avatar uživatele

sju12

off
JménoZuzana
Věk31 let
Bydliště
Twitter@SjuSpackova
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky sju12
plakát
Život v divočině
18. června 2014
další názory k seriálu

A F R I K A

Mam slabost pro Afriku a tak jsem se dala do tohoto serialu. Uz prvni dil me prijemne prekvapil. Necekala jsem zadne drama, takze jsem s oddychovym prubehem, okorenenym zabery na krasnou prirodu, byla naprosto spokojena. Trinact dilu jsem si uzila a casem prislo i nejake to napeti :))

PS: Leah Pipes mi nebyla zrovna dvakrat sympaticka.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Čarodějky
16. června 2014
další názory k seriálu

S Prue, bez Prue?

Kde jsou ty casy, kdy jsem litala po dome a hrala si, ze jsem Piper a vsechno zmrazovala?

Prvni tri serie jsou pro me dokonaly, uzasna old schoolovka, ktera me neprestane nikdy bavit. Uzasna Shannen Doherty, jako Prue naprosto excelovala. O to horsi pro me bylo, kdyz ze serialu odesla.

S novou sestou sla kvalita serialu znacne dolu. Tvurci jakoby uz nevedeli, co do serialu vsechno nacpat, dej nedej, kdyz nevime coby, strcime tam zase Colea a jeho zle JA a mame zase na serii vystarano. Carodejky jsem prestala sledovat, kdyz se Phoebe ostrihala na kratky sestrih. Jakoby s jejimi vlasy odesla i posledni kapicka kvality, kterou si serial jeste drzel.

Samozrejme jsem ale neodolala a podivala se na posledni dil, ikdyz jsem nevedela ani hlavu, ani patu, co se tam delo, bylo mi to vlastne jedno, hlavne, ze jsem videla happily forever after. Takze jsem mela pocit, ze mi stejne nic neuniklo. Na prvni tri serie se vzdycky rada podivam, mozna i na zacatek ctvrte, ale pak uz proste moc tri fakt nefunguje.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Dallas
16. června 2014
další názory k seriálu

DŽEJÁR FOREVER!

At si kazdej rika co chce, kdo se nedival na Dallas, byl tezce mimo. Ja se divala s dedeckem a milovali jsme J.R. Ewinga naprosto bezmezne! Na tehdejsi dobu to byl obrovsky hit, ktery otevrel dvere do sveta dalsi serialove tvorbe. A kdo mel rad puvodni Dallas, rozhodne nepohrdnete ani novym pokracovanim :))

RIP Larry Hagman, ktery dal tomuto serialu tvar i dusi.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Doktorka Quinnová
16. června 2014
další názory k seriálu

,,Mikejla Kvinová"

Moje maminka a babicka ten serial absolutne hltaly. A ja taky. Posledni reprizu jsem chytla nekdy na stredni, kdy jsem z toho mela vazne Vanoce a na dr. Quinn jsem se tesila jako mala holka a hltala kazdy dil, ktery prinasel patricnou davku pouceni a trochu komicke vlozky, a to kdyz nase Majky operuje mozek nekde na stole tupym skalpelem svemu adoptivnimu synovi. Nebudu zapirat, ze mi obcas vsevedouci doktorka nelezla na nervy, protoze prece vsechno znala a umela. Ale nastesti serial nebyl postaven jenom na ni a byla tam spousta skvelych vedlejsich postav, ktere jsem si oblibila. Takze, az nahodou jednou zase narazim na Mikejlu v TV, rada se podivam! :))

PS: Kdyz jsem mela jako mala anginu, videla jsem dil, kdy sestra doktorky umira na zaskrt. No co asi, hned jsem si myslela, ze mam zaskrt taky :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Ptáci v trní
16. června 2014
další názory k seriálu

Ou, ou...

Nikdy nezapomenu na tusim prvni, nebo druhy dil, ve kterem je bratr hlavni predstavitelky usmrcen kancem. Od te doby se bojim chodit do lesa. Kazdopadne jako mala jsem to absolutne nechapala, ale tesila jsem se na kazdou reprizu, a ze jich bylo. Mozna bych se podivala i na nejakou ted, uz jenom kvuli te nostalgii :)))

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
40 %
plakát
Láska ve hvězdách
14. června 2014
další názory k seriálu

Skoda zruseni...

Vlkodlaku a upiru uz je moc, tak natocime neco s mimozemstany.

Nejspis bych si to nepustila, kdyby v hlavni roli nebyl obsazen Matt Lanter, ktereho znam z 90210. Prvni dil nebyl az tak spatny a tak jsem si pustila i druhy a svete div se, zacalo me to dost bavit. Proste bylo to konecne neco jinyho, nez nam ted vsude cpou. Samozrejme, ustredni par, proti kteremu se vsechno spiklo, to je proste klise, ktery tady je a bude vzdycky, ale bylo paradne vykresleno na pozadi mimozemskeho zivota na nasi planete za par let. Serial mel urcite potencial, ktery mohli vyuzit na vice, nez na 14 dilu, takze skoda, ze jsme se nedockali druhe serie. Osobne totiz nesnasim, kdyz serial utnou v nedoresene situaci. Neco slo udelat lip, neco ne. Fanousky si urcite nasel, ale jak rikam, je tezky zvitezit nad vlkodlaky a upiry.

PS: Taky vam Emery tak desne pripominala Elenu?

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Zdivočelá země
14. června 2014
další názory k seriálu

Sen kovboju...

Tohle je pro me absolutni spicka, co se ceskyho serialu tyce. Na serial jsem se divala jiz jako mala holka a na posledni dil jsem se divala jako dvacetileta. Mezitim jsem videla "Zdivocelku" nekolikrat, klidne jsem se divala nekolik dni v tahu, slzy tekly proudem pokazde a nikdy me neomrzela. A neomrzi!

Martin Dejdar, pro me nekdo, kdo patri mezi nejlepsi ceske herce. Kdo nevidel jeho Maderu, muze si to jenom tezko myslet. Nechapu, jak clovek s jeho talentem se mohl snizit k tomu, aby hral neco, jako je Ozzak.

Uzasna hudba, uzasny pribeh.

A PREDEVSIM UZASNEJ MADERA A JEHO KOVBOJOVE.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
První republika
14. června 2014
další názory k seriálu

Klara a Vladimir....

Ceska televize a jeji serialy jsou pro me zaruka kvality. Prvni republika se povedla a mne se velice libila. Povedlo se predevsim herecke obsazeni, ktere jste si rychle zamilovali a samozrejme pribeh zaujal take. Trosku natahovani, ale to je snad v kazdem serialu, ze ano :) Za me jednoznacne palec nahoru, tesila jsem se na kazdy dil a nemuzu se dockat druhe serie. Proste CT umi!

Dale hodnoceni deje a postav, pozor SPOILERY:

Od zacatku jsem fandila Klare a Vladimirovi, tudiz me iritovala Magdalena. Co tak sleduju diskuze, na postavu Klary je docela velkej "hejt", ale ja bych se ji rada zastala. Jaroslava si nikdy vzit nemela, mela odcestovat s rodici do Ameriky. O rodice prisla, Vladimir zmizel neznamo kam a ona zustala zasnoubena s Jaroslavem. Samozrejme v te dobe zrusit zasnuby bylo neco nemyslitelneho, zvlast, kdyz zustala sama pouze s bratrem. Tudiz si Jaroslava vzala. Nikdy nebyla stastna a pak se objevil jeji milovany Vladimir. Vladimir pak skocil jednou na Magdalenu a bylo z toho dite a bohuzel i svatba. Je pravda, ze Klara si pak myslela, ze Vladimir zabil jeji rodice, ale uznejte, kdo by si to nemyslel? Vsechny dukazy byly proti nemu. Kazdopadne, kdyz si myslite, ze vam zabila rodice vase osudova laska, tak je to nepredstavitelny. Nakonec se vsechno vyresilo a Klara je s Vladimirem. Ten se rozvedl s Magdalenou a vsichni ti, co rikaji, ze je to nespravedlivy, si jednu lepnete, protoze od zacatku bylo jasny, ze Vladimir a Klara je laska, pres kterou nejede vlak. Magdalena byla jenom takova vsuvka, ktera mela trochu zkomplikovat dej.

Trosku vic jsem se pro ten dej nadchla, protoze Marketa Plankova je mi fakt sympaticka a jeji postava Klary je odsuzovana naprosto nesmyslne. Ale kazdyho nazor :))

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
4. června 2014
další názory k seriálu

LEGENDA!

Moje prvni serialova laska vubec. Byla jsem prcek a Buffy pro me tehdy byla nejvetsi hrdinkou. A zustava ji dodnes, stejne jako Sarah Michelle Gellar, ktera je a vzdycky bude moji nejoblibenejsi hereckou.

Mohla bych tady popisovat miliony slovy, jak je tento serial uzasnej, jenze ja to ani slovy vyjadrit nedokazu. Snad jenom, diky Whedone, ze si mi do zivota privedl Buffy, protoze bez ni si to nedokazu predstavit :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
One Tree Hill
29. května 2014
další názory k seriálu

Absolutni srdcovka na cely zivot....

To je OTH. Kdybych mela tenhle serial popsat slovy, tak to nezvladnu, protoze ho tak priserne miluju, ze to vyjadrit nelze. ,,There is only one Tree Hill and It's your home."

Serial jsem poprve dala na jeden zatah (7 serii, byly prazdniny, neomezeny cas), chodila jsem jenom spat a jist. Stala se z toho moje absolutni zavislost. Serial sleduju porad dokola (vazne, nedelam si srandu), uvodni znelku mam na vyzvaneni jiz nekolik let a proste si to uz bez OTH nedokazu predstavit. Kdyz jsem se divala na posledni dil devate serie, nemohla jsem uverit tomu, ze je to vazne naposledy. A dodnes tomu neverim :(

Dekuju Marku Schwahnovi, ze stvoril OTH, za skvely vyber hercu a prvotridni vyber hudby.

A dekuju, ze mi do zivota dal Brooke Davis.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %