avatar uživatele

Cutnak

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Cutnak
plakát
Proč? 13x proto
5. září 2019
další názory k seriálu

Ze zajímavého seriálu se stal obyčejný teenage

Seriál v první sérii šokoval. O kontroverzní témata nebylo nouze, navíc byly pojaty velmi "dospělým" pohledem a seriál se zaměřil skutečně na dané téma a nesklouzl k plytkosti jiných středoškolských seriálů.
Druhá série statečně navázala na předchozí a člověk prožíval podruhé to bezpráví, které se stalo a nemohl s tím pořádně co dělat a navíc cítil a viděl selhání právního řádu. To že Hannah byla najednou vylíčena v mnohem horším světle, že vlastně neměla takovou osobnost, jako v první řadě však bylo trochu zarážející a člověk už tvůrcům moc nevěřil, že se drží nějakého scénáře.
A třetí řada už je typická puberťácká slaďárna okořeněná jakýmsi vyšetřováním ztráty lidského života. Nová studentka mi hned od druhého dílu neuvěřitelně lezla na nervy. Provázanost všech postav je těžko uvěřitelná, stejně tak detektivní pátrání Claye... kdyby třetí série nebyla, líp by tvůrci udělali... A teď jsem si ještě přečetla, že se chystá čtvrtá. Ach jo :(

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
CO / KDYBY
6. června 2019
další názory k seriálu

Teenage seriál s make-upem thrilleru

Pilot seriálu byl povedený, navnadil zajímavým tématel a slušně propracovanou zápletkou. V dalších epizodách však přišel strmý pád jak hereckých výkonů, tak námětu seriálu. Ten se ukázal jako pachobyčejná teen soap opera, řešící kravsky zracovaná dramata. Hlavní aktéři zamrzli na střední škole. Hlavní potvora vypadá, že je buď alkoholička první ligy anebo si něco slušně silného prohání minimálně nosem spíše i žilou.

Celkově je děj nepropracovaný, staví na ohraných tématech a situacích a rozhodně je mi líto té stopáže epizod. Sami herci podali nepřesvědčivé výkony, ale s takovým scénářem bych ze sebe tak nic moc nevyplodila... na druhou stranu okurková sezóna se na kvalitu neptá.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %