Mabel

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Mabel
plakát
2 $ocky
14. ledna 2018
další názory k seriálu

Seriál zažil lepší časy

A to doslova, do třetí sezony se jednalo o sledovatelný seriál se spoustou sarkastického humoru. Opakovaný vtip přestane být vtipem stejně jako narážky na Hanovu výšku. Čekala jsem, že v posledním díle uvidím útržky z filmu o Caroline. Dvě servírky, co se nechtějí dostat z bistra, i když jedna má diplom z Whartonu a druhá by mohla pracovat jako dealerka, mi chybět nebudou.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Prolhané krásky
28. června 2017
další názory k seriálu

Sedm let s PLL

Netušila jsem, že se někdy dočkám konce. Moje prvotní představa byla, že jestli umře A, přijde na řadu B. K mé smůle nepostupovali po písmenech, ale po A-Team, Red Coat, Black Widow, A.D. Samé slepé uličky, které mě měly udržet u obrazovky se zápisníkem. Chtěla bych hodnotit každou sérii zvlášť, ale já nedokážu nějak rozpoznat, co v které bylo. Mé nadšení trvalo tuším do začátku čtvrté série, kde jsem si uvědomila, že celé je to běhání v kruzích v kukuřičném poli. Tvůrkyně mohla volně vycházet z předlohy a na to celý seriál doplatil. Očividně sama nevěděla, kdo bude A. Předhazování jmen a motivů se stalo každodenním chlebem lhářek, které jako správné postavy slasheru neviděly a neslyšely (hlavně moje rady za obrazovkou).
Pozitivně hodnotím představitelku Spencer, kterou jsem si opravdu zamilovala.
Za to postava Emily mi pila krev od pilotu. Nemastná, neslaná s pěti výrazy. Modelka Shay Mitchell, která ji ztvárnila, dokáže i na fotkách předvést víc výrazů, než za 7 let hraní Emily. V čem je problém nevím.
Poslední díl jsem dokoukala s otevřenou pusou a tuctem otázek. To, že zopakují jako hlavní zápletku prvek co nestydatě využili dvakrát předtím. Hanba jim a nemluvím vůbec o tom, že Marlene King prostě využila fanouškovskou teorii a prostě ji tam vrazila. Neobtěžovala se vymyslet si vlastní, tak od čeho ji platí. Ne neberu to jako vyhovění fanouškovské komunity. Znovu spojení starých shipu a možnost nechávat si otevřená zadní vrátka pro možné pokračování nekomentuju.
Doporučila bych seriál někomu. Ne, ale budu na něj možná za pár let vzpomínat s láskou. Až odpadne po finálová naštvanost a vše přemůže nostalgie.

Rada: Jestli se někdo odvážíte, tak doporučuju notýsek, tužku a všímat si maličkostí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %