avatar uživatele

a.srncova8

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky a.srncova8
plakát
Kráska a zvíře
9. ledna 2015
další názory k seriálu

Kráska a zvíře

Já osobně jsem z seriálu nadšená. Líbí se mi že je to něco jiného než upíří, vlkodlaci... Jedná se o agentku Cat a bývalému vojákovi Vincenntovi a jeho kamarádovi J.T. který je znich na mrtvici že se díky případům se kterými Vincent Cat pomáhá se sbližují. I když se některým seriál nelíbí, protože to samozřejmě toto spojení kriminalistiky, akčnosti a romantiky není pro všechny, tak za sebe dávám 90% právě proto že se mi to spojení i příběh líbí :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Ravenswood
11. července 2014
další názory k seriálu

Bavilo mě to, ale skončilo to s otevřeným dějem

Tento seriál mě bavil.Bylo to napínavé a tajemné.Takže nechápu proč nechtějí dát další sérii.Vždycky zrušej další séri a přesto poslední díl skončí s otevřeným dějem jako i tenhle seriál.Líbilo se mi na posledním dílu že tam přijela Hanna s Pretty little liares.Ale myslela jsem si že Miranda skončí s Calebem. Takže i toto mě trochu zklamalo.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Láska ve hvězdách
8. července 2014
další názory k seriálu

Nejlepší seriál,ale poslední díl mě zklamal ...

Hned jak jsem shlédla 1. díl byla jsem do toho seriálu hrozně zažraná :). Bylo tam sci-fi,love story...A hlavně se to lišilo tím že tam nejsou žádní upíří ani vlkodlaci,prostě to bylo něco jiného. Jenže když jsem viděla poslední díl tak mě to doslova s prominutím nasralo.Skončilo to s otevřením dějem.Když vybuchla ta bomba tak všichni lidé leželi na zemi a nikdo neví jestli byli mrtví nebo co se vlastně stalo a pak ještě když Roman řikal že to byl nějaký signál,který viděli ti ostatní Atriani ve vesmíru.A tím to skončilo.A nejhorší je že nechtěji pokračovat ve 2.serii.TAk prosím podepište tady petici : http://www.change.org/petitions/cw-network-mark-pedowitz-cbs-corporation-renew-star-crossed-for-a-second-season?recruiter=31228796&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=share_email_mobile

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %