avatar uživatele

paju99

off
JménoPavlína
Věk
BydlištěPardubice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky paju99
plakát
Upíří deníky
30. září 2015
další názory k seriálu

Prototyp seriálu, u kterého tvůrcům dochází nápady

(Může obsahovat drobné spoilery!)
Před lety, kdy byly v éteru pouze tři série. Jsem se na doporučení kamarádek začala na seriál dívat. A podlehla jsem mu. Podlehla jsem těm postavám, příběhu, té tajemnosti, zápletkám. Byla jsem tím doslova posedlá. Seriál se stal mou závislostí a já neměla na práci nic jiného, než volný čas strávit sledováním tohoto seriálu. První tři série jsem viděla snad třikrát. Každý díl.
Pak přišla čtvrtá série, a pak pátá... Hlavní postavy odcházeli, působivý vzhled seriálu se vypařil. The Vampire Diaries je tím přesným prototypem seriálu, kdy tvůrcům docházejí nápady a melou z posledního, je prototypem seriálu, který po svém vrcholu díl po dílu upadá. Stává se klišoidním a už to není tak, jako dříve. Už to není ten seriál, který jsem před lety milovala, ale jen jeho parodie. Dle mého názoru měli seriál ukončit někdy koncem třetí série, nejpozději s koncem série čtvrté. Seriál by si uchoval svoji působivost, která by si zasluhovala nějakého budoucího re-watchingu.
Dávám 60% za legendárního Damona jakožto bad boye, rodinku původních (Jejichž odchod definitivně zatloukl poslední hřebík do rakve.) a celkově začátku, prvním třem sériím, které stály za to.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %