Abies Alba

off
JménoZoe Chayaa
Věk110 let
BydlištěSeverní pól
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Abies Alba
plakát
Childhood's End
5. dubna 2017
další názory k seriálu

Apokalypsa

Nejlepší zpracování apokalyptického námětu, které jsem zatím viděla. Díky znalosti Bible a mnoha nejrůznějším teoriím, jak má ke konci světa dojít, jsem celou dobu byla napnutá. Tato apokalypsa byla nejstrašidelnější tím, jak byla mírumilovná... Příběh mě pohltil tak, že jsem příliš nesledovala, jak je dobrý scénář, jak jsou role zahrané. Pravděpodobně dobře, protože jsem se nemohla odtrhnout.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
3%
11. prosince 2016
další názory k seriálu

Téma bez sentimentu

Sérii jsem si užívala do 4. dílu, pak se styl seriálu změnil. Z psychologické hry o skupině najednou byla psychologie jedince. Taky mi děj připomíná některými motivy filmy Hunger Games, Maze a Divergence. Ale bez té teenagerovské sentimentality a rozporuplnosti a amerických úsměvů a dokonalých hrdinů. Což seriálu jenom prospívá, i když závěrečné epizody mě opravdu nebavily tolik jako ty první.
Konec první série je otevřený pro pokračování, tak jestli bude, určitě ho budu dál sledovat.
Dala bych 65 %.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Pán času
18. října 2016
další názory k seriálu

Doctor Who

Při každé výměně jsem si znova a znova musela zvykat na novou tvář nového Doktora... Tváři Petera Capaldiho jsem odolávala hodně dlouhou dobu a devátou sérii jsem si pustila až v říjnu 2016. Okamžitě jsem mu uvěřila všechno, co řekl, zahrál, nad čím přemýšlel. Herecky se mi v této roli líbí nejvíc. Co bych vytkla deváté sérii - byly tam asi 3 díly, které mě nebavily. Ale sledovat budu dál.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Černá listina
16. října 2016
další názory k seriálu

Kvalita a kvantita

Kvalita neznamená kvantitu a opačně. Tady se kvalita neztrácí ani s kvantitou. Mám za sebou třetí řadu seriálu, napětí se neztrácí, osudy aktéru mě stále zajímají, vývoj některých postav se tam objevuje. A přiznám se, že každý dobrý zvrat mě v tomto seriálu těší. Co se mi ale líbí nejvíc, že každý díl přináší nějakou zajímavou kvalitní píseň.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Lucifer
12. října 2016
další názory k seriálu

Lucifer

Lákavé téma, lákavé postavy, navíc když znáte křesťanskou teologii aspoň trošku, pobaví vás to ještě víc a teoreticky může seriál zahrát i na filozofickou notu. Ale to jen fakt pro ty, co neustále hledají mezi řádky.
Jinak je to lehké, Lucifer je zábavný, Chloe mi přijde trochu natvrdlá a docela mi chybí u druhé série "něco mezi ní a Luciferem" a detektivní zápletky už jsou trošku okoukané. Potenciál to má v sobě velký už jen díky náhledu Lucifera na svět - že lidi si myslí, že on může za všechno zlo, přičemž si ho páchají sami a je schopen je přinutit, aby upřímně vyjevili svoje nejniternější touhy. ALE: je to jen můj pocit, nebo ztrácí v druhé řadě seriál dech? Ani mamá Lucifera a Amanadiela se mi zatím moc nezdá, i když pár vtipných okamžiků si taky vysloužila.
Dala bych míň, ale protože si tam právě hledám souvislosti s teologií, tak volím těch 60 %.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Viktorie
11. října 2016
další názory k seriálu

Viktoria

Příběh královny Viktorie si sice můžu vyhledat, zjistit, ale tady to nejsou suchá data. Líbí se mi osobnost královny, líbí se mi i příběhy, které souvisejí s tím jejím. Byť ne vždy veselé. Historie Anglie mě vždy zajímala, tady mě baví. Nebyla jediná epizoda, která by mě nudila. Scénář taky není suchařina, stojí za to vidět. Navíc s anglickými titulky jsem se naučila zase pár slov navíc.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Westworld
10. října 2016
další názory k seriálu

Výborně!

Velice dobře se na seriál dívá. Vícero rozehraných dějových linií, zajímá mě, co který z hrdinů sleduje svým jednáním, co ho pohání, jestli je možné změnit přednastavené... Tohle doporučuju.

Po posledním dílu první série jsem nesmírně spokojená. Ani bych nemusela mít další pokračování. Všechny dějové linie do sebe zapadly, dokonce jsem byla překvapená i chováním postav, které se vyvíjely, pomalu odkrývaly svá tajemství a navodily otázky: Co to znamená být člověkem? Kdo jsme a kam směřujeme?

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Nejsem do tebe blázen
9. října 2016
další názory k seriálu

Tak tohle mě baví

Tento seriál mě baví. Oba jsou tak asociální... a připomínají mi mě... Vlastně jsem si oblíbila všechny postavy tohoto seriálu, nemůžu říct, že bych některou nechtěla znova vidět.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Hooten a Lady: Lovci pokladů
6. října 2016
další názory k seriálu

Zklamání

Možná je brzo na hodnocení celého seriálu, asi se ještě může rozjet, ale pro mě je to momentálně ztráta času. Další seriálek typu Indiana Jones, a pro mě zklamání.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
40 %