avatar uživatele

market.f

off
JménoMarkéta Frömelová
Věk28 let (Váhy)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky market.f
plakát
Bílá královna
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Intriky, lži, historie

WQ je bezesporu zajímavé dílko. Historicky velmi zajímavé se zpracováním na vysoké úrovni. Ale přesto, že historické seriály mám v oblibě, toto dílko si mě nedokázalo udržet do konce. Nevím co mě na něm přesně nesedělo, ale něco tam být muselo. zrušení po první sérii mě tudiž moc nepřekvapilo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Merlin
16. listopadu 2013
další názory k seriálu

Begining of myth...

Pokud čekáte jakési zpracování staré legendy tak rovnou jděte o dům dál. Merlin není žádný moudrý starý čaroděj a Artuš není vyzrálí všemi oblíbený král. A to je na tomhle seriálu největší plus.

Merlin jako mladý nezkušený čaroděj přichází na Camelot, kde je magie zakázaná a naráží zde na povýšené princátko Atruše. Ironií je že právě díky magii se Merlin stává sluhou Artuše, kterého nemůže vystát. Ale ejhle ono to nějak začne fungovat, stejně jako seriál který se stal oblíbený díky této dvojici hlavně. Z dalších postav musím vyzdvihnout Katie McGraht jako Morganu. Z rytířu jsem si zamilovala Gwaina v podání Eoina Mackena.

Nečekejte nic moc světoborného a i ty historické nepřesnosti je třeba skousnout, nemluvě o klišé kterých je tam požehnaně. ALE pobavíte se při spoustě vtipných situací.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Krevní pouta
16. listopadu 2013
další názory k seriálu

Kniha x Seriál

Knihy jsem četla až po shlédnutí seriálu a styl jakým jsou psané se mi hodně líbil. Seriál se jich držel jen asi první dva díly i když náznaky na ně je možné postřehnout /podle mě/ i později.
Moje neoblíbenější postava v seriálu je Henry, ale v knihách mám ráda i Vicky. Plus pro mě je, že oba herci se na ně skvěle hodí. Jen mě trochu mrzel konec seriálu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Dívka odjinud
16. listopadu 2013
další názory k seriálu

Čím dál lepší

Na LG jsem narazila náhodou a hnedka mě zaujala. Annu Silk v hlavní roli moc nemusím, na sukubu mi prostě nesedí (jediný díl kde mi na ní seděla a opravdu mi nevadila byl 3x1), ale zvykla sem si na ní. Koho budete milovat hnedka od první scény je Kenzie v podání Ksenie Solo. Ta holka je skvělá.Později se k ní přidá Vex a dokonalý magnet na diváky je na světě.
Jako obrovský klad je neotřelé téma s novým neokoukaným pohledem. S každou další řadou se kvalita rapidně zvyšuje, proto za první řadu dáván 65%, za druhou 75%, za třetí 80% a za čtvrtou (sice po jednom dílu, zato s wau nástupem) 90%. Suma sumárum tedy 80% a kdyby to šlo tak 85% Doporučuji.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Tajemství kruhu
16. listopadu 2013
další názory k seriálu

Nezaujal

U SC jsem vydržela do desátého dílu a upřímně že jsem ho nedokoukala mi nějak nevadí. Opět ucházející nápad ale to zpracování...
Od J. L. Smith jsem četla předlohu k The Vampire Diaries a... ty knihy jsou podle mě děsné a myslím, že i předloha k SC není o moc lepší podle stylu psaní autorky. Někomu se to může líbit ale můj názor je prostě takový.
60% za to, že mě udržel až do 10. dílu. jinak 50%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Da Vinciho démoni
13. listopadu 2013
další názory k seriálu

Leonardo s velkým L

Leonardo DaVinci...pokud si představíte starého uznávaného umělce jste na velkém omylu. DD nám ukazují nový pohled na život tohoto malíře než se stal legendou. Tom Riley je jako Leonardo naprosto geniální ale postavu kterou já osobně miluji je Riario Blakea Ritsona. Tuto dvojici prostě musíte milovat (nebo alespoň jednoho z nich :D). DD podle mě (a za tento výrok budu pravděpodobně ukamenována :D) dosahuje úrovně Sherlocka ač je to rozdílný žánr. Ať se mnou budete souhlasit či nikoliv vřele doporučuji.

77 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
85 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
12. listopadu 2013
další názory k seriálu

Potenciál

Na tenhle seriál jsem byla hodně zvědavá už jen díky reakcím které vzbuzoval. Pilot byl lepší průměr a i zbytek dílů nějak výrazně nevyniká. Za velký klad považuji efekty, na kterých se naštěstí nešetřilo. Myslím že je tu ale dost velký potenciál ke zlepší v ostatních částech (čtěte dialogy a scénář). Agenti neurazili ale ani nezklamali tak uvidíme jestli ten potecál dokáží rozvinou a upotřebit.:)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Původní
12. listopadu 2013
další názory k seriálu

Jen tak dál...!

Spin off Vampire Diaries mě ohromě baví s každým dílem víc a víc. Původní tu dostali více prostoru a je to znát. Jen doufám že to jako u VD tvůrci nesklouznou k naprostým nelogičnostem. Nezařadila bych ho k nejkvalitnějším seriálům, ale na CW je to velmi dobré.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Ravenswood
12. listopadu 2013
další názory k seriálu

Rozpačitost

Na tento seriál jsem se hodně těšila, protože mám ráda Pretty Little Liars a obzvlášť Caleba. Pilot vypadal slušně ale pak...Nevím jestli je to zkrátka tím, že čtu /převážně/ a koukám na strašidelnější věci, ale nudím se a ani Calebovi už se to moc nedaří zachraňovat. Zajímavé téma, slušné zpracování ale... Jestli kouknete nechám na vás, jako výplň volného času to není špatná volba.

edit 22.11.: Vypadá to že se to přeci jen rozjede takže jsme ráda že jsem vydržela do pátého dílu. Hodnocení teda trochu zvedám ale jen o trochu za ten rozjezd.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Sherlock
11. listopadu 2013
další názory k seriálu

Nové podání klasiky

Nikdy bych nevěřila, že to může fungovat ale hnedka od první epizody si mě seriál získal. Benediktovo podání Sherlocka je naprosto úžasné a nemluvě o zpracování zbytku seriálu. Britové mají velmi dobré seriály a Sherlock 21. století mě v tom jen utvrdil:). Všem vřele doporučuji!:)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
2/2
12