avatar uživatele

sleeky

off
Jméno
Věk42 let
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky sleeky
plakát
Láska je Láska
26. května 2014
další názory k seriálu

Láska

Asi můj nejoblíbenější seriál, viděla jsem ho už vícekrát. Spousta rozmanitých povah, odvážné scény, které jsou zahrány opravdu přesvědčivě. Jediné, co bych vytkla je, že např. Bett mi přijde, že má v každé sérii lehce jinou povahu - buď je to tím, že se na seriálu vystřídalo více autorů nebo účel byl ukázat, že se lidi prostě postupem času mění. Každá postava je zajímavá, není vynechán u žádné postavy její příběh. Jen opravdu může tento seriál působit dojmem, že každá žena v Americe je lesba :-D
Škoda, že se v seriálu nepokračovalo, ale možná také dobře, aby nespadl do jakéhosi stereotypu a nevypadlo z toho něco jak "Tak jde čas".

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Wentworth
26. května 2014
další názory k seriálu

Vězení

Do tohoto seriálu jsem se pustila s obavou, "co z toho zase bude - další seriál z vězení". Ale seriál už po prvním díle překvapil tak moc, že jsem celou sérii shlédla pomalu za den a nemohu se dočkat další série! Tento seriál není o pobavení, i když pár vtípků se tam najde. Osud hlavní hrdinky mi přijde až krutý, což je asi ten důvod, který mě "přilepil" do křesla a nešlo se od tohoto seriálu prostě odtrhnout.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně
26. května 2014
další názory k seriálu

Rizzoli & Isles

Obě postavy jsou perfektní protiklady, které se skvěle doplňují. Dlouho jsem se u seriálu tak dobře nezasmála, jako u tohoto! Je to prostě skvělá oddechovka, i když je to kriminální seriál.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Dívka odjinud
26. května 2014
další názory k seriálu

Lost girl

Musím se přiznat, že seriály a filmy typu "upíři všude kolem nás" opravdu nemusím a proto jsem se dlouho přemlouvala do tohoto seriálu. Seriál mě ale snad po dvou dílech velice překvapil a jsem moc ráda, že jsem se od něj nenechala svým skepticismem odradit!! Napínavý děj, romantiky a hlavně v každém díle nová postava s novými schopnostmi. Opravdu povedený kousek a už se těším na pátou sérii!!!

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %