avatar uživatele

Moloch

off
JménoPatrik
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Moloch
plakát
Knihovníci
31. prosince 2014
další názory k seriálu

škoda ho

Proč, proč, proč !!! :( Musím přiznat že na tento seriál jsem se těšil jako malej, protože jsem miloval Warehouse 13 a i Lovci pokladů nebyli špatní. Hlavně se mi líbil i Flyn Carson (Noah Wyle). Po prvním dvoj díle který se dal dívat jen díky němu a zjištění, že se tam asi už neobjeví jsem byl zklamán. Ale přesto jsem tomu dal šanci, což byla očividně chyba. Bez něj je seriál slátanina nesmyslů ve všech ohledech. Kdyby se třeba ve 2. sérii stal hlavní postavou tak bych to i moźná přetrpěl, ale jinak to asi nemá význam. Většinou malé hodnocení nedávám, ale tohle prostě na víc nemá, což je velká škoda, doufal jsem že to nahradí Warehouse 13.

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
30 %
plakát
Bitten
16. ledna 2014
další názory k seriálu

Bitten

No čekal jsem od toho trochu víc, ale budu optimista a počkám co přinesou další díly. Částečně hlavně protože se mi líbí "hrdinka" seriálu už od té doby co se objevila ve Smallville. Efekty přeměny ve vlka se mi líbí ale přeci jen by efekty celkově chtěli možná trošku dopilovat. Myslím si že má seriál docela potenciál když ho vezmou za správný konec a bude to i trošku krvavější a temnější. Hlavně prosím ne další teen seriál. Trochu mi vadí ty jména Elena, Jeremy atd. really..... já vím byly sice v knížce ale taky je mohly změnit a být trochu originálnější :/. 70%

Musím říct že po 11 epizodách mě baví čím dál tím více je to úplně zase něco jiného z tohoto světa tesáků. Nedočkavě čekám na další díly a na to jak to vše dopadne a co přijde dál. Zvyšuji na 90%. Super seriál.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %