avatar uživatele

AAndy

off
JménoAndrea
Věk28 let (Štír)
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky AAndy
plakát
Drákula
9. dubna 2015
další názory k seriálu

Dracula pil krev...

Musím se přiznat na seriál jsem se začala dívat kvůli příběhu, ale dodívala jsem se kvůli obsazení. Ne že by příběh nebyl zajímavý. To, aspoň teda pro mě, opravdu byl, spíše se mi zdál překombinovaný a na konci trochu nelogický a otevřený do tolika stran, že nevím, kde chtěli tvůrci navázat případné další série.
Seriálu ale musím přiznat,že se jim povedlo obsazení, které bylo opravdu geniální (sluha Renfield byl přímo dokonalý a Dracula také) a také seriálu nejde upřít slušné tempo.
Seriál sice nepatřil k mým nejoblíbenějším, ale oblíbila jsem si ho a tak neprodloužení bylo pro mě celkem zklamáním. Seriál sice není přímo romantický, ale lásky je tam dost (hlavně ze strany Draculy) což bylo podivně příjemné. proto hodnotím, tak jak hodnotím. Škoda jen, že nevíme konec, ale to už asi nikdy nezjistíme...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Chirurgové
9. dubna 2015
další názory k seriálu

Jak jsem ocitla v pekle jménem Shonda...

Seriál jsem prvně chytla v televizi, ale nezaujal mě natolik, abych ho hledala na internetu a sledovala každý díl. Jenže nuda je nuda, a tak jsem se začala dívat od první série. A skončila jsem v pekle =).
Nejen že jsem za léto viděla asi osm sérií, ale ještě jsem si některé díly pouštěla vícekrát. Postavy i obsazení opravdu sedí. Je zde humor i drama i romantika. A co musím vyzdvihnout opravdu dobrá hudba. Každý si tu najde něco pro sebe a nikdy nic neomrzí. I když postavy umírají a jsou to i postavy dosti oblíbené, nikdy to není nepřirozené, ale je to tak součástí příběhu, že člověk to bere jako součást života (i když uroní pár slziček).
Co dodat, dnes sleduji už jedenáctou sérii a téhle srdcovce jsem úplně propadla. Každý týden tak děkuju někomu tam nahoře, že je čtvrtek (respektive pátek). Seriously.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Smrt přichází do Pemberley
9. dubna 2015
další názory k seriálu

Co by, kdyby...

Na seriál jsem narazila spíše náhodou, ale zaujal mě a tak jsem se na něho podívala. První díl mě nadchnul, u druhého jsem dostala studenou sprchu a třetí jsem si zamilovala.
Musím uznat atmosféra seriálu se dost liší od té austenovské romantické polohy, ve které jsou její knihy napsané, ale protože tu máme smrt na Pemberley tak je asi očekávaná.
Herecké obsazení mi dost sedělo, až na herečku která hrála Elizabeth. Působila na mě tvrdě, ne jak bývá popisována v knize, kde je optimistická a veselá, ale spíše tak ušlápnutě. Ale zážitek mi to nezkazilo.
Příběh se příjemně vine. A pokud někdo postrádal realitu v romantické knize tak tady ji najde. I když konec asi nešlo napsat jinak, než že spolu žili všichni šťastně až do smrti =)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Glee
9. dubna 2015
další názory k seriálu

Don't stop believing...

Glee jsem začala sledovat někdy v době vysílání jeho druhé série. Tehdy se mi zdál jako zjevení. Neskutečně mě chytnul, i když musím říct, že mě několikrát přímo iritovalo nelogické chování postav.
Sledovala jsem každý díl ihned jak vyšel, ale jak šel čas a seriál sice pokračoval, ale tak nějak byl o ničem tak jsem ho téměř přestala sledovat. To bylo někdy okolo čtvrté nebo páté série.
Po smrti Coryho jsem se k němu vrátila, ale spíše proto, že jsem chtěla vědět co scénáristé vymyslí a jak se jim podaří pouzavírat dějové linky.
Když jsem slyšela o konečné šesté sérii, tak jsem si upřímně pomyslela "Konečně!", protože tak už nějak nebylo na co koukat (tedy alespoň podle mě). Díky škole jsem ale neměla čas a tak jsem se na celou sérii podívala až nedávno a musím říct, že jsem byla nadšená. I když ze mě asi mluví nostalgie, šestá série byla úžasná a musím říct, že kdyby takové konce seriálů byly zvykem nemohla bych si stěžovat. Zkrácená série měla spád a vše se uzavřelo tak jak asi mělo. Možná mě někdo označí za kacíře, ale velmi se mi líbil konec Rachel, který byl (alespoň pro mě) velmi překvapivý, ale na druhou stranu velmi logický a tak nějak "správný".
Takže seriál musím ohodnotit dobře, i když měl své výšiny i dna (hlavně scénáristicky). A jak se říká - konec dobrý všechno dobré, tak tady byl konec velmi dobrý a zanechal ten správný pocit ze seriálu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %