avatar uživatele

Kaca

off
Jméno
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Kaca
plakát
Friends with Better Lives
18. května 2014
další názory k seriálu

Jedna

Od seriálu jsem nic moc nečekala, prostě jsem chtěla dvacetiminutovou oddechovku... Styl seriálu mi moc nesedl, parta příliš afektovaných lidí, kteří mi děsně lezou na nervy. Oblíbila jsem si jen Kate, která je jediným kladem seriálu. Vtipná, ironická, úsečná, přehnaně upřímná, má super hlášky, prostě je svá, ale bohužel mi nevyvážila ostatní postavy. Místy povedený vtípek, ale většinou je to nucené, příliš moc vtípků o sexu...

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
13 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
8. srpna 2013
další názory k seriálu

Postrádám humor

SGU jsem dlouho přicházela na chuť. Od SG a SGA se hodně liší, především zde postrádám humor. Já prostě milovala Jacka O´Neilla a snad ještě víc Rodneyho McKaye, spousta ironie a sarkasmu. SGU je vážnější, přijde mi, že se snaží hrát na city, což na mě teda moc neplatilo - nejspíš proto, že jen málo která postava mi přirostla k srdci. Oblíbila jsem si jen Nicolase Ruse, který byl prostě originální - trochu génius a trochu zloduch :) Spíš naopak, některé postavy mě dost rozčilovaly (Chloe, Ronald a občas i Camil) Loď samotná, technika a už vůbec ne mimozemšťani se prostě nemůžou rovnat Atlantidě. A navíc mě naštval český dabing, který dabuje původní postavy (Samantu, Rodneyho...) jinými hlasy, což po stovkách hodin sledování hvězdné brány prostě nerozdýchám.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Hvězdná brána: Atlantida
24. července 2010
další názory k seriálu

Zábavné, vtipné...

Ten to seriál sleduji už po druhé a pořád se u něj bavím. Nejlepší je Rodney! Je parádní, vtipný a vždycky překvapí a i přez \"předstíranou\" zbabělost zachrání situaci a udělá něco odvážného. :) Samozdřejmě nemůžu zapomenout na Zelenku - paráda a ta česká vlaječka mi fakt dělá radost. A když už se najde díl, který je nudnější - tak při sledování Ronana je to stejně zážitek. Zajímavé postavy a skvělí herci!

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Dawsonův svět
7. června 2010
další názory k seriálu

Pacey je sluníčko!!!

No viděla jsem tento seriál když mi bylo tak 13-14 a tak jsem se na něj chtěla kouknout znovu. Včera jsem to dokoukala a miluju ten seriál ještě víc :) (je mi 20) Nutno říct, že moje antisimpatie k Dawsonovi se nezměnily. Zato do Paceyho jsem zamilovaná snad ještě víc - je perfektní, akční, vtipnej a to jak miluje Joy a zároveň k vůli ní tak trpí...
Jasně někdy člověk skutečně vyprskne smíchy, co to tam proboha plácají (hlavně Dawson) ale to už k tomu prostě patří.
Největší spřízněné duše ale nevidím v Joy a Dawsnovi (ti jen neustále opakují jak jsou spříznění...) podle mě je to Jen a Jack!!!

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %