avatar uživatele

Daalek

off
JménoJakub
Věk26 let
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Daalek
plakát
V zajetí kouzel
7. května 2017
další názory k seriálu

Něco trochu jiného

Tenhle názor pojmu trochu jiným způsobem a to stejným jakým je pojatá koncepce seriálu a to znamená totálně šíleně. Protože tento seriál je šílený, beze sporu s tím asi všichni souhlasí. Začněme hlavním hrdinou ten se dá zaškatulkovat jako klasický introvert co se nedokáže začlenit a čas tráví čtením knížek o šíleném světě a čas tráví v blázinci. Potom se mu naskytne příležitost otevřít se novému světu a to škole čar a kouzel. Hlavní hrdina není ani moc hlavní, protože neumí moc dobře kouzlit, ale zdá se že to nevadí. A pak začínají ty pořádné akce a dramata a různé šílenosti všude kde to jen jde. Pokud mě něco zaujalo tak to že se nebojí chodit po tenké hraně a zachází do kontroverzních témat do kterých se moc jiným seriálům nechce ať jde o nespoutanou sexualitu, magie trochu jinak, nebo šílený svět filorie, znásilnění zvrhlým bohem a další.
A i když je sledovaní tohoto seriálu jako horská dráha tak mě zaujal a upoutal a celá ta šílenost se mi líbí protože my maniaci máme rádi šílenosti.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Lovci trolů: Příběhy z Arkádie
21. ledna 2017
další názory k seriálu

Trollhunters

O seriálu jsem se dozvěděl z rubriky pod lupou. Koukl jsem na trailer a okamžitě mě to zaujalo, ne jen zajímavou tématikou, ale již z traileru bylo jasné že půjde o vtipnou a zajímavou oddechovku. Netflixu se zase povedl další pěkný a povedený seriál, který se odlišuje. Zkoukatelný za jeden den, občas pěkně napínavý, místy předvídatelný. Doufám, že se někdy dočkám další série.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Brickleberry
12. ledna 2017
další názory k seriálu

Něco nového z animáků

Brickelberry je celkem zajimává podívaná z tvorby Comedy central, tudíž jsou tam vtipné a humorné narážky snad na všechno a všechny. Je to přeci jen dítě South parku. Velice se mi líbí prostředí, protože je to něco nového a neprozkoumaného, všichni známe městské příběhy-těch je plná televize.
Ale brickelberry je pěná dvousériová oddechovka, která pobaví a nezklame.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Arrow
24. září 2015
další názory k seriálu

Novodobý Robin Hood

Hned na začátek chci říct že Arrow byl můj první seriál z tvorby DC světa. A byla to pro mě pecka. Myšlenka hrdiny, který nemá v podstatě žádné superschopnosti krom toho že to umí s lukem a má tajemný super výcvik.
První scéna- vousatý Gandalf co o sobě tvrdí že pět let přežíval na ostrově. Pak se vrátí a je z něj playboy který se rozhodne brát bohatým a chudým dávat.
První série byla pro mě napínavá s rychlým během událostí, což byla paráda. Bylo příjemné sledovat Oliverův vývoj na ostrově prostřednictvím flashbacků. Druhá série se podle mě snažila být na podobné úrovni.
Zase jsme se dozvěděli něco z minulosti, poznali nové postavy.
A třetí to byla cesta do pekel. Mrzí mě to i když jsem s nadšením sledoval každý nový díl nebylo to ono.
Jistě vždy to bývá dobré ale nebyla to prostě žádná sláva.
Jediné co bylo fajn byly crossovery s Flash. To propojení tomu pomáhalo. S nadějí a pozitivní energií doufám v nový vzestup.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
20. září 2015
další názory k seriálu

Agenti štítu

Nebojte se nadpisu jen malá ironie. Nejsem žádný šílenec který by potřebovat počešťovat každou pitomost.
K seriálu jsem se dostal v době kdy jsem čekal na nové díly svých miláčků a cest které mě k němu dovedly bylo mnoho. Jelikož mají spojitost s Avengers a také díky jisté popularitě a tomu že se prostě nedají přehlédnout.
Seriál mě opravdu překvapil. Velmi jasně se na nich ukazuje že jsou od Marvel jelikož to nejsou žádní troškaři a prostě se toho nebojí. Lidé se schopnostmi, oživování, mimozemšťané to je na běžném programu agentů.
Na konci první série byl hezky vidět převrat hydry z jiného pohledu než u Kapitána Ameriky kde to působylo jako okamžitě potlačeno. Postavy jsou též hezky barvité a mají zajímavý vývoj.
Už se těším na třetí sérii.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %