele

Mirabelle

off
JménoKateřina
Věk
BydlištěHavířov
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Mirabelle
plakát
Společná terapie
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

common law

Skvělí herci, kteří se role ujali opravdu výborně. Konečně kriminálka, kde nepřevažují dokonalé technologie a dokonalé zločiny.Taktéž Travis a Wes nejsou dokonalí a mají své chyby, což dělá seriál ještě přirozenější.Děj se odehrává na malé policejní stanici, které velí meditující boss:) Obecně je děj velice neobvyklý a vtipem přímo srší. Nápad z manželskou poradnou tu ještě nebyl. Zřejmě nejsem jediná, která si myslí, že této krimi-komedie je vážně škoda, alespoň další sérii navíc by si rozhodně zasloužila :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Batesův motel
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Vynikající postavy

Alfredovo Psycho jsem neviděla, ale možná tím lépe,poněvadž díky tomuto je člověk stále překvapený a plný očekávání co se stane příště. Jsou zde naprosto dokonale propracované postavy. Vera (Norma) ukázala svůj talent v plné parádě. Ovšem její syn Norman to s ní rozhodně nemá lehké, protože opičí láska, kterou mu věnuje mu působí trošku ujmu na zdravém rozumu. Tento mladý herec rovněž předvádí neskutečný herecký výkon. Působí tajemně, mile, ale zároveň má trošičku vražedné sklony :P Velice jsem si oblíbila jeho bratra, protože narozdíl od Normana není maminčin mazánek a stále má čím překvapit.

Hotel působí rovněž tajemně a pochmurně,což seriálu dodává tu správnou atmosféru.

Celkově je seriál nápaditý a občas i děsivý. Nemůžu se dočkat druhé řady, která nám nabídne možná víc než samotná první série.

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Ray Donovan
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Povedená famílie

Naprosto skvělý výběr herce pro roli Raye. Přirozeně charismatický chlápek, který si prošel traumatem v dětství,což ovlivnilo jeho chování a postoje v dospělosti. Mohl si však dát na čas s výběrem manželky, neboť více psychicky labilní druhou polovičku si najít nemohl. Ostatní postavy jsou perfektně propracované, každá je něčím specifická. Díky rodinným vztahům, traumatům a jednáním těchto postav je seriál naprosto odlišný od ostatních. Nelze hodnotit jinak, než pozitivně.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Ravenswood
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Město, kde se zastavil čas

Konečně dostal Caleb šanci se pořádně projevit. Do tohoto seriálu se mi tato postava hodí, protože na mě působí tajemně jako samotné městečko. Ostatní postavy mě nijak neohromily. Zarazilo mě, že o pár kiláků dál od Rosewoodu, existuje město, kde nevysvitne slunce a telefon mají z doby, kdy ho pan Alexander Bell zavedl na trh. Každopádně děj se nám pěkně rozjel, je to napínavé, zajímavé, neobvyklé a především děsivé. Hodnotím pozitivně, nevím však zda tento kousek bude dlouhodobějšího charakteru, ale na vyplnění pauzy PLL bohatě stačí :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Superkočky
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Nenadchl, neurazil

Tento seirál je takový průměr. Typické teenage drama. Vztahy, intriky, podpásovky...o tomto je celý seriál. Přesto však právě tyto vztahy a podpásovky dokážou člověka vtáhnout do děje. Hrají zde sympatičtí herci a kupodivu se to neodehrává na střední škole. Taktéž můj obdiv získaly akrobatické scény. Myslím si že se ukončil v pravé chvíli.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Mistresses
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Surprise

Seriál hodnotím kladně. Líbí se mi že děj se netočí pouze kolem Savi, ale jsou zde propracovány scény všech postav. Co se týče závěru 1. série, mile mě překvapilo,že to neskončilo tak, jak by každý očekával. Tudíž se pro mě tento seriál stál nepředvídatelným a nemůžu se dočkat toho, čím nás tvůrci překvapí v další sezóně :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Království
10. listopadu 2013
další názory k seriálu

Překvapivá novinka

Po čtyřech dílech musím podotknout, že mě seriál stále překvapuje. Je fajn, že konečně natočili historický seriál, který se zaměřuje na omladinu. Většinou jsme zvyklí, že historie je spojena s násilím a sexem. Zde tvůrci ukázali,že diváky lze zaujmout i jinými scénami. Je to pro mě něco nového a má to šťávu. Doufám že seriál se dočká alespoň několika sérií, neboť má opravdu velký potenciál do budoucna:)

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %