avatar uživatele

GeBe

off
JménoGabriela
Věk25 let
BydlištěČeská republika
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky GeBe
plakát
Red Band Society
27. července 2018
další názory k seriálu

Dvěmi slovy skvělý seriál!

RBS mě chytnul už při prvním dílu. Normálně při seriálech nebrečím, ale tihle lidé s jejich pohnutými osudy, mě vážně chytli za srdce a poslední tři díly byly vážně těžké na sledování.
Seriál jako celek je skvělý. Hercům jsem věřila každou emoci a každý rozhovor. Jejich vzájemné vztahy byly taky skvělé. Na vše se dobře dívalo a seriál dokázal pohltit. Myslím, že jsem měla všechny epizody zkouknuté do 24 hodin. Proto pro mě bylo velké překvapení, když jsem se dozvěděla, že seriál byl zrušen a to HNED po první sérii... Myslím, že to je doopravdy velká škoda, protože Leo, Jordi, Emma, Kara a vlastně úplně všichni na dětském oddělení měli ještě hodně, co vyprávět.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Tyran
11. července 2018
další názory k seriálu

Exotika s dávkou násilí

Tyrant má originální příběh. Je z něj cítit nádech exotiky a neokoukaného tématu. Líbí se mi linka zaměřující se na dva bratry, z nichž jeden opustil druhého. Zajímavý je také pohled, jak si vlastně může žít královská rodina na blízkém východě. A také mám pocit, že celá skupina s Ihabem přináší zajímavý obrázek, o tom, co se vlastně děje v hlavě teroristy.
Seriál je plný intrik a zabíjení, ale i tak se mi zdá, že některé části maličko váznou.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %